Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 mayıs işçi bayramıdır dimii
o yüzden tatil oldu biz neyiz peki
bende evde olmak kocamla eşimle vakit geçirmek istiyorum
Bunlar haktır sevgili patroncum
Hakkım helal olmasın Allah bunların hesabını sorsun size.

canım babam benim, kahrmanım, ilk ve sonsuz aşkım iyi ki doğdun iyi ki varsın Allah'ım seni eksik etmesin yanı başımdan

kulaklığımı takıp saatlerce tek başıma yürümek ve sadece senin gülüşünü,seni düşünmek istiyorum. bu duygunun adını bilmiyorum, adlandırmak da istemiyorum ama gerçekten huzur verici bir duygu

Nasıl bi hirsti dün bendekii ben de anlamadım.
Eminim artik icinden kopup gidiyorum hakliyken haksiz duruma düştüm çünkü çok havali ve narsist davrandim.
Sana Dediklerimi biri bana dese eminim bi daha sevmezdim böylesi burnu havada tavırlı insani.
Taktik yapıyorum derken bu kadar zicip batırır bi insan.
Pes bana pes pes !!!
Ama milletin içinde beni küçük düşürmenin ve bagirmanin da bi cezası olacakti elbet be adam.
Fakat bu ceza senden çok bana oldu sanirim. Vicdanim rahat degil cunku. Yanlis yaptim.helal olsun kendime nasıl bağlayıp inandiriyorsam oyle de sogutuyorum insanları.
Senden özür dileyemem.dilemem.
Sen de dilemezsin.nasıl olacak ki böyle.

Son düzenleme:
Uzatma diyorum uzatma ! Seninle tartışmayacağım banane :76:

ay bi de yalan söyleme bari
sanki ben bilmiyorum ne olup bittiğini
bırak Allah aşkına ya

Yine de, seni çok seviyorum, sen benim erkegimsin.

"bana kanıtlarla gelirsen sana inanmış olmam ki,önemli olan senin sözüne inanmam ve ben sana inanıyorum" dedim.
Ama yine de o telefonu hoparlöre aldırmaktan geri duramamadım :))
üzgünüm albişkom,beni affet
Kendim için değil aslında,ama sana inanmayacak olanlar aklımı çelmesin diyeydi bu çırpınışım,geçen gidişinde yediğin poh da yenilir yutulur gibi değildi ama biliyosun :))
Herneysem sağ salim giit sağ salim gel bebeğim,
sevgiline Suriyelerden sürme getirmeyi de unutma!!
enti kli şi!!

Seni deli gibi seviyorum adam. 5 yılımız geçti bi 50 sene daha geçirmek istiyorum seninle. Ama fazla mi rahatladın sanki? Ben benim için uykusuz işe giden adama daha çok aşığım haberin ola. Keyfi beni eken adama değil.

Kendi gibi sataşacağımı sandı bence

Sanma, benim umrumda olmaz.

yapamadığın şeyi niye söylersin?
yüzüne söylemek istiyorum sen bu söylediğini yapıyor musun da söylüyorsun?
sinir oluyorum.

Kendi kafana gore plan yapip sonrada mış gibi yapmana sinir oluyorum.3tür ayni seyi yapiyorsun alttan aliyorum uzatmiyorum abartiyorsun.benim icin bisey yapmiyorsan yapiyor"mus" gibi davranma.ya sen cok zeki oldugunu dusunuyorsun yada beni salak yerine koyuyorsun.
Unutma kelimenin gelisine degil anlamina bakarim ya hic yapma yada yapiyorsan hakkini ver!!!

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Nayinom,

Tam 1 yıl sonra, adımın yanına soyadını ekleyebilecek miyiz?
Hayallerimizi gerçekleştirebilecek miyiz?
Bir sonraki mayısta karı koca olabilecek miyiz?

Heyecanla ve merakla o günleri bekliyorum.

Rabbimiz hayırlısıyla nasip ederse,

♥ 02.05.2015 ♥

öfke ve aceleciliğinin sonu bu işte, inşallah atmamışsındır yanlışlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…