Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en uzun gecede en güzel günümü gecemi yaşadım, senin yanında yıllardan sonra ve uzun yollardan sonra olmak.. sonrasında aynı acı duyguları yaşamak.. anladım ki senle ben bi arada olamayacağız.. senle ben hep böyle olacağız..

Son düzenleme:
uzun zamandır uğrayamadım buralara, galiba artık hep yanımdasın diye interneti bile önemsemiyorum aşkım:) zaten gün boyu okulda öğrencilerimle uğraşıyorum, eve gelince sana nefis yemekler sofralar hazırlamaya çalışıyorum, akşam azıcık film tv keyfi derken fırsatım olmuyo pek nete girmeye. ee ne de olsa evli barklı bir kadınım artık dimi bugün nöbetçisin diye bi bakınıyım dedim kk ya. evimizi misss gibi yaptım her yeri temizledim, sınavları da hazırladım ooh kafam rahat. AMA SENİN YANIMDA OLMANI HİÇBİRŞEYE DEĞİŞMEMKİ. Yılbaşımız harikaydı başbaşa.. bi sürü hediye de aldık birbirimize:) şimdi sırada yıldönümümüz var. sulu tıraş makinesinden alıcam sana, hep aklımdaydı:) yurtdışına gitmemize de çooook az kaldı aşkımmm:) bekle bizi paris, amsterdam, brüksel, köln biz geliyoruuuuz!!
Allahıma şükürler olsun evliliğimiz, evimiz, hayatımız çok güzel.. herşey yolunda, nazar değmesin bize bitanem. 1.5 yıl olmuş evleneli, hesaplarımıza göre bebiş için 1 yıl daha beklememiz lazım ama sanırım dayanamıycaz:) sömestrda bi doktora gidip değerlerimizi ölçtürcez veee hazırsak bebiş için hazırlıklara başlıycaz... evimize neşe katıcak bebişimiz, canımıza can, aşkımıza aşk.. allahım nasip etsin bize inşallah hayırlısıyla...

Canım benim yaa,bilmiyorum sende aynı şeyleri düşünüyo musun ?.
Ama cidden ben sizleri ve sizle geçen o günleri çok özledim.
Bugün şansımı denedim ama olmadı...Ama bir daha deneyecegim..Bu defa vazgecmeyecegimm yaa..

Senin bana geldigin gün yine o şansımızı kaybettik ama denemek ki bu defa sıra bende.
Hadi bakalım şans benden yana olsun

Ağlamaktan helak oldum, sağol, eyvallah, Allah razı olsun.

Yok artık, biz abarttık ama çikolatasını abarttık,
Sonra kekini kabarttık, Herkes de yedi.

Benimle mikroplarını bile paylaşabilen bir sevgilim var.
Ne mutlu bana! Yuuppiii
[ Not: Bari birimiz ayakta duraydı iyiydi aşkım
]

benim duygusal bebeğimmmm
genelde duygusal filmlerde hüngür hüngür ben ağlardım ama dün sen akıttın o güzel gözlerinden o incileri..
kıyamam sana ben.. Allahım ömür verdiği müddetçe ben hep yanında olucam senin..
çok seviyorum seni gözbebeğim benim

Son zamanlar geçmiyor ! Çok özledim yaaaa..

Tek tesellim 1 ay sonra kollarımda olacağın gerçeği..

Çalışma programın çok yoğun cidden...
Sürekli candy crush, yok pet saga istegi yollayıp duruyorsun diğer yandan da ay sorumluluğum çok, ay çok çalıştım deyip duruyorsun ama neyse...

Son düzenleyen: Moderatör:
faşistsin işte faşistsin faşissst
ŞOVENİST!!!!
herkes senin gibi düşünmek zorunda mı?
b.kunda altın mı var,her söylediğin şartsız şurtsuz doğru mu???
kırk yılda bi fikrini saçma bulduğumu belirttim ya,yedi düvele yayarsın "yengencin sevgilisi kesin kürt" diye!
senin gibi akrabalar yüzünden kendi memleketimden soğudum ya
"sen hayatı tanımıyosun/onları bilmiyosun/çok toysun"
biraz daha büyüyüp olgunlaşınca senin gibi olacağımı mı zannediyosun???
6 yaşımdan beri senin fikirlerine zıt düşünüyorum be adam!
hayatıma herhangi bi ırka mensup insanları sokmayacağıma senin gibi düşünen faşistleri sokmuyorum 2 yıldır,çok da mutluyum
sen merak etme!!!
bugünkü ufacık bi tepkime bu kadar olay yaptın, milliyetçilik din ve eşcinsellik hakkındaki görüşlerimi söylesem herhalde mutfaktan satırı alıp doğrarsın beni!

*oh bee,yazdım rahatladım :)

Son düzenleme:
sen! insanevladı!

söylenecek sözlerim bitti benim. dularım dileklerim de bitti seninle ilgili. anılarımı da attım. taş koydum yerine. seni sevmiyorum artık. günahım kadar sevmiyorum. o yalancı o sinsi o binbir numaranın olduğu gözlerin ömrüm boyunca bana değmesin. saçımın bir teli bile sana haram. ben seni yaşanmamış sayıyorum bundan böyle. TEK BİR AN, SENİNLE GEÇİRDİĞİM TEK BİR AN BİLE YAŞANMAYA DEĞMEZMİŞ. SENİ TANIDIĞIMA VE SEVDİĞİME ÇOK PİŞMANIM.

O psikopat kadın hala takipte mi acaba ? Birden aklıma geliverdi. p

Buna neden gerek duydun ki, beni sinir içinde bıraktın sinir içinde !

Arkamdaki dağım, sığınağım, limanım! Hakkını ödeyemem senin asla.. Ömrünü ömrüme katana bin şükür..Çok az kaldı sevdiğim çok az...

İşkence çekiyoruz ikimizde .. Bu cezaevii illeti mahvetti ikimizide kahretti ..
Çok özledim seni .. 1 kerecik görebilsemm .. 21 gün sonra 1 kerecik görebilmeyi sana sarılabilmeyi bekliyorum ..
Sonra yine gideceksin ama en azından bbu geçirdiğimiz 3 ay kadar zindan olmayacak günler geceler .. Bir telefon olacakk konuşabileceğiz haberleşebileceğiz .. Bu kadar acı verici olmayacak o zaman .. Bekliyorumm geçsin artık zamannnn çok aşırı özledim seni ...
Görüşünede gelemedim ... Annen sarıldı sana o öptü oysa seni 2 aydır göremiyorum en çok ihtiyacı olan bendim ama şartlar işte
Çok özledim seni birtanem çok ...

sende gördüğümu görecekler diye ödüm kopuyor

geceden beri hastanedeyim, ağzıma adam akıllı tek lokma koymadım, öyle ki acıktığımı bile hissetmiyorum şu an.. yaldır yaldır iş için açtım bilgisayarı ve benimle kafa bulmanı izliyorum.. hayır yani sonsuz bir kredin olduğunu kim söyledi ki sana? ne sanıyorsun kendini? seni kaç kere uyardım hatırlamıyorum bile artık.. bu gece kayış koptu, defol benim bölümümden, git kiminle çalışırsan çalış artık.. ha bu arada, bir daha benim gibisini bulursan öp de başına koy, nimet çünkü senin için.. bulacağını hiç sanmıyorum ya.. mankafa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…