Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gelme! Aman bana gelme!
Severim sonra seni!
Sevilmek kolay şey mi?
Aman gelme!
Mutsuzluğuna hapset kendini!

Son düzenleme:
Hic bu kadar içten beddua etmemiştim,
bana ettiğiniz o haksizlik var ya, dilerim sizden kat kat çıkar.
Insallah hep asistan olarak kalirsiniz, insallah kadroya gecemezsiniz.
adi insanlar. Size iki civik davranana notlar bol maşallah.
Erkek degil misiniz hepiniz aynisiniz.
Allah erkegin de kizin da kasarindan korusun
emeklerimi caldiniz, sizden de calinsin insallah emekleriniz.

Kalbin benle olsun tatlım ya,sende hisset aynı duyguları:26:

Şu aralar limona karşı ayrı bir ilgim var,herşeyi limonlu yer oldum..
Limon getir bana , hadi lemon gözlüm

Sevgili ailem yeter artık bırakın yakamı rahat bırakın beni!!!! Daha yaptıklarınızı unutmadım! Her şeyi unutmuş gibi davransam da her gün yuzunuze bakıp o günleri unutmak oyle zor ki, saçmalık sizden anlayış beklemek! Yarın çok önemli bir sınavım var ve çok güzel moral veriyorsunuz ya teşekkürler (!) Takmayım diyorum ama yapamıyorum ne istiyosunuz benden?????? Canımı mı??? Bir gün gelecek her bir hareketiniz icin pişman olacaksınız ama o gün çok geç olacak eminim...
Ve sen canımın yarısı, yaşam kaynagim, umudumm. Iyi ki varsın yine yetistin imdadima... Bitsin şu askerlik artık yapayalnizim hayatımın anlamı kolum kanadım kırık dön de güldür yine yüzümü, yine sar yaralarımı çook özledimmmm.

Aylardir bekledigimiz gunler sonunda geldi catti ama ben sevinemiyorum :105:
Bari havalar isinsa, gunler uzasa da isler kolaylassa :105:

Nasil ozleyecegim seni bildigin gibi degil :105:
Seni cok seviyorum benim bitanem. Allah yanimizda olsun, yardimcimiz olsun. Kolaycacik gecsin gitsin gunler, aylar..

Geçen hafta kaza yaptığın ve kıl payı ölümün ucundan döndüğün o yoldan tekrar geçeceksin bugün...
Elimde değil korkuyorum işte. Allah'a emanetsin sevgilim...

aşksın sen...kaymak sevgilim,kurabiyem...gül yüzünü öptüğüm...gel kavuşalım...uzaklar bitsin...gsm şirketi kazanmasın sevgilim,biz kazanalım artık...

Gereksizz.....Bitecek senin bu iyi günlerin beklee..
Hani biara nasıl perişan haldeydin yaa,yine gelecek o günler..gelecekkk

Bencilsin , dediğin gibi düşünemiyorsun sorun bu..
Sen keyfine bak ben hiç bişey istemeyim beklemeyim trip atmayım susuyum mal gibi susuyum oturuyum istiyorsun.. Ben insan değil miyim ulan ? Benimde ilgiye ihtiyacım oluyor bende bazen sinirleniyorum . İnsanım çünkü ben insan !!
Bir kıza adet günde yapılmayacak ne varsa yaptın. Kütüüüüüüüüüüüüükkk... :84:

benim hayatımda yaptığım tek doğruydu seni boşamak ve milyonlarca kez ALLAH a dua ediyorum iyiki boşandık salakça tavırların olur olmaz dayakların küfürlerin neler cekmişim ben diyorum ...ALLAH BELANI VERSİN ...

Senden nefret ediyorum,aslında kendimden nefret ediyorum. Sana haketmediğin o devasa değeri verdiğim için...Sen entel dantel süsünün altında koskoca bir süzme salak, dindar ahlaklı kisvesi altında ahlaksızın önde gideni, kafasını yüz bezle örtse bile dindarlığı kendini kurtarmayacak, kalbinin çirkinliği çirkin yüzünden ve bakışlarından belli olan, çok uyduruk bir insansın. Hayatımda gördüğüm en ikiyüzlü ve yalancı kişinin bir dindar çıkması ise benim için en büyük öfke kaynağı.Bir de kafamı birsürü dindarlık vaazlarıyla şişirdin...Senin seviyene indim seni dinlemek için,bana yazık!

Dedim ya kendimden nefret ediyorum en çok, sen gibi uyduruk bir insana harcadığım zaman,verdiğim değer öyle komik geliyor ki gözüme şimdi...

Hayat hakkında bir b.k bilmeden oturduğun yerde dik dik laf yumurtlamak kolay tabi değil mi?Muhallebi çocuğu, aile kızı,entel özentisi.Benim gibiler bilir hayatı,benim gibiler.Ama işte en çok da benim gibiler üzülür,çünkü insan olmaya azmetmişiz bir kere...

Kirpi gibisin çocuk
Her tarafın diken
Kim elini uzatsa
Delik deşik
Üstelik;
Sen de kan içindesin.

bir türlü görmüyosun demi benim kendinin yansıması olduğumu! söyleyince de kabullenmiyosun. hep haklısın! hep sinirli hep öfkeliydin.
ben senin gibi laflar da etmiyorum.. elinden geleni ardına koyma ne demek? edemem de zaten o kadar ileri gidemem. ama kişiler anneyim babayım diye de karşısındakinin birey olduğunu bilmeli, kırmak zorunda değil.
tamam ciddi olmayabilirsin fakat hoş bir laf değil. ama bunca yıldır çok kırıcı laflar ettin, bi kere kırdım mı şu kızı diye düşündün mü merak ediyorum.
küçüklüğümden beri kırıldım evet. verdiğim tepkilerden hiç mi anlamadın bilmiyorum ki! hiç de unutamadım. başkası için önemsiz olabilir ama benim için öyle olmadı. başkası çok hassas olmayabilir ama ben hassasım. böyle bir çocuk çıktı işte, ben napayım?
çok şey değil, görmek istemediğin şeyleri yapmasan en azından? ya da kabullensen.
ben intikam falan da almıyorum, öyle bir düşüncem olmadı(ama sen hep kötü düşünüyorsun) ben sadece senin bana davranışını ben de gördüğün de fazla tepki vermene, ısrarla bir şeyleri anlamamana sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…