Hala şaka gibi gelse de oh be çoktan yemiş bitirmişiz askerliği, bugün tam 3 ay oldu sen geleli :)
İstanbul'un bana garezi varmış, sensiz geçmiyorken geldin ya şimdi zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ..
İyi ki ile başladığım bütün kelimelerin bitişinde senin adın Seni çok seviyorum :97:
Sevgilim bugün gidiyorsun askere ve ben 12 ay nasıl dayanacağım bilmiyorum. Ama sen hep askere gittiğim için üzülme evliliğe bir adım daha yaklaşıyoruz diyorsun haklısın da biliyorum ama sevgili yüreği işte dayanmıyor.. Kelimeler boğazımda düğüm düğüm oluyor yutkunamıyorum gözlerimin seli durmuyor.. Yarın bu saatlerde kim bilir nasıl ne yapıyor olucaksın ah ah.. İnşaAllah seneye bu gün hemen gelir de hayırlısıyla sağ salim dönersin hayatımın aşkı ömrümm sensiz nasıl bir boşluktayım daha şimdiden bir bilsen.. Seni çok ama çok seviyorum sevgilim iste uğruna canımı vereyim. Allah'ım bizi iki dünyada da hiç ayırmasın 🙏🙏
Şu formları bulduğumuz iyi oldu iki sefer gel git yapmaktansa tek seferde gidip tüm işleri halletmek daha doğru olacak..
Ama o form olayını daha önceden söylemedikleri için biraz sinirlendim ama buna da şükür. Neyse ki gitmeden öğrendik..
işine gelince şebek gibi gez gelmeyincede ciddi ağırbaşlı akıllı pozlarda gez
yok canım senin gibilere dengesiz diyoruz biz bu ayarla gidersen daha çok tekme yersin
hee bak unuttum şunu işine gelmeyince çok güzel yalan buluyosun bide kendinde inanıyosun bide inandırmaya çalışıyosunya ona bitiyorum işte
devam et son gülen iyi güler
özür dilerim
özür dilerim
özür dilerim canımm
:-(
telefonunu karıştırdığım için çok pişmanım.
çok çok pişmanımm!!
umarım, dilerim anlamadın karıştırdığımı.
her şey böylesine güzel giderken...
gerçekten çok pişmanımm ;-(
Hihii sonunda evimi göreceğim O maviş odamızı ve diğer odaların rengini kendim seçmiş olmama rağmen çok merak ediyorum nasıl oldu acaba
Parkeleri herşeyii çok merak ediyorum, saat çabuk 5 olsun! :97:
başkalarının yanında hakkımda "olmayan" şeylerden bahsetmen üstelik o an ki konuyla alakası olmadığı halde insanların beni yanlış tanımasına sebep oluyor.
insanlar tabi annesi sonuçta iyi tanıyordur o doğru söyler kafasında düşünüyor olabilirler, ama zerre alakası yok.
sadece kafanda kurduklarına inanıyorsun maalesef... bari kendin düşün sadece.
ayrıca haksız ithamlarından öylesine yoruldum ki