Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim iyiliğimi istiyorsanız işinize geldiği gibi davranmayın!

Bana nasıl kıydın , nasıl yalan soyledın ben senı bu kadar severken ...

Keşke bi anda karşıma çıksan o kadar ihtiyacım var ki sana ... Nefesim <3 ÇOOK ÖZLEDİM SENİ

Biri evlenms bir esmerle...icim yanarda yanar...unutmali ama nasi...digeri triplere girmis cocuk gibi kuser...amannn biktim ben bu erkeklerden...bi dogru duzgunune denk gelmiycem mi yaa ben??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen durr ben olay varsa çözerimde düğümü olan sana olacak benden söylemesi

ortalık sana kaldı sanma ben senin gibi boş beleş değilim işim gücüm var fırtına öncesi sessizliğin keyfini çıkarrr

neden bu küslügü uzatıyorsunki? biliyorsun sen konuşmadan ben konuşmam! yarın bana şiir oku kaydını gönder eskiden yaptıgın gibi, barışalım artık...

Kendin yazdııın kendin oynadın be kurbağa... Kafanda kurdun kurdun bir araya geldik kafanda kurdun kurdun ayrıldık... İyi senaristsin anladım da; mutlu sonla bitseydi iyiydi...

pazar günü sevgilim mi geliyormuşşşşşşşşş

çok özledim ama gelsin pazar günü

Yehuu bugün eşyalarımızı mı almaya gidiyoruz şimdi Maviş odaya pembişş istiyorum :97:

özür dilerim sevgilim anlayıp dinlemeden sana öyle dediğim için. bazen ilişkiyi 1 kişinin taşıması gerek ve sen madem bu zor zamanında sabretmemi istiyorsun söz ben taşıyacağım

beni üzmen çok kötü bir şey ama hamile halimle bunu yapman iki katı acı veriyor.

Kavacık tan da, senin oraya gitmenden de nefret ediyorum.

Kontrol mu bunun adı? evet yahu evet!
merak ediyorum. nerdesin kimlesin diye.

oysa ne de güzel planım vardı.

içine ettin. teklif dahi etmeyeceğim. etsem de kabul etmeyeceğin aşikar.

eve kaçıp zıbarıp yatasım var. aç mı kalırsın naparsın umrumda değil.

&#128145;&#128147;

Son düzenleme:
................................
Yazamıyorum aklımdan geçenler ne kalbime sığıyor ne ellerime ..

Yanlışlıkla bacak bacak üstüne attığımda "rahat otur anne" diyen tekmelerine kurban olurum senin.

Ne cabuk büyüdün, ne cabuk tekme atmaya basladın sen....

Nasıl güzel bir his bu Rabbim, isteyen herkese tattır.

Su ustelemelerin beni deli ediyor!!!

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Dunku cocuklar gibi kusmekte neymis yaa..koca insanlariz ama konusarak anlasamiycaz hale bak..bi akillisi bulmadi zaten beni..nerde ariza var bende....kadere bak.....;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…