Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seninle her karşılaşmamızda bakımsızlığımın doruklarındayım beeeaaa. [emoji17][emoji24]
Neden böyle oluyor?
Hep sıfır makyajlı günlerimde karşıma çıkmak zorunda mısın?? [emoji30][emoji24][emoji24]

Bana ciddi konularda saka yapma olur mu?

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Bi tanecik Kocacığım , çam fıstığımmm =) Ben senin bu sinirli ve sert hallerine aşığım zaten..
Bu kozalak kafalı karın , seni çok seviyor ve evet diyor evet evet eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttt
Iııı şey çok konuştum hadi öpüşelim..

Değişmezsin inşallah sen de..
Sen de onun gibi değişmezsin..
Sevmediğin ve bence de doğru olan şeyleri yanlışa çevirip sevmezsin inşallah...

Evet anneciğim orda sevgili annen sinir stresini senden çıkarırken, sen de telefonda benden çıkarıyorsun. Bu döngü sayesinde kadın dayanışması devam ediyor anneciğim evet. Haha.

Beni karıştırmayın konuşmalarınıza!
Yahu ben her zaman doğru gördüğümü söyledim, taraflı değil...
Ama sen haklısın demiyorum ya kimseye, olmuyor!
Anne sağol valla sağol.. Sana söylüyorum ama zerre anlamadığın gibi başkasına gönül bana kızıyor gönül şöyle diyor diyorsun..
Yahu o öyle değil işte değil!
Ama ben de ne demeye ağzımı açıyorum ki. Hiç kimsenin istediğini söylemiyorum sonra işin içine dedikodulara ben de karışıyor kötü oluyorum.
Ağzını ne diye açıyorsun ki gönül sen ne diye, eskisi gibi sus otur.. Evet tabi suç benim...
Hoş ağzını açmasan da dert insanın bazen üstüne gelinirken bazen haklı sanıyorlar kendilerini bir yandan beni yanlış tanıyorlar vs.
Yorgunum ama ben de ya yorgunum! Sıkkınım!
Susuyorum susuyorum o kadar bana anlatıyorlar haklısın demem için ama hadi fikrimi söyleyim derken aa bir bakmışım ben kötü olmuşum!
Sen diyorsun benim üstüme geliyorlar sen de hep benim üstüme geldin...
Allah'ım atanıp defolup gideyim şuradan lütfen.. Allah'ım gönlüme göre birini nasip et yanıma...
Az laf, çok güven, netlik ver hayatıma.

Bundan böyle hepinizi bir kenara bırakacagım.Olmuyor işte böyle ben ne yapsam boş.

Of içime sıkıntı oturdu resmen! Ben hasta olacağım ben.. Ben dışarı vursam olay oluyor ama, haksızım ya ben hep!
Herkes bekliyor ki sen haklısın diyeyim.. He oldu...
Yahu resmen bunu dedi acaba ne dedi kesin bunu demek istedi şunu dedi acaba ne dedi sürekli birbirinize laf sokma derdinde misiniz..
Biri bir başlatmış yanlış anlayıp ardından laf etmeyi, devamı gelmiş. Herkes bir alem! Herkes işine geldiği gibi...
Bir de bana laf ederler istediğin gibi birilerini bulamazsın yalnız kalmak istemeyle olmaz vs. diye.. Böyle mi olsun yani? Ben de mi uğraşıcam böyle yoksa laf anlatmakla sürekli? Yahu çorba oldu resmen kafam... En azından şuan çok iyiyim, arkadaş yönünden rahatım!
Arkadan konuşup sürekli yanlış anlayıp tartışıp da ay canım ciğerim demeyi beceremedim ben henüz, hayat bu mu? Neyse daha göreceğim...
Yahu ben anlıyorum, en samimi içten hiç ters bir şey düşünmeden söylediğim lafın yanlış anlaşılmasından ne yaptığınızı. Aynı şey bana da oluyor, bana da yapılıyor.
En güzeli susmak yine heralde çoğunlukla, o da biraz sıkıntılı da olsa, kaçıcam ya da ortamdan.. Çok gerekirse konuşcam.. Haksızlığa gelemiyorum işte bazen konuşuyorum, ama bilmem kimin avukatı oluyorum işlerine gelmeyince.. Ama zamanında onlara doğrusun dediysem de o an anlamı yok!
He haklısın desem gönül beni haklı buldu derler hoop başkalarıyla ters düş sonra. Her şeye mana her şeye yanlış anlamlar yükleniyor.. Küçükken iyiydim ben ya. Şimdi konuşmam gerekiyormuş gibi oluyor.
Anne sağol sen de 23 yıllık hayatımda haklı haksız devamlı azarladığın için...

Ya sabır Allah'ım, dünya ceza gerçekten.

Süpersin.. Başkasına gönül böyle yapmasaydı yapamazdım vs. söyle sonra sıkılıp sinirlenince bi öyle yapmayla olmuyo de.. Bravo...

Ne kadar salak arkadaslarin var.
Normal birgunde ihtiyacin oldugunda yada hal hatir sormak icin aramazlar.
Kendi isleri olunca ararlar!!!
Sinir oluyorum bilesin..

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

sen benimle böyle ilgilenme sen görürsün ama gerizekalı

O güzel müzik var ya o içime işleyen müzik onunla tanışmamı sağlayan insanlar sizi seviyorum .
Beni anlatan duymadığım daha kaç müzik vardır kim bilir daha kaç kitap daha kaç flim ve dizi vardır

[video=youtube;PWbuJKTeL28]http://www.youtube.com/watch?v=PWbuJKTeL28#t=202[/video]

Yazmaya tenezzul etmiycem artik..cunku benim olmadin baskasina aitsin bundan boyle...bittik...ben varim bundan boyle yeni bi hayat ve yeni biriyle mutlulugum olcak insallah...yakin...hissediyorum....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç olmayacak duaydık biz, amin diyende olmadı zaten...En iyisi arkamıza bile bakmadan dönüp gitmek! !

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

içi kin ve nefret dolu çok çok çirkin bi insansın ıyyyy bana uzak kime istersen yakın ol

Mutsuz kadınlar olarak, siz mutlu kadınların ufacık, kayda değmeyen mutsuzluklarınızı bile dinliyoruz. Kayda değmeyen mutsuzluklarınızı çemkirmeden önce bi'düşünün; acaba davarlık mı yapıyorum diye?
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…