Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[h=2]SENİN OLACAK...SENİNLE OLACAK...!!!![/h]Birine " sevgilim " dediğin zaman, yanında gözlerinin içine bakmaya utanmayacaksın. Öyle romantik fısıldaşmalarmış elele tutuşup bakışmakmış bundan ibaret olmayacak. Deli gibi seveceksin. Yağmurun altında elele tutuşup koşturabilecek kadar çılgın , sürekli " ilaçlarını aldın mı?" diye kontrol edecek kadar aşık olacaksın. Gözlerine bakmaya hem kıyamayacak hemde doyamayacaksın. Kollarındayken kendini çok iyi hissedeceksin. Onun yanında istediğin kadar saçmalayıp istediğini söyleyeceksin. Öyle ağır başlı takılmaya falan çalışmayacaksın rezil olmamak için. Bazen dizlerine yatıp hayal kurabileceksin. Tek bildiği kelime oymuş gibi sürekli "aşkım" diye hitap etmeyecek " bebeğim, meleğim" diyecek sana . Derdin olunca gidip anlatabileceksin o da sıkılmadan dinleyebilecek ,yardım edecek.Sana sadece sevgili değim " arkadaş , abi , sırdaş " Tutku şefkat sevgi her şeyden biraz barındırabilecek içinde. Ve öyle sebepsiz yere gitmelere de kalkışmayacak. Sen ona ihtiyaç duyduğun için değil de , kendisi muhtaç olduğu icin kalacak. "Ben gidiyorum" dediğinde " hayır kal! seni yanımda istiyorum" diyebilecek kadarcesur olacak. Geçmişinin nasıl olduğunu ondan önce kimlerin gelip geçtiğini umursamayacak. Çünkü kalbinde tek olduğunu bilecek. Hayatını seninle geçirmekten öte , o nun hayatının tamamı sen olacaksın . Senin olacak ! seninle olacak !

İŞTE SEVGİLİM BU SÖZLER TAMDA BİZİ ANLATIYOR...SENİN OLACAM...!!!SENİNLE OLACAM....!!!!
SENİ SEVİYOR VE ÖZLÜYORUM....

aklıma geldikçe olanlar, yaptıkların, hallerin çok sinir oluyorum sana.. çok...

hani gelirken bana çikolata alacaktın o sevdiğimden nerde çikolatammm hep kandırıyorsun beni işte yok sana bi daha izin falan..

ayrıca eklemek istiyorum bazen uyuzluğunda tutuyor hani ohh

kendimi cok yorgun ve yalniz hissediyorum..ailem..

sana gelince.. belkide son zamanlarimizi yasiyoruz..umarim yoklugumda benimle bulamadigin mutlulugu bulursun.. sen iyi bir insansin, ama ben degilim..

senin şu gereksiz yere kıskançlıkların varya beni çıldırtıyor

Yok eşine söyleyenler vardı bak ne giymiş felan filan diye bir tanesi de benim segilim diyorsun ya ayrı sinir oldum ben elalem ne der diye yaşamıyorum hayatım tamam mı kim ne derse desinn

Suyun ısındı canım , ateşini kendi ellerinle yaktiysan, altına atılacak odun benden olsun tamam mi
yuz verdikçe yuzsuzlestin. seni sevmiyorum ya evet gozumdeki tüm kredin bitti.
o tekerlekleri de .....na monte et.

,Hayatımda "iyiki" dediğim tek şeysin.. Ufak tefek pürüzler yaşasak ta bazen zerre kadar pişmanlıgım yok senle olduğum için.İyiki sevmişim iyiki tanımısım seni

Arkamdaki bunca insanı utandırmaktan çok korkuyorum çook
Allahım yardım et ! Dularımı kabul et ..
ol de olsun Allahım !

Bugün tam 146 gün oldu seni görmeyeli sevgilimm ve daaha tam 120 gün var aradaki farka bakarsak geçenden kalan daha az şüküüüüüür kameradan görsem de ne fayda elini mi tutabiliyorum sanki elini tuttuğumda bana verdiğin güven bir ömür eksilmesin inşAllah

Sayende yıllardır içinden çıkamadığım sorunum çözüme ulaştı.
Bana çok ama çok büyük bir iyilik yaptın. :))))
Teşekkür ederim.
Ayrıca numaranı sildim. :)))

Tamam o zaman.
Cumartesiden sonra silerim numaranı.
Ne güzel rahattım, hazırlanmayacaktım bir şey için.
Şimdi yine hazırlık yapmam gerekecek.
Bu son.
Son kez güzel bir anı bırakacağım sana yanından ayrılırken.

Umarım düşündüğüm şeyi yapıp bana taa oralardan hediye falan göndermeyeceksindir.. çünkü istemiyorum.. ne seninle, ne de aile içi durumlarınla ilgilenmiyorum artık bebeğim.. Buraya kadar, bitti.. çok afedersin ama salak gibi okulu bırakıp, eski nişanlınla evlenmenin bana bir zararı yok, ama sana 10 sene sonra kullanman için kafanı vurmalık bir duvar yaptırıcağım, kuş beyinli yavrum benim

Bir aşığınım, bir düşmanın..
Bir seviyorum, bir nefret ediyorum.
Bir yalvarıyorum Allah'a benim ol diye..
Bir belalar okuyorum kahrol diye..
Hepsi aşktan, hepsi aşktan sebep, sende biliyorsun.
Ben seni çok sevdim. Keşke sende beni sevebilseydin!
İçim acıyor, yüreğim yanıyor, kalbim kanıyor.
Görmüyorsun.

Bazen diyorum nazar değdi bize. Yoksa kalbin soğumazdı böyle benden.
Ya da hiç ısınmadı. Kimbilir?! Belkide hiç ısınmadı.
Ben öyle çok sevdim ki seni, sende beni sevdin zannettim.

Son düzenleme:
Ah bitanem ah 4 gündr sesini duymyrum ama yarın geliyosun. Bi yandn çoooook mutluym nasl mutlu olmam ki Mis kokulum askerim geliyo...
Ama annenleri arayp haber verysun bni aramysun 4 gündr kzdm sana gece 4te arydun onuda aramdn iyice özletyimde geldgmde napcak diyemi bakysunn anlmdm ki zatn daha çok var şafağa. merk etme seni arsnda aramsnda deliler gibi özlüyrum..VE ÇOOOK seviyorum CANIMIN İÇİ ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…