Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yanlış hissediyorsun diyorsun yani iyi bakalım..

Bdd..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nasıl bir tepki vereceğini merakla beklerim. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yine mi ,yine mi!küçük bir can daha mı yitip gidecek!!!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Seni üzmek istemedim, kırmak istemedim elimde olmadan bazı olaylar gelişti bu duruma geldik.Baştan beri biz diye birşey yoktu hep başkaları vardı.Sen uğraşmadıkça ben korktum, sen sustukça ben hırçınlaştım hep erteledin bizi.Benim dışımda herkesi kanatların altına aldın bense bunları gördüğümde hep birilerine düşman oldum daha doğrusu olamazdım öyle göründüm gözünde.Keşke biraz beni tanısaydın bazı şeylerin dilimde olduğunu görebilseydin biliyorum herşey için çok çok geç artık.Sen söylediğim şeyleri bana karşı kullanarak demiştin ya diyerek rezil etme derdinde ol ben öyle yapmayacağım .Sen hayatına başkasını aldın bana kalan saygı duymak çok şey var söylemek istediğim ama söylediğin gibi haklı haksız davası değil artık kısmet değilmiş.

yarın ilk kez gözlerinin içine bakarak, ellerine tutarak seni seviyorum diyeceğim sevgilim
sevmiyor olabilirim ama seni seveceğimi hissediyorum.
sen sevilmeyi hak ediyorsun
hep böyle kal olur mu maviş çocuk

Son düzenleme:
Bebek gibi cildin var bu yaşına kadar bunu nasıl korudun sen.
Seni sürekli öpüp mıncıklamak istiyorum.

Uyuzluk yapmak bedava, seni sinir etmek paha biçilemez :76:

Şeytanlar cehennemde değil, aramızda yaşıyorlar

Essoglusu :))) tekme tokat dalasim geldi yerim yerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu bizim sınavımız mı hep ayrı düşmek kaderimi kabullendim artık. antalyada bile bizi buldu bu görev! gittin yine yoksun! yine kaldım sensiz bi başıma. isyan etmiycem etmiycem işte! bu da geçicek bu 3 ay da biticek! allah bizi yine bir araya getiricek. biz birbirimiz için yaratıldık aşkım. neler atlatmadıkki bunu da atlatıcaz oooof offfff

Şuan o altın saçlarını sevip pamuk gibi beyaz ellerinden tutmak isterdim

Allah kimseyi, hayatını yalanlarla süsleyip herkese anlatacak kadar ruh hastası yapmasın. :120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…