Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin o temiz kalbine, seni kızdırsam bile taaa kalbinden kızım demene ölürüm ama benn
Allah başımızdan eksik etmesin senii canımın en içi babammmm :26::26::26::26::26:

canım sevgilim üzülmene asla dayanamıyorum
işyerinde haksızlık yapılıyo bu çok gücüne gidiyo ama birşey de diyemiyorsun
senin hakkın o pozisyon bunu herkes biliyo.. ama aralarında en genç sensin diye saçma bir şekilde senden daha az süredir orada çalışan ama yaşı büyük olan başkasını senin hayallerindeki yere getiriyolar..
ama biliyosun ki senin önün çok açık ve ben hep yanındayım
üzme kendini, hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Sevgi neydi.. sevgi emekti..

Sen bu sevgiye verilebilecek her emeği verdin, gözünden sakındın, gözyaşlarımı öptün, kendi ailemden bile çok sevdin bağrına bastın. Hiç incitmedin, incitene izin vermedin yine omzunda ağladım geçen gün sustun.. Sadece sarılmanın sadece öpmenin yaralarımı saracağını biliyordun çünkü bir sarıldın ki dünyaya sığmadım. Sen ben değil biz olmayı başardık ya kenetlendik ya her zorluğa karşı senden kuvvet aldım yer düştüğümde ve yine güçlüyüm yeniden başlıyorum. Ve seni bana veren Yaradana her gün şükrediyorum. İyi ki benimsin, iyi ki eşimsin.

Gece dedin ya hani ''Kahvenin tadı damağımda kaldı, bi daha mı gelsem acaba'' diye.. O mesajı görünce içim bi hoş oldu unutmamışsın
Geçen yıl bugün içtiğin bol tuzlu ve karabiberli kahvenin tadını unutmamışsın Gerçi o unutulur mu be :76::76:

Gittikçe çoğalıyor artık ''düğün ne zaman?'' diye gelen sorular.. Gel de artık davetiyemizi bastıralım ya..

Seni çok özlüyorum yüreğimin neşesi

Adını yazmışım daha da yazabilirim
Doldurabilirim yaprak yaprak...
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak

Adını yazmışım daha da yazabilirim
Doldurabilirim yaprak yaprak...
Görebileceğim bir yerde dur!
Nerede yoksan orası bana kapkara toprak.

Kimseyi görmedim ben
Senden daha güzel
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha özel
Kimselere de bakmadım
Aklımdan geçer
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha güzel

Sana nerden rastladım
Oldum derbeder
Kendimi sana sakladım
Senden daha güzel
Kimseleri de takmadım
Ölsem değişmem
Kimseyi tanımadım ben
Senden daha güzel

Bu şarkı benden sana gelsin hatta böyle bi değişiklik olsun düğün de çıkış parçamız olsun mu ya çok güzel değil mi birbirmize baka baka söyleriz bağıra bağıra yıllardır beklediğimiz an için

Yapacagim, yapmaliyim.
Cok kararliyim bu sefer pusuya yattim bekliyorum buyuk bir heyecanla ve merakla :)

ya bu saatte arkadaşının sevgilisini almaya gidiyorsunuz ya sanane!!gitsin tek başına..sen niye gidiyorsun..
aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopmuştu biliyorsun dimi..ama susuyorum şu an..kalbini kırmak istemiyorum!!
nerde ne zman patlarım bilmiyorum..son günlerimiz zaten

biliyorum birgün sen yine yanımda olacaksınn yine sesini duyarak uyuyacağım ..
Biliyorum yine sarılacağımz günler gelecek , gözlerine bakacağım günler gelecek ..
Şimdi yine yatağıma geçip ağlayacağım ama elbet sana sarılıp uyuyacağım günler de gelir ..
Birazdan defrterimize yazıp seni düşünüp ağlayacağım . Telefonumdaki footoğraflarını öpeceğimmm bastıracağım yüreğimme seni ..
Göz yaşlarım yine akacak birer birer ama geleeceksin bekliyorumm .. seni çok özledimm bill duyy hisettt ..

Şarkılar güzel bir rüya gibi.
Özenle seçtim.
Ortama uyar.
Benden sonra da dinleyip beni düşünür müsün?

Güveneceğimiz insanlar çıkar karşımıza Rabbim...

sevgili,,, ne oldu da savrulduk böyle kader rüzgarında hakettik mi bunu,,hakettim mi bunu,,,sensiz uyudugum kac gece uyandıgım kac sabah,,,bir sabahta güneş bizim için dogacak mı kuşlara eşilk edecekmiyiz şarkılarda,,,gözlerine bakabilecekmiyim bahtın karısacak mı tekrar bahtıma,,,bilnmez bu sevdadan payıma düşen ne olacak dileğim rabbim imtihan etmesin bizi bizle.......((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…