Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın güzel bi gün olacak değil mi aşkım

Bana süpriz yapışını yerim senin Kaptım yine çikolataları :97:
O maviş odamızda senin yanında oturup, tv izlerken kahvemizi yudumlayacağımız günleri bekliyorum

Bir sene onceyi unutma , o zaman nasilsan simdi yine aynisin ama ben farkliyim , farkindayim.

Kıskandın da kıskançlıktan çatladın mı
Çok keyiflendim bugün

Hatununu kıskan tabi
Bi an önce başını bağla da kapmasın kimseler
Hehehe

Kıskanmayan erkekten hayır gelir mi

Son düzenleme:
Derdi veren dermanını da verir
Üzülmüyorum
Farkında olmadan güçlü bir insan oluvermişim
Seviyorum kendimi

Çok mu çok az kaldı sanki aşkııııııııııııııııııııııımmmmm

Sen nasıl bi sevgili oldun böyle :)))
Anlayışlı, sevgi dolu , beni kaybetmeye çok korkan minnak aşkım mı oldun sen
Bu akşam erkenden uyuyakaldın kıyamam sana çok yoruluyosun

bugun ne kadar kotuyum ya sabah burun kanamasıyla başlayan gun baş donmelerıyle devam ettı sonumu hıc ıyı gormuyorum

Her gün evlilikten bahseden bunu dile getiren,aşkını kelimelerle daha çok ifade eden erkekse gerçekten seviliyorum demek galiba.Allah bize güzel fırsatlar versin aşkım inşallah kaplumbam amin.Ve bugün tekrar ettiğin evlenme teklifine tüm içtenliğimle cevabım evet ,senden öte cennet yok bana canımdan parçamsın benim.Hep akıl hocam bilgem oldun.Temiz yüreğinle kalbime hayatıma yeni bir yürek oldun.Sen kaderim değilsin kimse olamaz.

Son düzenleme:
sevgilimmm olsan sonraaa kocammmm ahhh ne güzell olur hadiii ama artıkkk çok bekledimmm

Önceden neysen şimdi de "O"sun... ben cebindeki paraya değil içindeki insana güvenen biri olduğunu nasıl da düşünmüşm ama olsun ziyani yok...insanın ederi var mı ola?

ßůšr@

Seni severim ama bugün üzdün beni

Bi insan hic mi akillanmaz!
Yanlış yaptıkça öğrenmiyorum doğruyu.bildiğim halde neden yanlısı seviyorum.bugün kendime bildiğim bütün küfürleri ettiğim gündür.
Allahın masum insaninin kalbini bu kadar kıracak ne vardı?
Normal misin rain?! Değilsin rain.ne ara bu kadar hırçın oldum bilmiyorum.
Dilim kopsun istiyorum. Zehirim kus kus bitmedi.
Nasıl kindarim boyle.
Sana her şey mustehak bazen be rain..
Sana gelince cancazim. Allahım yandım dedikce bana yolladığı hizir, mutsuzum dedikce yüzümü gulduren,
Yetiştiremediğim islerim için yardımcim.kardeşim güzel insan.gozümün içine bakıp da ne istediğimi anlayan arkadaşım. Senden özür dilemeyi çok istiyorum.
Şimdiden kopek gibi pişman oldum bile.
Ergen davranışları olan su ihtiyari affetmeni dilesem bile etme sen. Bana yazıklar olsun bu gece.
Sınavı da mundar ettim arkadaşım.
Duysan eminim kizardin ama duyma sen yine de.
Farzediyorum okuma.bu sefer

Mezemiz masada az, mezgitimiz eksik
Şarkılar ve rakı var, kokun kadar keskin..

Anneler gününde çiçeğimizi böceğimizi alıp yanına gelicez hiç haberin olmayacak
Nasıl sevineceksin kim bilir
Güzel halam sabırlı halam benim
Rabbim şifalar versin sana seni çok seviyorum

Ah tosunum her şeye pat diye cevap verebiliyorsun ama annenin hadi evlenin diye başımın etini yemesini uzaktan izliyorsun! Biricik kayınvaliden kızını 2 sene daha dizinin dibinden ayırmayacak haberiniz olsun

Biz hep tek kişilik yatakta beraber uyuyalım sıkı sıkı sarılarak

Enn gözdeee sevgilimmm...haftaya Bodrum...o tatlı ayaklar denizle buluşsun!😝yiihhhuuuu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…