Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım kuzenim buradan takip edince beni noluyor Neyse bugünde geç uyudum arkamdada delil bıraktım sanada notumu bırakayım 2numaralıyıda indir ara bul sen yaparsın bu işi öpüyorum

Kalbini kirmak istemiyorum. Bana o gozlerle bakman beni uzuyor. Lutfen telefonunu acar misin?

kafam bazen o kadar karışıyor ki sevgilim...
neye inanacağımı,
neyi düşüneceğimi,
ve ne yöne gideceğimi karıştırıyorum...
sense bana bu konuda yardım etmiyorsun anlatım bi kenara çekiliyorsun..
benimse düşünmekten uykularım kaçıyor ne yapacağımı bilemiyorum..
kendi içimde kendim savaşıyorum ve kelimelere dökemiyorum sana anlatamıyorum kimseye anlatamıyorum...
kendi kendimi yiyorum böyle..:26::26:

Kendi tabirinle zevzek eşeği affettim de ben burası bilsin sen bilme

İçimden bi ses diyor ki ''akşama hazır ol, sana süpriz yapacak'' Yapsana yapsanaa

Yarası büyük sindirememiş hala yazık

Yarın maç için giyilecek kıyafetler hazır bol tezahüratlı bi maç bekliyor ikimizi

Ne oldu sana, niye boyle yaptin anlamadim. Ama beni cok sasirttin.
Yaniliyor olmak istiyorum...
Sana kizmayacagim...

Yaziyi okuyunca ilk aklima sen geldin..iyiki varsin iyiki hayatimdasn....iyiki 3yil sonra Geri donup kapimi caldin...sen benim yarinimsin...seni cok AMA cok seviyorummmm aşk boceğimmmm:))))

Bi an önce buluşalım istiyorum

Bu gece aklina geldim mi diye cok merak ediyorum. cunku icimde oyle bi his var sanki bi dizide sokak tabelasinda ismimi gormussun aklindan 2 sn de olsa beni gecirmissin 'ah' demissin.. simdi de misil misil uyuyorsun belki yarin sabah pazar erkenden kalkip dus alacaksin sonra da cafeye ya da babanin yanina.. malum sinavlarin bitmistir. her gun gibi hayatinda ben olmayacagim bi gune uyanacaksin sabah. yarin da oyle.. diger gunler de..
mesela bilmeyeceksin seni gordugumde hissettigim duygulari. ilk gun nasil vurulduysam hala oyle hala sizlayan biseyler var anlamsiz. bilmeni cok isterdim ama bu kadar kazanmisken yapamam yaralarim gecmiyor. gecmis gibi yapiyorum sadece mutlu rolu yapmak o kadar kolay ki cevremde sen olmayinca. iyi ki yoksun nefretim artik sakli duygum..
cok mutlu ve gizemli, sana bakmayan profili ciziyorum herzamanki gibi bundan 3 yil oncesi gibi... ama sen davranislarimin altindaki saf iyi kalpli kirilmaktan korkan ama gururundan en sacma isi yapan bu kizi biliyorsun iste ne dusundugumu neden yaptigimi
ben de yarin sensiz bi gune uyanacagim bi kac gune bu ulkede bile olmayacagim ki :) sanma ki her gece aklima geliyorsun. bu gece efkar gecem olsun ayni sehirdeyiz ya kokun burnuma geliyor bahane ariyorum yoksa seni ozledigimden bekledigimden degil
hem sahi unuttun mu beni.. herseyi mi ?
neyse zaten ne farkeder

anne Allah aşkına düşüncelerini kendine sakla, ya da benim duymayacağım şekilde başkalarıyla konuş.
çok güzel umudumu kırıyorsun, moral bozuyorsun.
yapıp yapamayacağımı nereden biliyorsun??
inancımla umudumla yapacağım belki de? ve sen bunu öldürüyorsun.
laflarınızdan kurtulmak için bile bazen hırs yapıyorum ama bu konuşmalarınız gerçekten sıkıyor beni.
kendinize saklayın......

Farzet ki iyiyim sen iyi olacak mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…