Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hm ahlaksızın önde gidenisin
Hem de arsız
Hem suçlusun hem de güçlü
Senin gibi adamların Allah belasını versin ben ne deyim
İğreniyorum senden iğrenç midesiz mahkukat..

dünyanın en muhteşem babası, lütfen beni ekme bir an önce işini bitir gel çooooook özledim

Sana icimden ettigim hakaretlerin haddi hesabi yok. Engel olamiyorum, napiyim. :26: Artik nasil bir ofkeyse bu...
Icimdeki kinin basit bir sogukluga donusecegi zamani bekliyorum. Surekli icimen sana saydirmak beni de rahatsiz etmeye basladi.

Allah nasip ederse, Güney Koreli gelin bulacağım oğluşlara.. ne bilezik, ne ağırlığınca altın, ne bohça..

Bak sana bu defa kesin soyluyorum kus uctu ucacak!!!

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

deniyorsun sanırım beni de daha beni tanımıyorsun çocuk.. ters teper böyle şeyler bende..

Wuw 5 yıl 3 ay 3 hafta 3 gün önce miydi?

Hayat denen bu yolda
Yürürken adım adım
Mutluluğu ararken
Birden sana rastladım

Gun gelecek, sana dank edecek, "ne oldu degistin? eskiden..." diye soracak, sasiracaksin. Ister 2 ay sonra olsun, ister 1 sene sonra... Beklerim. "Vakti zamaninda sana cok deger verdim, cok sevdim, hep dusuncelerimde yer verdim. Seni mutlu etmeye calistim. Bunun sonucunda kendini vazgecilmez sanip, umursamaz tavrinla artistlik yapacagina kiymet bileydin. Simdi gecti borun pazari, sogudum artik. Hicbirsey eskisi gibi olmaz" diyecegim o gunu sabirsizlikla bekliyorum...

Maşallah herkes yine seks bombası,dört bir yanım ördek dudak,şuh bakış.

Az once senin icin daha once soylediklerimi okudum, o gunlerim, hislerim geldi aklima. Ne kadar saf, ne kadar masummusum be. Cogunu okurken yuzumde aci bir gulumseme, bazen alayci. Kendimle alay ettim, o halime. Hislerim desen karisik zaten, uzgun muyum, hayal kirikligi mi, sinirli miyim, kin mi doluyum sasirdim. Sadece yazik diyebiliyorum. Cok yazik olmus. Benim hislerime, verdigim deger ve sevgiye. Yazik.

Bu topige de bayagi sardim bu aralar.

sanane, sizene!!! Allah'ım sabır ver........

nasıl bır ruh hastasısın sen ya ,
bır dedıgın bır dedgını tutmaz ...

hayatıma iyi ki girmişsin sevgilim
yaptığım bir şeylerin ödülü olmalısın sen bana
bana değer verişin, beni sevişin...
hep böyle olalım bitanem, hep bana öyle masmavi gözlerinle derinden bak
gözlerinden öpmeyi özledim

Son düzenleme:
Çok sağol abi düğün üstü bu tavrın çok iyi geldi. Umarım bi gün annemi bu kadar ağlattığın için pişman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…