Allah'ım seni bana bir hediye olarak gönderdi artık bundan eminim
Gözümün önüne düşen saçları elinle çekerken masum bir buse kondurup " Sana Aşığım " dediğin anı durdurup orada kalalım istedim.
Hayatımda olduğun her saniye için şükürler olsun sevgilim.
geçen çarşamba gününden beri konuşmuyorsun benimle valla hayran oldum azmine bakalım ne kadar gidecek bu suskunluk, ya da arkasından ne gelecek.. ben bu sessizliğini yediğin haltı bilmene ve damlara atılan pabuçlara bağlıyorum ama neyse..
keyfim yok.. cok ozledim, ozlemekde degil bu ozlemekten 1000 kat daha etkili birsey ve bunu anlatan bir kelime yok! hicbir dilde bunu anlatan bir kelime yok!! zaman hem geciyor ama gecmiyor iste
ah bu iş ayırdı bu akşamda bizi gel artık kocacım çok sıkıldım sen yoksun evimiz bomboş kaldı sobayı bile yakmamışım üşüdüğümü fark etmedim minik zilli kızımızı gördüm ve utandım sen eve gelir gelmez kızımız için sobayı yakıp onu ısınsın diye sobaya yaklaştırırdın bende aynını şimdi yaptım şikayet eder mi acaba annem ısıtmadı beni diye gel artık aşkuuummmm....
Aslında sen bilmiyorsun .. Sesim iyi geliyor sana 10 dakikacık arama hakkın olduğu zamanlarda .. Ben de sürekli ağlarım sanıyordum ve sen de benim öyle olacağımı düşünüyordunn ama öyle olmadı işte öyle olmadığı için de sen beni çok üzülmüyorum seni düşünmüyorum sanıyorsun .. Ama öyle değil işte .. gündüzleri ağlamasam da her gece ağlıyorum .. Aslında sesim iyi değil normall ..
Aslında düşünmüyor değilm seni .. Seni düşünmemek değil de aslında ölüyorum sensizlikten ben .. Gebeeriyorum anlıyo musun ölüyorum .. Boşver sen sesimi .. Yüreğimi hissett .. Düşüncelerimiii hissett .. İçimdesinn yüreğimdesinn aklımdasınnn kalbimdesinn gönlümdesinnnn .. Sen her şeyimde her yerimdesin .. Her saniyemsinn her dakikam her saatimsin .. Sen herşeysin ..
Sesini duymaya öyle muhtacım kii seninle konuşmayı o kadar çok özledim ki .. Biliyorum hep aynı şeyleri yazıyorumm ama söylenecek başka söz başka laf yok .. Başka hiçbir duygu yok .. Bundan öte başka yoğun bir duygu bulamazsın gönlümde ..
Çok büyük bir sevdaa çok büyük bir aşkk çok büyük bir hasretle bekliyorum seni ..
Evet her dakika her saat ağlamıyorumm senin gibi ben de ağlayacağımı düşünürdüm ama öyle değil sevgilim ..
Mutlu olmalısınn ... Bak ağlamıyorumm .. Ama keşke daha mutlu edebilseydim seni .. Keşke yüreğimin ağrısını hissetmeseydinn ..
Seni bekliyorumm .. Ne huzurum kaldı ne de yaşamamın bir anlamı inan .. Çok mutsuzum benn .. Sensizlik o kadar zor ki ..
Sesini duymadan günleri geçirmekk senden haber alamadann hayatı yaşamakk .. Tabi yaşamak denirse buna ..
Ölüyorum sensiz ben .. Öyle alışmışım öyle sevmişim ki seni .. Alışamıyorum yokluğuna .. Geleceksin diye bekliyorumm elbet geleceksinn bitecek günlerr geleceksin senn .. Hasret bitecekk .. Ellerimi tut ve bir daha hiç bırakma o zaman ne olursun ..
O demir parmaklıkların ardına gidecek bir hata bir daha hiç yapma .. Bize eziyet etme bir daha ne olursun ..
O zaman affetmem seni .. Şimdi bile zor affediyorum .. Söz verişlerin yankılanıyor kulaklarımda ..
En zor zamanımda yanmda olacaktın sen benim .. Hiç gitmeyecektinn hep yanımda olacaktın ..
Ah bilsen sevgilimm benim en zor zamanım sensizliğimm .. Keşke sensizliğe bir çare bulsaydınn ..
Keşke yanımda olabilseydinn .. Keşke bana yeniden sarılabilseydin şimdii .. Yeniden tutsaydın ellerimi .. Yeniden öpseydin beni ..
Geleceksinn biliyorum .. 213 gün bitecek .. yine tutacaksn ellerimi .. Umutla bekliyorum seni ..
Ama unutma .. Umudumu yitirdiğim gün öldüğüm gündür .. Ve o zaman tek bir dileğim olacak ..
hayatının sonuna kadar beni unutma ... Çünkü ben ölürken bile senin adını sayıklayarak nefes vereceğim ...
Seni hayal ederek öldüreceğim kendimi ..
Eğer birgün gelmeyeceğine inanırsam öldürürüm kendimi .. İşte o gün ne olur affet beni ..
Seni yarı yolda bırakıp ölürsem yalvarırım sen kıyma canına .. Dediğim gibi tek bir dileğim var hiç unutma beni ....
Nedense,hayatta bir müddet beraber yürüdüğümüz insanların başına bir felaket geldiğini,herhangi bi sıkıntıya düştüklerini görünce bu belaları kendi başımızdan savmış gibi ferahlık duyar ve o zavallılara,sanki bize de gelebilecek belaları kendi üstlerine çektikleri için ,alaka ve merhamet göstermek isteriz.
bu ev sensiz yuva değil, yuvamı istiyorum
bu can sensiz yaşamıyor, seni geri istiyorum
hepi topu normalden sadece 5 saat geç geldin ama bana aylardır yüzünü görmemişim gibi geldi
sanki evlenmeden önce ayrı evlerde değilmişiz gibi.. Allahım hiç ayrılık yaşatmasın bize, iş yemeklerine ölüm
seni çok seviyorum