Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanırım bir yangının külünü yeniden yaktım, senden başka bişey düşünemiyorum, özledim anla işte sen farklısın hep farklıydın

Sen tüm yükümüzü aylardır omuzlarında taşıyorsun...
Yoruluyorsun ve ses etmiyorsun farkındayım.
Ben ise sessiz sedasız omuzlarına her fırsatta masaj yapıyorum.
Ellerimi tutup öpüyorsun ve tebessüm ediyorsun gülen gözlerle.
Minnettarım sana!
Sana bana yar edene... Söz sevgilim dinlenmek istersen bana yaslanmana izin vereceğim

Herşey sürekli buluşmak değilmiş yokluğunda anladım .. Haber alamasak dahi aynı şeyleri düşünebilmek de güzel şey doğrusu ..
Ama yokluğun çok acı veriyor sevgilim .. Seni o kadar fazla özledim ki ...

seviyorsan hissettireceksin, adam olacaksın, ağzını bozmayacaksın!
o yüzden arkadaşım, -insanların kaderlerine, tercihlerine karışmaktan çekiniyorum bazen ama- bence artık sabrın taşsın.
kaldırma artık..
sağlam bir tokat yemeden akıllanmıyor bazıları. ha gurur mu yaptı? boşver, hatalı değilsin. bunu bil yeter.

Günaydın sevgiliimm

Senin yüzünden güne kahkahalarla uyanmak harika bi duygu bun çok özlemişim çooook

Rüyalarımı hiç rahat bırakmıyosun he !!
Ama bu sefer ki çok güzeldi çünkü geliyodun ama ben ne giyeceğime karar veremediğim için yetişemiyodum sana

Aman Allah korusun sen bir gel de ben pijamalarla karşılamaya razıyım çok özledim çok

Şimdi beraber kahkahalar atabiliyorsak eğer bu zamanında beraber ağlayabildiğimiz içindir sevdiğim...

Tickerlerim ne güzel gözüküyor :97: Şafak 27! Nişanlım olalı 1yıl, 1ay :78:

6 şubat çabuk gelsin istiyorum! Çok özledim..

bütün gece otur, konuş, bütün sorunları çöz, arkadaş mıyız konusuna açıklık getir, aptal-saptal gülücükler yolla, sabah kalk ve aynen 1 hafta önce bıraktığın yerden başla hayata la yavrum de get hasta etme beni, git kumda yaşıtlarınla oyna bebeğim sen arkadaşlıktan önce öğrenmen gereken şeyler var mesela büyümek! .. arkadaşlık çoook sonra algılayacağın bir olgu 5.838 km uzaklıktan sinirlerimi bozabilen tek canlısın!

Ne kadar iğrenç bi adamsın sen ya.
Bi gun iyi bi gün kötünün kötüsü.sana ii desem değilsin, kötü desem ? evet iyiden ziyade kötusn sen.
ama her şeyden öte çok karaktersizsin. Allah seni bildiği gibi etsin.
Neyse ki az kaldı 1 seneden daha az inşallah. Uyuyacağım ve seni tinlamiyorum kudur kudurabildigin kadar

gece ben uyuyduktan sonra geldin eve ve yatakta yanıma sokulup 'işte, karımın yanı gibisi yok' dedin yaa çok mutlu ettin beni bitanem
evine her geldiğinde hep böyle mutlu ol, hep bi an önce bana kavuşmak iste olur mu
çok özledim seni, bu haftasonumuz birbirimizle dolu dolu geçsin

