Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bugünler gecicek tamamda yara almadan kurtulacagız dimi...
bana karşı değişmeden yolumuza bakabilicekmiyiz.
ne olursa olsun gitme benden. herşeye olan gücüm tükenebilir

Ağlayamadığımdan gülüyorum derler ya o hesap .
Doktorun verdiği ilaç ağlatmıyor cidden galiba. Sadece bugün öğlen 2.30 gibi geçirdiğim öfke ve ağlama krizini, yüzümdeki iğrenç seyirmeleri ve karıncalanmayı , çenemin kitlenişini , yarım saat kendime gelemeyişimi saymazsak.
Şimdi baktım, kaldırmış bizim olduğumuz fotoğrafı.
Aaa lütfen Beyfendi sevgilisi ile çok mutlu .
Keşke benim için de fotoğrafı silmek kadar kolay olsaydı her şey.
Söylemek istiyorum sana ama susmam gerek ya o yüzden buraya yazıyorum.
Sen dünya da gördüğüm en büyük aptal !!! Fotoğrafları silince, hafızalardaki anıları da silebileceğini mi sanıyorsun ?
Gerizekalısın işte. Sırf bu yüzden .
Büyü çocuk büyü. Kalem kalem siliyorsun seni benden farkında değilsin.
Sen meğer hiç değmezmişsin !

bilgiçlik taslamak adına alakasız bi konudan alakasız yerlere gidip nasihat vermek pek komik duruyor.
kitaptan memnun kalsam, okunacak gibi olsa okurdum zaten dimi? sanırsın hiç kitap okumuyorum.

sansını fazla zorlama , yoksa kendını yanlız bulursun

iyi geceler babası, biz uyuyoruz.

senden biraz anlayış bekliyorum. bu aralar normal olmadığımı daha evvel de söylemiştim sana. arada ufak çaplı buhranlar geçiriyorum. ne derdim vardı ne tasam. sadece kocamla konuşmak istemiştim. ama senin umursamaz tavrın malesef üzdü beni. üstüne bir de ben sakince konuşurken senin gergin ve hafif yüksek sesli konuşman..

aldığım her nefeste sen varsın. ve içimde ikimizin parçası bir melek.. her an aklımda ve daima kalbimdesin. beni kırsan da..

seviyorum seni.

💑💓

sevgili hocam; vizesinden 90 aldığım dersten geçip mezun olabilmem için 3 gün içinde evrim teorisiyle ilgili ödev hazırlamamı istedin lakin senin görüşüne taban tabana zıt bir teori ve senin görüşlerine göre nasıl hazırlayayım bu ödevi? ayrıca iktisatçıyım ben fizikçi değilim. iktisattan geçmenin şartı nasıl evrim teorisi olabiliyor? kendinden nefret ettirmek için daha ne kadar çabalayacaksın? lanet adam! sana beddua etmemek için zor tutuyorum kendimi. Allah ıslah etsin.

tammm çokkkk havalı davranmış ve senii yanıma yaklaştırmamış olabilirim eee sende tabiii buna istinaden numaramı alamadınn amaaaaa kızlardan birindennn al ve araaaa özledim sankiii 3 gün üst üsteeee görüştükkkkk yaaaaa ara ara tamm tersss yapmayacağımmm

Zor olsa da galiba dönüyorum sana
Gel dersen hemen
Çağırmazsan geçerken
Yerle gök arasında bir yerde
Sen beni tanımazsın
Severim de söylemem
Sen beni uzak sanırsın
Bilirim söz dinlemem
Ah bu ben kendimi nerelere koysam
Saklansam bir yerlerde gizlice ağlasam
Ah bu ben kendimi nerelerde bulsam
Çekilsem sahillere hayaller mi kursam

SÜper etkiledi bu şarkı ... arkasından seni görünce dengem bozuluyor

Sen artik benimle konusmuyor musun bakiyim? :26:

Benim içimi nasıl yaktınız rabbim sizi de yaksın.. allahım ne kadar gerizekalıymışım, kendi yerime geçecek adamı kendi ellerimle hazırladım resmen.. ben burayı aldığımda berbat bir haldeydi, çöplük gibiydi ben yaptım bu departmanı, uyumadım, yemedim, tatil değil haftasonu bile yapmadım çalıştım. 8 saatlik maaşa 16 saat çalıştım, ailemle zaman geçirmedim çalıştım.. sen managersin dediniz, kendini ispatla dediniz çalıştım.. hırstan değil sevdiğimden çalıştım ve şimdi ayağımı kaydırmak için en sevdiğim, her şeyi paylaştığım, arkadaşım dediğim çocuğu mu kullandınız?? allahınızdan bulun inşallah rabbim yanınıza koymasın bunu. ona cv hazırlamışlar yahu allahım sen aklımı koru, çok kötü bir dönemden geçiyorum nolur yardım et

bana bi dökülmesi normal olan su için bu kadar lafı küfrü edip bağırıp çağırıyorsun ya ne diyim ben sana. ezelden beri böyle ama alışamıyorum. her seferinde başka konulara gidip oradan laf saydırmaya da devam ediyorsun saçma bir şekilde. bela okuyorsun ya bir gün inşallah bir şey gelir başıma da mutlu olursun, tabi olursan! o 2 hafta yokluğunda sadece kavga gürültü yok diye kafam rahattı ve özlemedim. bu hep senin sayende. bu konuşmalarım hep senin sayende. konuşmayım diyorum ama delicesine bunaltıyorsun beni.
öleyim de kurtulayım dedirtiyorsun bana bazen.....

Son düzenleme:
Ben sana doyamıyoruuuuuuuuuuuuuum :84::84:
Tekrar saç uzatmayı aklından bile geçirme
Yoksa bu ilgimi alakamı kaybedersin
Ben sana, sen kısa saçlıyken doyamıyorum
Alınmaca gücenmece yok

Değer verdiğim kadar değer görebilseydim keşke senden üçüncü şahıs...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanki herkes yaşıyor ben olduğum yerde bekliyorum hislerim tamda bu şekilde

Elin elimdeyken en sihirli kilittttt, hep mutluluğa açılırrrrr
Essin dertler nerden eserseee gülüşünle hepsi dağılırrr!!!
Canım aşkım biricigim hayatımın tek anlamı çok özledim seni sabır aşkım sabır geçiyor günler az kaldı ellerinin ellerimde olmasına gözlerinin gözlerimde olmasına az kaldı sadece 106 gün sonra yanımda bir ömür benimsin... Umudum, alnımın en güzel yazısı bekliyorum seninle her şeye varım ben, sen benim uğurlu yolumsun...

Falimda bile hayatinda biri oldugu cikti..oysa benim senle hayallerim vardi napcam ben simdi sensiz??bu hayat gecer mi oburuyle..sen olaydin onun yerine elimi tutan yanimda olan..cok ozledim her an karsina cikasim var bi gorsem o saskin bakislarini nefessizim resmen gel be adam be gelde canima yoldas ol nolurrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benden gitme, ben sensiz yaşayamam ölürüm :`((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…