Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok şaşırdım ablam çok şaşırdım. Yanına gelemedim.. Başın sağolsun :26:

ah bi rahat bıraksanız, biraz anlayış gösterseniz, sıkmasanız ne olur...

Acılarım soğudu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
O son gördüklerimi hic olmamis sayamam Bundan böyle dünya ahiret hicbir seyimsin

Yılışık arkadaslarindan nefret ediyorum herseyin bi adabi var ayip yahu hic birisinide sevemedim.

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Delisin sen .. (=

Beni arıyorsun ,telefonu açıyorum ''Alo alo '' diyorum ve sen işinin yoğun olduğundan dolayı , odada dinlediğin müziğin sesini açıp bana gönderme yapıyorsun ..

Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan..
Nasılda bağladın beni.. (=
Hani bi geldin bi kayboldun ..
Esrarlı mağrurdun
Aklıma sardım seni.. (=

Hahaha :78:

Seni çok seviyorum ..

Yapsam mı yapmasam mı soruları arasında gidip geliyorum sürekli.
Yapmak istiyorum ama seninle mi olsa acaba onu bilemiyorum.
Çok uygun birisin o mesele için aslında.
Hala karar veremedim.
Haziran ayından sonra netleşecek gibi.
Bekleyelim bakalım. :26:

Eski rutin halimize döndük yine farkındamısın sevgilim çabuk unutuldu zor günler neyse şu diplomayı alalım da sonra güzel şeyler olacak

Artik senin adini bile gormeye tahammul edemiyorum. Vay... Anasini... Arkadas... Demek bu raddeye de gelecekmisim he. Sana karsi icim tamamen sogusun ve artik hicbirseyim ol istiyorum. Hicbirseyim. Buyuk ofkemi dibine kadar yasadiktan sonra aklimdan da cik hayatimdan da insallah. Defol git...

dayanamıyorum gerçekten. sonra kötü olsam da bazen dayanamıyorum.
Allah'ım yardım et.

imzamı çok seviyorum, her yere cuk oturuyor

bu arada, sen diğerinin ikinci üyeliği değilsen ben de ofiş değilim

Son düzenleme:
Bebegim nolur bizi terketme. İçimde büyü büyü kocaman ol sağlıklı ol. Gitme...

12-01-2015 ♥

Seni ilk gördüğümde bu adamla olur demiştim sen beni herşeyimle sevdin yüreğini açtın ben sana bazen haksızlık yapıyorum çabuk sinirleniyorum kızıyorum bağırıyorum ama inan çok özlediğimden artık bir kızımızda var uzak olmak çok acıtıyor canımı bir an önce hayırlısıyla kavuşmak istiyorum daha uyumlu olacağıma söz veriyorum Seni çok seviyorum canım kocam iyi ki seninle evlenmişim şükürler olsun Allahımaaa seni başımdan hiç eksik etmesin.

21 cmlik boyuna, 250 gramlik kilona kurban olurum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…