Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dikkate alınmamaktan nefret ediyorum.
Hele ortada bir şey yokken.

Adını duyunca ya da görünce bile bir ürperti geliyor bana. Büyü olayına inansam, var diyeceğim. Birkaç dakikalık boşlukta bile, hemen aklıma geliyorsun. Uyuyup bilincimi kaybedene kadar her gün ve bütün gün böyle aksamadan devam ediyor. Buraya yazınca biraz daha iyi hissediyorum. Bu tür duyguların paylaştıkça azaldığı doğru sanırım.

Keşke isteklerim karşısında yanımda olsanız.
Neyse...

Hayret ediyorum sana.
Kadın kuzenimin eski nişanlısına aşığım kuzenim de hala onu seviyor diyor aileler çatışacak sevgilisini bırakmazsa ailesini bir kenara bırakacak sen kız sevgilisini seçsin adam onu seviyor diyorsun.
Ben yapsam aynı şeyi neler neler dersin, yaparsın ohoo
İçinde bir çok şey başka işliyor sanırım ama toplum değerleri arasında sıkışıp kalmışsın gibi geliyor? Bilemedim!

Moralim çöktü.
Çok istemiştim.
Neden çıktı bu engel?!?

Aramızda ne yer var ne de zaman
Ne başka bir yüz, ne başka insan
Ayrılık saksıdaki çiçeklerimiz gibi büyür
Sessiz ve nedensizce durmadan.........

Sevgili ergen hemcinslerim,akranlarım,yaş almış vatandaşlar;yolda yürürken neden hakkımda konuşup,yorum yaparsınız ? Yetersizler !

Sana benzemek istemiyorum..
Allah'ım benzemeyim lütfen...

Nasıl beceriyorsun bu kadar susmayı?
Bu farklılık hem güzel hem sinir bozucu.

Bizim sonumuz ne olacak? Ne?
Bi düşünüyorum bi düşünmüyorum.
Değişik duygular içindeyim.

Özlemim gitmedi ki hiç bugünü de birlikte geçirelim.

'Seni gördüğüme çok sevindim.'
Bu söz belki bir arkadaşa, tanıdığa yapılırsa samimi olabilir ama senin gibi sahte bir varlık üstünde sadece eğreti duruyor.
Sesin bile yapmacık bir tını ile çıkıyor. Keşke yok olsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…