Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
estetik yaptırmadık uzvu kalmamış bir de kendine aşık yahu onlar senin değil ya plastic surgery mucizesi

İyice kilo mu aldırmaya çalışıyorsun bana

Saka yapiyorsun herhalde. Dün aksam seninle tartismamin sebeblerinden biri kuzenimin kinasina gelmek istememen yüzündendi (erkek kadin karisik kinasina). Sana 'benim nasil bazi yerlerde senin yaninda olma zorunlulugum var ise, cunku yakisan o oldugu icin yanindaysam, seninde bazi zamanlarda benim yanimda olman gerekiyor.' dedim. Iyi peki tamam sustum diyelim. Bana bugün hangi kafayla mesajla 'sana söylemeyi unuttum, bu aksam yemek yapmana gerek yok cunku bir arkadasim bizi bu aksam 19.00 da yemege davet etti' diyebiliyorsun. he cesaretini toplayip arayamadin tabi dimi. Hem is telefonuma hemde ozel telefonuma boyle msjlar atip benden cevap beklersin iste. Kivir kivir kivran bakalim bikac saat, aksam goruscez.

ara sıra bazııı bazııı gelsen bile gönlüm raaazıı
hayır tabiki razı değil
ama şarkı güzeeeel hehe

Nerelerdesin sevimlim, canım, balım, hayatımın en güzel öznesi? =)

Benim inşallah okur dediğim bir çok kişi var ama hepsine söyleyeceğim şeyler aynı. .
Bi defolun ya.. ben mutluyum artık bozamazsınız mutluluğumu.

Ben sana aşığım. Cidden. Ürkütmüyor değil.

Ama bir yandan da ne güzel bir şey bu.
Varlığın. Gülüşün, bakışın, mimiklerin, her şeyin.

İzmir Mavişehir'den yer bildirimi yapıp sizi şaşırtıp, mutlu etmeme az kaldı çookk sevgili dostlarım.

İşte böyle sürpriz yapıp ağzını açık bırakırım. Nasıl da gözlerinin içi güldü

Başka insanlarla beraberken seni daha da fazla özlüyorum.
Bunun sebebi ne olabilir?
Kalabalıklar içindeyim yine ve en çok seninle doluyum.

Beni merak etmekten çok rahat bırakın..
Sizin klasik görüşlerinize göre garip gelebilir, bana normal.

Dedikodularınız içinde boğulursunuz inşallah!
Allah'ım sen bana güç ver.

Bu zamana kadar değildi ama artık sizin ve diğerlerinin sayesinde psikolojik olabilir bir çok şey. Baskıyla olursa bu olabilir...
Vallahi yeter...

Keşke o eskiden bana aşkla bakan adam geri dönse. Bana çok zarar veriyorsun, milletin koynundan önce karın ve çocuğunu düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…