Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her şeyi kötü yönden algılamayın artık yeter...................

Seni cok seviyorum nolur benimle ilgilen birazz demk isterdm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mavinim en cok yakistigi askerrrr Ozledim ozledimmm daha 1hafta oluyor yanindan geleli ama yine cok ozledik ya yine gel haftaya diyorsun Keske gelebilsem ama malum finaller bitirmem gereken bir okul var ama az kaldi askim Hatta sen ameliyat olursan safak 1ay belki daha az Bide bana gunluk tutuyirmussun ya ben seni yiiriimmm Artik gelmesin ozlemin miyadi doldu gelde yine gezelim gulelim basimi gogsune yaslayayim huzuru bulayim Seni cok seviyorum asker bey

ruhumu aşka boyayıp kendimi liseli kızlar gibi hissetmemi sağladığın için teşekkür ederim güzel adam

Bayadır görüşemiyorduk . Bugünkü attığımız kahkahalar , dedikodular ve şımarıklığımız ondandı :76:
Bazen iki olgun genç kız , bazen de iki küçük kız gibi oluyoruz seninle . İyi ki dostumsun

Insanin hic dusunmeden, rahaat rahat paldir kuldur konusabilip rahatlayacagi bir arkadasi olmasi ne guzelmis ya. Bugun iyi dokulduk birbirimize.
Valla terapi gibi geldi, ara sira tekrarlayalim, sovelim dunyanin anasina valla.

Seninle yürüyüş yapmak sonrasında bi dolu abur cubur yemek Zıtlıklarla doluyuz ama bizi biz yapan da bu sevgilim

Zor dostum zor sevilmeden sevmek onu bir baskasini yaninda gormek....ayy yine depresti..noldu bana yaa..ugrasmasam ya artik senle defol git aklimdan kalbimden hayatimdan..gittin ya zaten ben birakamiyorum aslinda..allahta beni kahretmiyeee ;(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana erkeklere güven olmaz diyorlar, kocan da olsa güvenme diyorlar. Benim kocam benim bi hatamı görmediği sürece ailesinin lafıyla beni bırakmaz dedim, kocana kefil olma dediler. Peki bi evlilik güven üzerine kurulmazsa nasıl yürür? Benim aklımda en ufak şüphe olsa evlenmezdim zaten senle. Şüphelerle yaşanır mı?
Ben seni korumazsam sen beni korur musun? Birbirimizi her zaman korumadık mı? Kimseye ezdirmem seni
Seni sevmeden aşık olmadan önce sana güvendim ben. Allah ikimizi ayırmasın, kimseyi ayırmasın.

Son düzenleme:
Bana kendimi huzursuz hissettiren insan. Ruhum daralıyor...

Kendimi çok rahatsızlık veren biri gibi hissettim.

bitmiyor, bitmiyor sana kinim bitmiyor.. görmemeye çalışıyorum, cevap vermiyorum ama sana kinim bitmiyor.. hayatta yediğim en sağlam kazığı attın sen bana.. ne zaman bitecek bu nefret bilmiyorum ama seninle aynı yerde çalışırken bitmeyecek gibi görünüyor.. her yerden sildim, engelledim ama senenin ortasında beni ortada bırakmanı hazmedemiyorum.. ben bunu haketmedim.. sen bir pisliksin ve ilahi adalet diye bir şey var sen bilmesen de..

"Kac gundur agzina geleni saydin kizim, yeter kendin icin hafifle artik" dedim. Hani kufretme, ya da "hiyar" filan de, agir olmasin dedim. Ama yok ya. Ismini facebookta gorunce yine kufrediyorum. Ediyorum yani. Hayir artik benim bile midem bulanmaya basladi sana sayarken, ama refleks gibi kufrediyorum be. Yok boyle birsey. Benim gibi bir insani bu raddeye getirmek buyuk bir basari, buyuk caba aslinda. Ben dun selam verdigim, dun sevdigim insana bugun dusman olmam. Ama sen hakettin, gercekten hakettin. Cok cabaladin aslinda. Ben senden vazgecmedikce, sevmeye devam ettikce daha da ilerlettin. Hadi bakalim, vazgecildin, budala. Sen kendini vazgecilmez mi saniyordun? Oyle bir tekmeyi yersin ki felegin sasar, sadece inmez, dusersin kaf dagindan. Yedin iste tekmeyi. Silindin. Sana olan kinim bitmiyor, ben hala bitmesini bekliyorum.

Henuz senin haberin bile yok, ilerde benden yana gormeyeceklerine(!) hazir ol. Seninle dialogu kestigimi bilmiyorsun bile, cunku kestim. Sana bu kadar kizip kufrettigimden en ufak haberin yok. Icimde yasiyorum ne yasarsam. Tutup da kavga edecek degilim, artik sildim bitti. Sana ne zaman benim gittigim dank edecek, ne zaman hareketinden pisman olup bu duruma uzulmeye baslayacaksin, ancak o zaman benim icim rahatlayacak. Cok guzel olacak. O gunleri sabirsizlikla bekliyorum.

Belki bir gün güneş ikimiz için doğar
Yıl 2014 hala mı dinlenir
Beni bırakmaaaaa

hoşgeldin mi desem,ne desem..
.şimdi tanıdım seni. GÖZLERimiz yolda kalmıştı:)

bana gelen sana da gelsin :112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112::112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…