Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana böyle şakalar yapma paranoyak gibi kuruyorum kafamda sonra niye kızdığını anlamıyorum diyosun

Düşünsene ..
Bu gece evlenmişiz .. Yoldayız .. Benim üzerimde bembeyaz kabarık bir gelinlik .. Senin üzerindede beyaz bir takım elbise ..
Yine arabayı sen kullanıyorsun zifiri karanlıkta sadece arabanın farlarının aydınlattığı kapkaranlık yolda klasik bir slow müzik çalıyor radyodada .. Yanımda sen önümüzde up uzun bir yol .. Otelimize gidiyoruz .. Hayatımızın en güzel 5 gününü geçirmeye ..
balayına ..

Ya da sil baştan bu fazla hayal perest fazla süper oldu ..

Cezevinin kapısında beklesemm saatlerce beklesemm çıksann bitti desenn bakk geldim desenn sarılsan bana .. Bırak evliliği bırak bütün o rüya olan hayalleri .. O zaman dünyaları bana vrmiş olursun zaten .. Sana bir kavuşsamm gözlerine yeniden bakabilsemm .. Sımsıkı sarılabilsemm dünyalar benim olur ...

Seninle hayatımın en güzel yıllarını yaşıyorum.
Teşekkür ederim benimle bu kadar ilgilendiğin için
Ve sabah sabah sana havuçlu kek yaptım birazdan çay demleyip sana seslenicem.

KPSS sürecinden geçip de atanmış arkadaşları tebrik ediyorum,gözüm yok Allah daha çok versin.Ama o sıkıntıları yaşamamış gibi,ders çalıştığı günleri unutmuş gibi davranmak nasıl bir kafadır arkadaş ? Niye üç kişiden ikisi buldumcuk oluyor ? Gelip akıl veriyorlar ya,ona ayrı ayar oluyorum.Sanki biz bilmiyoruz nasıl çalışmamız gerektiğini,sen atandın ya işin uzmanı oldun demi ? Ben zaten gerekli kişilerden yardım alıyorum,yani işin uzmanı olanlardan.Git egonu başka yerde şişir,yoksa cidden kantarın topuzu kaçacak bende.

Kişide olmayınca haya ile edep okusa alim olsa gene merkep gene merkep
bundan sonrasini hiç merak etmiyorum. Senin içindeki o şer, gözlerinden ve yaydigin kokudan belli.

Hak helali mi? Bence ölmeden bir kere daha karşılaşalım...

Şimdilik selametle!

Son düzenleme:
İki mum'un savaşı gibiz. Kaybeden yada kazanan olmayacak.. Söndüremiyoruz birbirimizi . Ama beraber eriyoruz..'

ahh suan sana o kadar kızıyorum kı bı bılsennn tahmın edbılırsın kızıcamında yıne yıycen fırcayı bosuna o zmn sende bende uzulcez askm

Yan yana oturmayalım bu defa.
Karşılıklı olmak en güzeli bence.
Çok saçma oluyor yüzümüzü görmeden konuşmak.

Bu aralar hep ruyamda seni gorur oldum yahu, bayagi heyecan yaptim tabii. :)
Ayni konuda iki ayri ruya gordum, ikisi de biraz gicik. Insallah dedigin gibi ruyalar tersine cikiyordur, yoksa isimiz var.
Seni cok ozledim be.

Neden bana anlatmadınız yapılan hataların tüm hayatı etkileyebildiğini? Karabasan gibi üzerime çökeceğini ve vereceğim tüm kararların o pişmanlıkların eseri olacağını? Neden sustunuz hepiniz? Ne olurdu anlatsaydınız...

Ben seni affedemiyorum biliyor musun? Senin yüzünden -mış gibi yapacağım bir ömre sahibim artık. Anlatamıyorum, o karabasanı anlatmayı başardığım birkaç insana ise hayatımın en muhteşem rolünü oynuyorum. Mutluyum diyorum gözlerimi kaçırmadan. İnanıyorlar... Ne zaman bu kadar usta bir yalancı oldum onu da bilmiyorum.

-Bazen beni sevmediğini düşünüyorum...

Diyor o. Keşke onu rahatlatacak cümleleri sunabilsem. Keşke, "Ben artık sevemeyeceğim kadar pişmanlıkla doluyum" diyebilsem. Hem seviyorum bazen. Karabasanın ruhuma ulaşamadığı zamanlarda sevmeyi başarabiliyorum ben. Sonra bir şey oluyor ve yeniden hatırlıyorum. Ne olur biri çıkarıp alsın beni buradan.

Tüm gözler üzerimde. Öylesine inandırdılar ki kendilerini mutlak sonuca. Kabullendim ben de. El yordamıyla ilerliyorum o uğruna nice genç kızların hırpalandığı yolda. Keşke... Boğuluyorum biliyor musun? Boğuluyorum ve uzatılan tüm elleri geri çeviriyorum. Olur da karabasan onlara da bulaşır diye.

Ne olur biri kurtarsın beni. Ben bilmiyordum bir hatanın tüm hayatımı karartabileceğini. Bilemeyecek kadar küçüktüm. Zaten ben...

Son düzenleme:
her şey seni bekliyor her şey gelmeni
.içeri girmeni.
senin elinin değmesini.
gözünün dokunmasını
ve her şey tekrarlıyor
.seni nice sevdiğimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…