Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah aşkım ah.. gene buldum napcam ben ya gene bana yol gostersen tabi herşeyden önemlisi tepkinsiz durumdan yirtabilsem keşke ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geldiğinden beri çalışıyorsun, benimle fazla ilgilenemiyorsun. Ama kızamıyorum ki sana kıyamıyorum..
Bizim için çabalıyorsun. :26: 86 gün daha sabret paşam

Şu günlerde sessizsin.
Biraz paylaşabilsen düşüncelerini keşke.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sen bu kafayla gidersen daha çooooook sürünürsün. He bu arada acır mıyım sana? ASLA!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben farklıyım,sen ise sıradan.Fesatlanmaktan başka bir şey bilmiyorsun şu hayatta.Hatırlatayım ,dedim.unutma sen taklitsin!..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kıskancım bu aralar fazlasıyla.
Ama bu görüyorum ki yıpratıyor beni.

Senle ben biz olalı, 6. doğum günündü bugün.. Beraber nice nice yıllara sevgilim, iyi ki doğdun, iyi ki varsın

özür dilerim :26:
bir anda boş bulundum ve sana onun adını söyledim :/
bozulduğunu farkettim ama ona rağmen elimi bırakmadın sen
nasıl böyle bir şey yaptım inanamıyorum hala alışkanlıktan işte sevgilim :26:
iyi ki bu kadar anlayışlısın, gerçi ben olsam dünyayı burnundan getirirdim orası ayrı
inşallah konuşurken konuyu açmazsın

saygı yok bir şey yok .. saygı olmayan hemde bu derece saygı olmayan bi insanda sevgi olur mu ? senin ki sevgi , aşk hiç bişey değil. sen sadece benim sana olan sevgimi seviyosun.. benim hiç bişeyimi sevmiyosun , memnun değilsin. hep hata bul kusur ara.. nerde en iğrenç yakıştırma var bana yakıştır.. insan sevdiğim dediğini bu derece aşağılamaz aşağılayamaz yapamaz.. eğer bu dereceysem gözünde sevgi falan aramam ben sende..
ne yana oynadığında belli değil..

seninle karşîlaşmamış olmayı çok isterdim gerksiz birisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hem arkadasim, hem sirdasim, hem ablam, ozledim seni. Hic de sesin cikmiyor. Yazmiyorsun bana.
Bu hafta sonu arasam mi ki...

İyi yaptım. Ne yani bir daha görüşmenin mantığı ne? :/
Bu telaşe içinde çok zor olacaktı zaten.
Mecburen iptal ettim. Bilmiyorum pişman olur muyum sonradan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…