çok komiksin sevgilim...
hiç görmemene rağmen o kadar güzel yapıyosun ki annemin taklidini
hala kendi kendime gülüyorum:)
Gerçekten de görse bilse öyle tepki verirdi
zaten yirmi milyonluk istanbul-bi de siz geldiniz.Defolun gidin.. haklı kadın
senin bu özgüvenini,kendinle bile dalga geçebilmeni çoook seviyorum
ortamda anlamadığın bi kelime duyduysan ilk iş bana mesaj atıp "saray ne demek?" "delivanlı ne demek" diye sormanı da seviyorum
bi gün önce öğrettiğim kelimeyi unutmadığını göstermek için devamlı cümle içinde kurma çabanı da seviyorum :)
ama attığım tripleri , mesajlarla ilgi beklediğimi anlamıyosun ya
o zaman sinir oluyorum
OK - tamam ve peki trip cümleleri..anlaman için bunu sana kaç kere daha söyleyeceğim??
işine geleni anlayıp işine gelmeyeni görmezden geliyosun ya
heh işte o huyuna gıcık oluyorum gıcıııııık
ayrıca gerçekten de "2 de gelirim" demiştim o gün sana
ama seni kırk dakka bekletmeme kızma diye "2 saate gelirim dedim,sen yanlış anlamışsın" dedim.Bi de üstüne yanlış anladın diye özür diledin benden :))
içimde kalmasın,söyleyim dedim

bebişkocuk ya ben ne kadaaan iyi bir hatunum değil mi?
bak seni hediye derdinden kurtarıp dolabı hediye sayıyorum
bu yoğunlukta bir de onunla uğraşamazdın ki.
bak kendini yetersiz hissetmeni de engellemiş oldum.
süperim ben ya
onayladığını biliyorum

Gözünü sevdiğim aşk, sonunda nefrete dönüyorsun ya..
Girdiğin kalbin canını alıp hiçliğe doğru yol alıyorsun ya..
Ve ardında anlamsız koca bir boşluk bırakıyorsun ya..
Her defasında inanmayacağım artık sana diyorum.
Yine de inanıyorum..

Geçmiş olsun gönlüm..
Öfke nefret pişmanlık boşluk şok bunların hepsini bir kenara koy.
Tanrı'dan gelecek mucizeleri bekle!
Hangi karanlık ulaşmadı ki aydınlığa..
Canını alan aşk, gün gelir yine sana can verir.

Yarın sabah sana sürpriz yapıp senden önce gideceğim oraya.
Acaba ne yapacaksın lokumum?

aklımdan bişey geçmiyor.. kii
senin yanında da olasım yok bu akşam bi ilginçim ama seviyorum seni bee ....

aklımdan bişey geçmiyor.. kii
senin yanında da olasım yok bu akşam bi ilginçim ama seviyorum seni bee ....

demek aşk şarkıları bizi anlatıyor,demek hayallerin var ikimize dair,demek seviyorsun ve özlüyorsun...ne tatlısın sen kurabiyem...Rabbim kavuştur bizi,yarim kocam olsun,ölünceye dek mesut yaşayalım...

Bak canım bir kaç ay önce sen mi vardın hayatımda sensiz de yaparım ancak attığın kazığı asla unutmam !
Ha bir de içimden bir ses ne kadar kaçsan da benden bütün yolların bana çıkacak diyor ya hayırlısı.. (bu züğürt tesellisi de olabilir)
Amma ve lakin öyle olmadı diyelim ne demiştim ben aylar önce kaderim sensen de elhamdülillah değilsen de elhamdülillah!

Az kaldıı seni bi kerecik görebilmek bana çok büyük bir mutluluk verecekk huzur verecek . eminim sana da çok iyi gecelek .. sonra yine gideceksin ama temmuzda ya da ağustosta özgür olacaksın .. Ben hep senin yanındayımm beraber dayanıyoruzz dayanmak zorundayızz .. Kaderin kaderime çoktan bulaştı senin kaderin benim kaderim yok artık bizim kaderimiz var .. vve kaderimiz bizim bu beraber aşacağızz bütün bu zor günleri acı hasreti ..
Gerçekten az kaldıı bitecek geçecekk .. 73 gündür bekliyorum 17 gün mü bitmiycek canım .. 190 gün dert değil 17 gün bitsin başka bişey istemiyorum inan .. Çok aşırı özledim seni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…