Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün yalnızca kendime söylemek istiyorum. haykırmak istiyorum kendime.

kabullen artık. kabullen. kabul et. o iyi o mutlu o unuttu. açıp açıp bakma artık sana dair hiçbir şey yok. yok yok yok. çaresizce umutsuzca kendine dair şeyler aramaktan vazgeç. sen yoksun o gözlerde o yürekte sana dair hiçbir şey yok yok işte. ağlama artık. gelmeyecek bir insanı bekleme artık. SENİ SEVMİYOR SEVMEDİ SEVMEDİ SENİ SEVMEDİ SEVMEDİ SEVMİYOR SENİ KALMADIN ONDA BİTTİN ADIN BİLE KALMADI GERİYE UNUT ARTIK ARTIK ARKANI DÖNME BİTTİ ÇÜNKÜ KABULLEN UNUT ARTIK UNUT UNUT UNUT UNUIT AMA NASIL OLUR NEDEN SEVMEDİ NEDEN NEDEN İNANMAK İSTEMİYORUM KABULLENEMİYORUM ALLAHIM KABULLENEMİYORUM NE OLUR YÜREĞİMİ FERAHLAT ARTIK KURTAR BENİ BU İŞKENCEDEN YALVARIYORUM.

takıntılı olduğumu bildiğin bi konuyu bu şekilde önüme getirmemeliydin

Ne kadar huysuz, çekilmez, suratsız olsanda..
Bugün sensiz, kokunsuz, bakışlarından mahrum tam 60.Gün! Çok özlüyorum be çok özlüyorum

Parmak uçlarımı kirpiklerine götürmeyi özledim..

Hüryaren olmaya son 28 gün'cük. Seni çok seviyorum yüreğimineşesi

Resmine bakıyordum da, bi anda kolundaki dövmeden öpmek istedim seni :) Delisin sen ya hala şaşkınım desem inanır mısın ki

Dün gece gözyaşlarımla o kadar çok yalvardım ki Allah'a,
Ve öyle güzel bir rüya görerek uyandım ki sabaha...
Sen ise az önce aylardır beklediğimiz o müjdeyi verdin bana!
Allah'ım teşekkür ederim

bir itiraf: siyasete yorum yapan herkesi kibledim. sebep: sebep bildirmeden içerik değiştirme. kimse sebep eklemiyo valla. ben bu yüzden kaç gün ban yemiştim. yazık değil mi bana

Son düzenleme:
O kadar yav..k bi hocasın ki, cidden Allah belani versin desem ve verse gram acimam oldugune.
koca kafalı adam, biriniz A'yi sebep gosterirken digeriniz B'yi gösterirken ben hanginize inanicam?
gel savunmani yap demiş bi de embesil.
İnşallah yukselemezsin, kadroya gecemezsin.
Senin kadar igrenmedim su bölümde kimseden.
Yediğin haklari her yerinle öde inşallah.
Su final dönemi moralimi bozdun odaklanamiyorum senin yüzünden insafsiz.
milletle nasil cilveleserek konuştuğunu da biliyoruz herkesin notunun nasil yüksek geldiğini de.
demek isterdim yüzüne ama diyemezsin işte lanet olsun

Kavuşmamız söyle ne zaman...Ayrılık çok zor inan..Sen yanımda olmayınca dinmiyor Aşk'a isyan..

Nasıl da bizi anlatmış ya nasıl ??
Ne zaman bitecek bu ayrılık ne zaman yan yana el ele olucaz biz

Seni çok seviyorum sevgilim çok 5 yıl önce nasılsa şimdide öyle işte

ben heveslenip bir şey göstermek isterken sen amaan napcam ben deyip bakmayıp umursuz bi tavır sergilerken herkes sana bayılacak, ben bu duruma bozuldum diye millet beni takmıcak öyle mi? peh.
ya sabır ya resulallah.
ömrüm boyunca çok sabır çekicem ben heralde.

Dört sene boyunca başkasını unutamadığı halde benimle bir küs bir barışık sürdürmeye çalıştığı, adına ilişki diyemeyeceğim şey için ona hakkımı helal etmediğimi söylemek isterdim. Ve bunu bu sabah itiraf etti. Döktüğüm her damla gözyaşı için iki elim yakasında olacak hesap günü geldiğinde. Ohhh rahatladım biraz :S

anne çok bunaltıyorsun beni bazen.
gerçekten çok.
22 yıldır bi kere haklı olmadım mı senin aynı fikir de olduğum zamanlar dışında?
hep dümdüz hep bilinçsiz mi gördün beni? çekingenliğim falan da senin sayende oldu bunu da bil.
düzgün konuşsam da sesimi yükseltsem de nafile.
istediğin şekilde anlıyor istediğin şekilde çeviriyorsun konuyu.
ben kaldıramıyorum böyle şeyleri.. anne-baba işte deniyor.
beni 22 yıldır doğru düzgün tanımadın, içimi bilemedin. pek çaban da olmadı gibi zaten.
bilmiyorsun ki 7den 70e kuşaklar değiştikçe ki değişmese bile her insan birbirinden dersler alabilir.
ama yok, hep senin gördüğün doğru ben yanlışım. ben muhalefet gibi görünüyorum ya sana.
evet çok şükür yine önemsediğini de gösteriyorsun ama.. çok sıkıldım ben çoğu zaman...
evde de yalnızım, evet.

Son düzenleme:
hiç bir zaman anlayamadım seni zaten. tek fark artık anlamaya çalışmıyorum. rahatım.. tek bildiğim pişman olan ben değil sen olacaksın! ha tahmin ettiğim sorunlar yüzünden benden uzaklaştıysen Allah kolaylık versin sana.

Yeter yahu. Robot değilim ki ben. Her ne kadar yok olduğunu iddia etsem de var benim de hislerim. Acıyı da en boktan haliyle hissedebiliyorum. Gücümü de sizin insanlıktan nasibini almamış hallerinizden alıyordum. Lakin artık midem bulanıyor. Artık kaldıramıyorum. Lütfen, susun artık... Ben ki tükenip gitmeyi inancıma aykırı bulduğumdan duruyor, pis nefeslerinizle kirlettiğiniz berbat havayı soluyordum. Ancak ortak havamızdan bile tiksiniyorum artık. Ne olur susun. Söylediğiniz her cümle defalarca tekrarlanıyor zihnimde. Delilik nedir bilmiyorsanız ben öğretebilirim, belki de sadece buna istekliyim. Sevmeyin beni, düşünmeyin, acımayın, yorum yapmayın. Sadece susun. İnanın benden geriye hiçbir şey kalmadı. Hala yazabiliyorum neyse ki. Yazmazsam eğer, geriye kalan akıl kırıntıları da yok olup gidecek. Bana beni hatırlatıyor ettiğim her kelam. Ben tutmaya çalıştıkça beni, sizler itiyorsunuz karanlığa. Boğuluyorum, görmüyorsunuz... Yavaş yavaş ölüyorum, hızlansın istiyorsunuz. Neden sadece susmuyorsunuz?

Neden B'ni kandırmaya çalışıyorsun. ... Yalan söylediğini anlayabiliyorum ben ..ama sana yalancısın diyemiyorum işte ,olmuyor ...çünkü sen inkar ediyorsun ,sonuna kadar inkar ..ama içim nasıl huzursuz biliyormusun ,deli gibiyim ,beni paranoyak yaptın vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…