Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu gün bir davetiye gördüm memur arkadaşlardan biri evleniyormuş. Of dedim bir g,n bende sana dek gelicem..

Kendimi kötü hissettim bir an..

ne güzell olur adımın yanına soy adını koysakkk birde hani sen bana adım attığında ben seni tersledim ya o anı bir daha geriye sarsak ve dönüp ben sana sevgiyle baksammm olmaz mııııı ? birdeee arasannn benii bu günnn hatta tümmm günnn ve bende gülerek açsam telefonu olmaz mııı araaaaaaaa

hahaha kendimi gördüm yazamadan edemedimm pardonnn :)

Senin o parmaklarını bi gün cidden yiyeceğim ama he !

Ayri dunyalarin insaniyiz..hersey farkli nasi olcak bu is anlamadim..hayirliysa olsun diyorum hep..o kadar istemene ragmen bazen beni sinir edebiliyosun yaa..bu yastaki adama sana sozumu gecirebiliyorum yaa bilmiyorum cok mu seviosun ondan boyle yoksa kafamda sorular iste..bide bilsen hala gecmisi unutamadigimi o zman boyle ister misin yine??off of ne zormus bu isler..senin sevdigin gider..seni seveni sen sevemezsin cok zor cokkk o kadar yoruldumkii olsem yeriii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İstemsizce güldüm.

Seni kaç kez uyardım.Millete akıl verip kınamışsın bir de.

Kendi düşen ağlamaz.Dediğime geleceksin ama geç olacak.

farkında değilsin ama senin bana yaptığın davranışı arada sana karşı deniyorum bazen, farkında olsan keşke nasıl tepki verdiğinin. anca kötü kelimeler çıkıyor ağzından, ve gereksiz büyük tepkiler.
sana normal geliyor ama ben aynı tepkiyi versem susar mısın? hayır. ne terbiyesizliğim kalır ne bir şey.
insana bazen bunalımlı anlarında gelirler ayda yılda bir çıkar ağızdan bir şeyler belki ama sürekli sürekli olunca olmuyo bunaltıyor.
görmek istemediğin şeyi yapma.

Son düzenleme:
Canim annem beni bunaltmak hosunami gidiyor delirtiyorsun beni.
Neden napiyorum ben sana bi is bulsamda kafam rahatlasa....

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Hem sayfalarca yazsam bitmez sana söyleyeceklerim
hem de bittim, tükendim, sustum diyorum bir yandan
öldüm ben sayende yaşamıyorum bu yaşayan kim, bilmiyorum...

niye aklında hep kötüye çalışıyor? niye hep suçluyum?
kaç yaşıma geldim Allah aşkına, sevgili vs. durumlarıma insan ilişkilerime -en azından bu kadar öfkeyle- karışamazsın! ya normal bir şey söylediğimi sanırken ben nasıl büyük bir suç işleyebiliyorum da senin ömrünü yemiş oluyorum da bu tepkileri veriyorsun bana? şaşırıyorum vallahi ya. gayet normal bir şey söylüyorum ha senin kafanda kurduğun gibi olsa nolacak yani nolacak kötü bir şey yokkkk(ne kurdun bilmiyorum ama tahmin ediyorum). kafanda bin bir türlü kötü senaryo kuruyorsun hep kötü hep negatif ve olmayan şeyler...
evde durdukça kafayı yicem ben, delirir de mi hastaneye yatırılırım yoksa sinir yada kalp krizi geçirilip de mi yatırılırım bilmiyorum.
düzelir misin o zaman? nolmalı?
ben çalışınca mı saygı göreceğim? hoş ben ona da inanmıyorum ya neyse, inşallah bir bitişi vardır bu davranışlarının.
çalıştığımda evde durmayacağım heralde böyle giderse.
çok bunaltıyorsun beni anne çoooooooooooooook...

Son düzenleme:
sen moral boz, heves kır, umudumu zedele vs..
sonra neden suratım asık?

Biraz soylediklerini yap ya yap ki inancim olsun.
Lafta kalmasin he mi?

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Ben eski sevgilimi istiyorum. Herşeye karşı bir umudu olan sevgilimi. Böyle karamsar olma artık lütfen bende bitiyorum, eriyorum. Eskisi gibi huzurlu ol, mutlu ol lütfen... Allahım sen bütün dualarımı yarabbim sana sığınıyorum artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…