Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana güvendin , evini gösterdin , yaşamını gösterdin , eski eşini gösterdin . Beni yanına davet ettin , yapacaklarımızı planladın.
Ben sana ilk baştan yalan söyledim . Bir kere yalan söyleyince de arka arkası gelmiyor .
Baktım ki senden ciddi anlamda etkilendim , tüm zamanımı seninle geçiriyorum . Sana duygularımı açtım ve seni bıraktım öylece . Yine itiraf etmedim yalanlarımı ... Eğer yalancı olduğumu bilseydin beni affederdin , biliyorum . Belki de affetmezdin . Ama artık çok geç . Senin dürüstlüğünün yanında ezildim ben . Kendimi bana kötü hissettirdin . Büyüksün , benden yaşça çooook büyüksün . Neden böyle hissediyorum bilmiyorum . Seninle görüşmemiz , buluşmamız , gelecek için adım atmamız imkanızdı yine imkansız . Belki birgün , tesadüfen , bir yerlerde karşılaşıp tanışırız en baştan, sıfırdan . . .
Seni unutmayacağım ... Ve gelmenin bir yolunu bulacağım .

Anne sana ne deyim bilmiyorum ya ne deyim bilmiyorum daha ne demeliyim..
Hayret ediyorum vallahi hayret...
Çalışcam inşallah anne çalışcam!
Ne dediğinin ne yaptığının farkında değilsin sanırım ama kaç kere konuştum kaç kere.....
Allah'ım sen bana yardım et

Son düzenleme:
Öyle dolduruyorsun ki beni.
Bir gün çok çok ufak bir şeyde kriz geçirebilirim.
Hem seni yada başkasını bilmem ama bu bünye olumsuzluklarla çalışmıyor, umutsuz ters ters konuştukça daha kötü oluyor. Üstüme geldikçe daha kötü.

Bilmem kaçıncı buluşmamızda ... Yine yağmur yağacak mıdır? =)
Demek ben öğrettim sana yağmuru?! =)

Ankara günlerimiz... Sabırsızlıkla orada olacağım günü bekliyorum. ^^

Daha derdim var demeden belirir iletin, şoka girerim her defasinda. Gunlerce degil o gun dersin bana kahve ismarla. Sonra dinlersin tum zirvalarimi saatlerce mutebessim. Uzulme minnos sen halledersin dersin. Hallederim. Benim senin gibi psisik koruyucu meleklerim varken elbet bir sekilde hallederim.

Hani bir gun bir tepeye cikmistik mmhh helvali bi tepe unuttum simdi adini bir gun boyle gunesli bir bahar gunu ama oraya arabayla degil yuruyerek cikacagiz cunku benim arabam yok ve tum gunu ben programlayacagim cunku benim gunum o gun yuruyerek cikacagiz en tepeye bir bahar gunu sana bak her yer ayagimizin altinda biz artik yuksekteyiz nasil zorlandik cikarken ne kadar da yorulduk ne cok vaktimizi aldi bazen basaramayacagiz cikmayi sandik bazen tokezledik bazen cali cirpi dolandi ayagimiza bazen sinekler saldirdi bazen bir ari korkuttu bazen de camura bastik kirlendi ayaklarimiz ama degmedi mi su manzaraya bence degdi peki ya sence diyecegim sen de sen halledersin demedim mi minnos diyeceksin bir bahar gunu bir gun

İyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir demişler...

Bir kelimeden cümlemin devamı getiren sevgilim, sen ben olmuşsun

sana birşey söyleyim mi çocuk, daha bikaç hafta önce her zor anımda yanımda olduğun için hayrandım sana. ve hep yanımda ol istiyordum.
ama sen güzel olan herşeyi mahvetme özelliğine sahip olduğun için, bizi, arkadaşlığımızı, hissettiklerimizi herşeyi mahvettin. şimdi benden uzakta kimle nasıl be halde oldugun umrumda bile değil.
biz artık iki yabancıyız. sevinebilirsin.

Rahatlamak istiyorum. Laf duymak istemiyorum artık.

Bazen bu evden defolmam gerektiğini düşünüyorum.
Kaldıramıyorum artık, her yeni şey daha ağır geliyor.
Hasta olan ben olacağım asıl.
Ben bir bireyim, ben de saygı görmeliyim.
Bana püsküremezsin sürekli haksız yere.
Çocuk olmak hıncını ondan çıkarmak mı demek!

Bazen ozluyorum seni heleki su gunlerde...gecen sene aklima geldikce...yuzun gitmiyor hafizamdan...ruyamda bile sirtini dondun bana yaninda esinle...neden girdin hayatima...ne gunahim vardi benim seni sevmekten baska???neyini sevdim onuda bilmiyorum yaaa...bakislarin iste yakti beniii....allahim aynisindan bi sans daha ver bana beee nolurrrr.....bu kez mutlu son olsun ama...benim icin gozler com onemliii ayni bakan biri daha vardir elbett....kara,saskin bakisli yine yeniden nolurrrrrr...ozledim cok ozledimmm lanet olsunki ozledimmmmm

Birden gecem tutarsa
Güneşi çevir bana
Sevgilim bağışla
Biraz zor olsa da

Çünkü sen çölüme yağmur oldun
Sen geceme gündüz oldun
Sen canıma yoldaş oldun
Sen kışıma yorgan oldun

İnşallah Rabbim nasip eder de sizden bir çöp bile istemem geleceğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…