Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben soylesem ne olacak ki yine ayni yine ayni. Kelimelerimi yoruyor kalabaliklasiyorum. Ne geregi var ki bi baskasina beni uzmenize ben coktan izin vermisken...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Zamanı geriye alabilmeyi ne kadar isterdim...
O kadar pişmanım ki...
Yaşayamıyorum artık
Bundan sonra bu pişmanlıkla yaşanmaz, mutlu olamam bir daha gibi geliyor
Daha iyisi bulur mu beni bir daha mutlu olabilir miyim ?
cevabını hiç bulamayacağım bir soru daha...
Niye yaptın bunu bana?

Şuan o kadar sinirli ve kirginim ki bana yaptiklariniz icin pisman olacaksınız hele ki sen baba! Kendinden sogutmayi bu kadar kolay basarmana anlam veremiyorum bunca zaman icinde bana bir gram bile sevgi olmamis demek ki! Benim mutlulugumu istemeyen bi adamla 22 yildir nasil ayni ortamda bulundum sasiyorum. Boguyorsun beni ve ben artık dayanamiyorum sabrimi tukettin her aksam sen gelmeden once odama kapanmaktan yuzunu gormemeye calismaktan konusurken yuzune bakmamaya calismaktan yoruldum! Zerre kadar sevgimi haketmiyorsun! Ne suçum var benim acaba senin kızın olmaktan başka? Cok denedim eskisi gibi olmaya yok ama olmuyor ben de yapamiyorum sen de yapamiyorsun rol yapmayacagim artik aramiza daglar girdi demek bile az gelir! Hayatıma mudahale etme artık. Ben cok yoruldum bekle 2 sene sonra universiteden mezunum kurtulacagim seninle ayni ortamda kalmaktan. Sehir disina gidecegim kararliyim bundan boyle karsinda kucuk kizin yok alistir kendini sıkma bogazimi artik bırak yakami be adam bırak! Canımı mı istiyorsun anlamadim ki onu da al kurtul yetti artık offff.

Son düzenleme:
Dün yine çok yorgundum hayatım özür dilerim bu aralar fazla ilgilenemiyorum dikkatim çok çabuk dağılıyor.

Seni gordum goreli kaderim oldugunu biliyorum. Seni asla kimseye yar etmem( . sen benimdim hep benim olacaksin. Belki suan aramiz kotu olabilir ama hersey guzel olucak❤. Seni cok herseyden coook seviyorum. Hayatim herseyim(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok uzgunum boyle olsun ıstemıyordum

cok uzgunum sevgılım ... senı bu zorulıgun ıcıne sokamam ...

Beni bunaltiyorsun ustume geliyorsun sonra ozur bekliyorsun ama artik eskisi gibi degilim hakliyim ve ozur dilemeyecegim.
Kendi hakkimin farkindayim artik benden fazla bisey alamayacaksin.

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Bu sabah acıyla uyandım yine
bir seneden fazla zaman oldu
sen başkasına aitsin şimdi
ilk defa imkansızı yaşıyorum
Ulaşabileceğim yerde olduğun zamanları özlüyorum
Ama bugün çok farklı bir şey oldu
Ağladım, gözyaşlarım aktıkça ferahladım
Seni affedemiyordum ilk defa bugün affedilmesi gerekenin ben olduğumun farkına vardım
bana hissetirdiklerinin acısı olsa da, tamamen haklı olmasan da, bana yaptığın haksızlıklar olsa da affettim seni ben
hem de bu kez gönülden diledim taa içimden
ben seni affettim, hakkımı helal ettim
sen de beni affet hakkını helal et dedim içimden
içimden en iyi dilekleri, en iyi enerjileri yolladım sana
kurtuldum yükünden.
seni çok seviyorum ben aşk değil artık bu
zaman zaman nefrete dönüşen kızgınlıkla, pişmanlıkla ve daha bir çok duyguyla harmanlanmış bir sevgi
Beddua yok, Rabbimden en iyisini dileyeceğim senin için yaşandı, yaşanamadı bitti
zamanı geriye alamam,hatalarımı telafi edemem olan oldu
Daha sakinim artık
beni ne bekliyor bilmiyorum, tekrar sever miyim,bundan çok sevilir miyim bilmiyorum
ama artık senin yükünden kurtuluyorum...

mesajını yeni gördüm, içime doğmuş muş demekki : ) aptallıkmı dersin, saflıkmı, yada sevgi

çokda arzu etmiştim görmeyi ama kısmet değilmş

Duygularımı kontrol edebilmeyi öğrendiğimden beri daha yalnız fakat daha mutluyum

çok güzeliz biz
ufak şeyler için kalbimi kırmasan daha güzel olacağız ama..
kalbimi kırma nayinom dikkat et lütfen

Ya hadi plakalara duselim artik sanki gecmiyor zaman yaa Zaten bi daha gelmemi de istemiyorsun vedalasmak zor oluyor diye masraf olmasin diye ya ozledim ozledim ozledimmm beee Ama ben seni cok seviyorumki acaba supriz yapip gelsem kizarmisinki ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥♡ ♥ ♡

ikimiz kız olacağını düşünüyoruz :)
hatta ben öyle hissediyorum
zaman çabuk geçse... şu 16. hafta bir gelseee :))

💑💓

Ben senin kadar arabozucu bir varlık görmedim hayatımda.
Bırakmadın bir türlü peşimi.

Dönüp kendi yaptıklarına da bakmıyor üstelik. Yaptıklarını millet bir duysa esamen kalmaz farkındasın değil mi?
Yine de durmuyor o zehir gibi ağzın. Dedikodudan başka bildiğin yok senin.

artık bu kilo sorununa bir çözüm bulmalısın. her görüşte şoka sokuyorsun beni. obez oldun canım ya. yakışmıyor bu sana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…