Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kürkçü dükkanı değilim dedikçe geliyorsunuz gerçekten ilginç
Geçmişimi unutamıyorum sayenizde :26:

Ah keşke gelip kaçırsan beni, sıyrılsak bu yoğunluğun içinden

taa gece 2de cevap attım mesajı açıp okumuyorsun 1 saat önce iki şey paylaşıyorsun
pek hoşuma gitmiyor böyle şeyler ama neyse bakalım...

Yaaaaaa hiç tipim değilsin. ;(
Gözümü karartıp yanına gelmem lazım bu durumda.
Başka türlü olmaz.
Vakit gelsin de. Yap kurtulalım artık.
Hem ne işim olur diyorum hem de heyecan içindeyim gerçi.
Zaman çabucak geçiversin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bugün bana yeni ciciler aldığın için teşekkür ederim bitanem :109:
Koca parası yemekte zevkliymiş hani :76:

Amma yoruldum yahu.Çok teşekkürler Hocam..
Stresli günlerde çok duygusal oluyorum kabul ediyorum ..
Ama bu kafayla bile çok iyi anlamışım dersi. Soruları çözdükçe, doğru cevaplar verdikçe ve onlarında doğruluğunu görünce iyi anlamışım diyebiliyor insan..
Sonunda şu coğrafya ile ilgili sıkıntılarımı sizinle aşıyorum..
Çok teşekkürler..

Bikez olsun aklina gelmedim mi be zalim??ne zaman bosluga dussem ozluyorum.icimin acisini ne zaman gecicek bilmiyorum ama dayanamiyorum artik kaldiramiyirum hayati zor geliyor su 1senedir yasadim mi oldum mu bilmiyorum ve artik bi son olsun istiyorum..-SON-

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaçımız bunun farkına vardık ? bence 2-3 kez okuyun okuyalım ....

bazen beni de aklına getirsen diyorum düşünürken. sadece senin doğru olmadığını anlasan ve bana da hak versen. zorlanıyorum derken gerçekten zorlandığımı anlasan ve gerçekten çoğu zaman pişman olduğumu görsen biz kelimesinden. gözlerim yağmurlarla dolduğunda sebebin tamamen sen olduğunu anlasan. ve ne kadar çok istediğimi bilsen bırakıp gitmeyi temelli. aramızdaki problemin sencil ve bencil lik olduğunu kabul etsen ve bir kez kendi kararlarında benim verdiğim tepkileri görsen ve duraklasan sözlerinde üzerlerini çizdirmesen. senden gizlememi engellesen kendimi. aslında ne kadar yaralı ve ne kadar kırılgan olduğumu anlasan. her zaman aynı sorunla yüz yüze gelmekten bıktığımı görsen ve bir sussan ben konuşurken. bitmeyen cümleler oluşturup o cümlelerin akmasını beklemesende cümlelere nokta koymayı denesen. ama beni dinlememeye devam edeceksin. kendini üstün ve haklı görmeye devam edeceksin. aramızda sıkılganlık ve bıkkınlık oluşturmaya devam edeceksin. özlem kelimesini yalan ve boş yere kullanmanın farkında olmayacaksın.ve beni üzmeye devam edeceksin. ve daha bir sürü cümle oluşturacaksın bedenimde. ben seni gözümü kırpmadan beklerken. sen beni gözü kapalı bırakıcaksın hayatta tek başıma. mutsuzum. özlüyorum ama seni deği. bıktım evet senden. ve pişmanım zorunlu durumlara koyduğum için kendimi. belki bir gün sana yazdığım ve haykırdığım bütün sayfaları ve bütün cmleleri okursun denk gelirsinde gene anlamazsın benim neler yaşadığımı. sadece neler düşünmük bak dersin ve hayat devam eder öylece değilmi.

Artik sana karsi en ufak bir sevgi kirintisinin ve merhametimin kalmadigini farkettim bugun. Eskiden sana sinirlensem de icten ice severdim, cunku telafisi olan kusurlardi bunlar, ya da ben oyle saniyordum. Demek ki artik bende bazi seyler sonsuza kadar bitmistir. Bunun kesinlikle telafisi yok, hatta fazla bile sabretmisim. Sen kredini coktan doldurmustun aslinda. Cok onceden cikaracaktim seni hayatimdan...
Kimseden nefret etmem, edemem. Bunu en azindan kendi iyiligim icin yapamam. Ama siddetli bir sekilde sevmeyebilirim. Asla hayatim boyunca gormek ve duymak istemeyebilirim. Ayni sana karsi da boyle hissediyorum. Hic sevmiyorum, adini gormeye, seninle ilgili birsey duymaya bile tahammul edemiyorum artik. Bir daha asla gorusmeyelim, birbirimizin karsisina cikmayalim. Yolun acik olsun.

250 tl ye bugüne kadar alabileceğim en sağlam hayat tecrübesini aldım sevgili eski arkadaşım.. eğer içinizden biri yere düşerse, üzerinizden atlayıp geçeceğim o yüzden o dala sağlam tutun düşme sakın.. gerçi tutunduğun dala salıncak bile yapmam ben o derece

haksız olduğunuzu anlatınca nasıl çeviriyorsunuz konuyu alakasız yerlere.
çok yoruldum çevremdeki insanlardan.

Agliyorum yinr geldi aklima lanet olasi..adam eclendi ben hala yasini tutuyorum..ne bitmez cilem varmis yaa bi adam gibi adamina denk gelemedim.seni adam sandiydim bi mucize olaydi benim olaydin benden mutlusu olmazdi ama simdi bak agliyorum seni allaha havale ediyorum...pisman olda adim dilinden dusmwsin insallah....

Insallah beni unutamazsin,unutamazsinda kimseyle birliktede olama
Başına gelen her belayı benden bil (içimde gele gele de yazmıyorum kıyamıyorumki) :''-(

senin gelişin biraz tedirgin etmişti beni....evimde yokum ama evimde dolaşan birileri var ama işten dönüşte o leziz yemekleri görünce çokmu bencil oldum yoksa

Şu makarnadan canım çekti yapılır mı bu şimdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…