Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim A1112 dedi ki bu topikte üyeler hakkında yazılıyormuş sanki sanki
Hani yazılıyorsa orda burda, yasak yasak, hatırlatayım dedim
Ah A1112 mırlamayı da mı öğrendin sen
Az daha büyü, ben sana yapacağımı biliyorum

İcabına bakmışmış, sen takıl hacılarla daha, hasta Kaşın daha kaşın ben sana yapacağımı çok iyi biliyorum

ben hayatımda büyük değişiklikler yaşamaya alışık insan değilim
ömrümün sonuna kadar böyle kalıcam sanırdım ama bi cesaret tamamen değiştirdim iş hayatımı
korkuyorum ve çok heyecanlanıyorum
ama arkamda dağ gibi sen varsın biliyorum..benim en büyük şansım
senin desteğinle herşey çok daha güzel olucak biliyorum.. Allahım yüzümü kara çıkarmasın
bu iş mutluluğumuza mutluluk katsın inşallah

Senden daha guzelim ve daha akilliyim. Bunu anla bosu bosuna havalara girme. Sen once o berbat cantani degistir. Bir de hava atiyosun 90 tl verdim diye. 10 tl vermem ben o ucubeye.
(Oh be rahatladim. Hergun yazarim ya ben buraya. Bekleyin yarin da burdayim)

Aklımdaki tilkiler ne zaman pes edip yorulacak acep ?

bana kırıldığın biliyorum ama bende hayatımı böyle yaşamak istiyorum... seviyorsan beklersin

Bazen bittiğine değil, verdiğin değeri hak etmediğine şahit olduğun için ağlarsın.
Bazen gittiğine değil, yarınların hayalini onsuz kuramazken, onun bir başkasına 'hiçbir şey yaşanmamış' gibi dokunacak kadar ucuz olduğuna ağlarsın.
Bazen yarım kaldığına değil, doğru sandığının koca bir yanlıştan ibaret olduğuna ağlarsın.!!

Seninle arkadaşlığımız güzeldi ama benden bu kadar şimdilik
Umarım bir gün yine eskisi gibi oluruz

seni çok seviyorum ama biraz şüphelerim varrr kafama takıldı söylesem şimdi sana kavga ederiz içim içimi yiyooooo

İsyan etmek istemiyorum asla ama biz kulun değil miyiz Allahım? Bizi neden görmüyorsun artık kurban olayım gör artık bizide lütfenn ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Su uyusukluguna sinir oluyorum biraz aktif ol iste nasil haril haril calisiyorsan bana gelincede aktif ol lutfen yaaaaaaa deliriyorum

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Bir canım var bende dursun Sen gibiler eksik olsun
hayat ne güzel oh ne ala en kötü günümüz böyle olsun :)

Unutcamki ben seni hatta unuttum gibi gibii....tek sen yoksun bu hayatta...yeniden sevebilirim..ama karsilasmayalim mumkunse sonrasi kotu oluyo basa sariyorum..uzak dur benden cokk uzaklaardaaa olll

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 yıl geçti aradan hala en büyük pişmanlığım o gün seni doya doya koklamayışım,kokunu içime çekmeyişim....Şimdi bütün bebekleri kokluyorum ben sen kokuyorsundur diye..Anneciğin seni çok özlüyor meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…