Arkadaşlar, açtığım ilk konu o da şarkılı müzikli paylaşım. Bdv'ye gidip içimi dökeceğim günler de gelecek arkadaşlar.
- yalan, bdv konusu açıp ataerkil düşünceyi benimsemiş kadınlarımızdan tavsiye alıp sinir harbi yaşamayacağım asdfg-
Ay tanimaz olaydim..buraya yazdiklarimi okusan sasip kalcan bu bu kadar mi cok sevmis beni diyeceksinde..biliosun zaten yuzunede demisligim var...lanet olasi herif...helal etmiyorum hakkimi sana obur dunyada cik karsima......
karşıdan salak artı ezik mi duruyorum ne?..yoo bu kadar da değil..tamam kötü bi çocukluk geçirmiş olabilirim..ama gerçekten ezik olsam hayatta hiç bi şey başaramamış olmam gerekmez miydi?
ayrıca laf edenlere anlık olarak sinir oldum gidip de ağalayacak kadar aptal değilim...
hayır ben anlamıyorum..evet bende bi sorun var çünkü kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyorum dedikodu yapmıyorum..
insanları kırmaktan çekiniyorum..laf taşımıyorum...
bu olayların dini boyuttaki cezasını yazmayayım zira inanmaıdığınızı düşünüyorum..aslında inanıp da iananmamak gibi..bi insan gerçekten inanmayabilir ama o da benim gibi etliye sütlüye karışmaz laf taşımaz zararrsızdır...iyi kalplidir bu insanı başımın üstünde taşırım ama ben inanırım...bu ayrı...apayrı..sizin yaptığınızı anlamaya çalışmıyorum çünkü hiç ama hiç benzemiyoruz..dedikodu ve laf taşıma bana göre değil çünkü...
kaç kere sayfalar dolusu yazıp yırttığımı ben bile bilmiyorum çok şey söylemek istedim sana gözlerine bakıp ama hiç birini söyleyemedim benden başkasıyla mutlu olduğunu gördüğüm günden beri hep bir yanım eksik bunları sana kaç kere söylemek istedim içimden neler neler geçirdim yaşlanmak istedim seninle olmak istedim ama olmadı OLMUYOR OLMAYACk bittiğimiz günden beri dalgınım düşünmüyorum iyileşiyorum yavaş yavaş dha az üzülüyorum olmayacak duaya amin demiyorum artık yeni biri var hayatımda seni unutturan biri sen hani giderken kalbimi alıp gitmiştin ya o boşluğu o kendi kalbini koyarak doldurdu yerini ve artk son sözlerim sna dilerim allahtan herkes hak ettiğini bulsun sende hoşçakal...
Lütfen beni mutlu et.
Umarım seni beğenirim.
Suratın fotoğrafında görüldüğü kadarıyla muhteşem.
Ama yüz yüze gelince de aynı etkiyi yaratabilecek midir o yüz?
Bunları düşünmeden duramıyorum. :S