Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sarılma senin olmayan kadına,varlığına alıştırma,kalacağından emin olmadan yanındayım burdayım deme.. Yokluğun yakar sonra!

Bizi üzenleri ÖLDÜRCEZ arkadaşlar ÖLDÜRCEEEZ.

Öldürmek için biz kadınların silahlanmasına ihtiyaç var!! Silah bulun bana öldüreceğim!

Bu hayatta bizi böyle üzerler tatlı kısss.

Neden hep boyle kotu haberleri gece aliyorum guzel Allahim, zaten yeterince mutsuzum bir de kimseyle paylasamayip iyice boguluyorum. Offffffffffffffffffffffff simdi cami acip YETHEEEEEEERRRRRRRR diye bagiracagim, uyan ulan istanbul icimde yangin var uyan

Bu kadar öfkeliyken bana "içerik kraliçesi" bildirimi yollayan site yönetimi... Feminizm okumlaması yapmayacağım çünkü.,,,,,,,, üzdüler ,,,,,beniiii,,,,.

simdi saat 3 bucuk, 4 olunca 1 saat geri alinacak yine 3ten devam edecek. Yani bir saatlik bir zaman dilimi yok sayilacak. Ben yarim saattir agliyorum, bir yarim saat daha aglayip susacagim. Bu gozyaslari da kaybolacak o gaip zamanla. Keske ben de kaybolsam, bir daha da bulunmasam

Günaydın mesajım çok güzel oldu.
Ona odunsu bir yanıt verirsen bozuşuruz.
Şüphelerim var bu konuda. Kibar ol bakalım. Bekleyeceğim.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Dünki şiddet içerikli mesajlarım için özürlerimi sunmuyorum.
Bizim bu öfkemizle bir şeyler değişmeye başlayacak sevgili kızkardeşlerim!

=)))))))))))))))))))
Gülümseme sebebimin büyük çoğunluğu oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…