Of içime sıkıntı oturdu resmen! Ben hasta olacağım ben.. Ben dışarı vursam olay oluyor ama, haksızım ya ben hep!
Herkes bekliyor ki sen haklısın diyeyim.. He oldu...
Yahu resmen bunu dedi acaba ne dedi kesin bunu demek istedi şunu dedi acaba ne dedi sürekli birbirinize laf sokma derdinde misiniz..
Biri bir başlatmış yanlış anlayıp ardından laf etmeyi, devamı gelmiş. Herkes bir alem! Herkes işine geldiği gibi...
Bir de bana laf ederler istediğin gibi birilerini bulamazsın yalnız kalmak istemeyle olmaz vs. diye.. Böyle mi olsun yani? Ben de mi uğraşıcam böyle yoksa laf anlatmakla sürekli? Yahu çorba oldu resmen kafam... En azından şuan çok iyiyim, arkadaş yönünden rahatım!
Arkadan konuşup sürekli yanlış anlayıp tartışıp da ay canım ciğerim demeyi beceremedim ben henüz, hayat bu mu? Neyse daha göreceğim...
Yahu ben anlıyorum, en samimi içten hiç ters bir şey düşünmeden söylediğim lafın yanlış anlaşılmasından ne yaptığınızı. Aynı şey bana da oluyor, bana da yapılıyor.
En güzeli susmak yine heralde çoğunlukla, o da biraz sıkıntılı da olsa, kaçıcam ya da ortamdan.. Çok gerekirse konuşcam.. Haksızlığa gelemiyorum işte bazen konuşuyorum, ama bilmem kimin avukatı oluyorum işlerine gelmeyince.. Ama zamanında onlara doğrusun dediysem de o an anlamı yok!
He haklısın desem gönül beni haklı buldu derler hoop başkalarıyla ters düş sonra. Her şeye mana her şeye yanlış anlamlar yükleniyor.. Küçükken iyiydim ben ya. Şimdi konuşmam gerekiyormuş gibi oluyor.
Anne sağol sen de 23 yıllık hayatımda haklı haksız devamlı azarladığın için...
Ya sabır Allah'ım, dünya ceza gerçekten.