Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana yasattiklarin, yaptigin haksizliklar, kirginliklarim.. Insallah birgün hepsi sana geri döner. Bana yasattiklarini bir baskasi sana yasatir..

Sana hakkimi hicbir zaman helal etmiyorum. Allah yarina birakir ama yanina birakmaz..

Sevgili ailem ve çevrem, ben ne istediğimi ne yapmam nasıl başlamam gerektiğini biliyorum büyük oranda, sadece yaşamadan büyük konuşmak istemiyorum. Siz de bir rahat bırakmak yerine üstüne gelmeseniz insanın?
Belki de her şey süper olacak bir engel çıkmazsa?
Beni tanımıyorsunuz.

Beni bu kadar ağlatıyorsunuz ya, umut vermek yerine umutsuzluğa sürüklüyorsunuz ya, o kadar konuşuyorum hiç anlama zahmetinde bulunmuyor kendi kurduklarınızla bana geliyorsunuz ya ne deyim bilmiyorum..
Bak ne güzel moralim iyiydi, hevesim vardı ama yine ön yargılarınla saçma konuşmalarınla yerle bir ettin her şeyi..
Fena halde isyan modundayım..
Herkesten nefret ediyorum diye bağırasım var...

İnsan iki laf edemez mi annesiyle, kendi fikirlerinden bahsedemez mi? En yakınına yapamaz mı bunu? Olmuyor işte, işine gelmezse olmuyor canı istemezse olmuyor kuruyor da kuruyor, en ufak şeye mana buluyor, herkes her şeyi söylerken normal sen söylerken bir şey var oluyor, ki çevresinde bunu en yapmayan insanımdır...
Beni başkaları ya da kendileri gibi gören insanlar hep...

Aralık'ta olsun falcının da dediği gibi. =(
Aksini düşünmek istemiyorum. =(

Ben bu kadar düşünce değişiminden bunaldım gerçekten.
Ya daha dün çok seviyordum ben seni. =(
Şimdi yine umrumda değil modundayım, yine çok duygusuzum.

Geçmiyor geçmiyor...
Her defasında artık olacak diye inandığımla kalıyorum.
Ama sonuç hep bu.
Yoruluyorum. =(

Oysa şükretmem gerek senin gibi biriyle tanıştığım için.
Tam istediğim gibi bir adamsın sen. Öyle sevilesi, aşık olunası bir şeysin...

Hiçbir şey belli etmeyeceğim sana.
Geçmesini bekleyeceğim sadece bu berbat hissin, bu boşluğun.

Evli barklı kadına çok güzelmiş demek ... Kardeş, ayağını denk al!

Sen her şeyde azarla, söylen dinlemek zorunda olalım sana göre sen hep haklısın sen yapabilirsin biz yapamayız ben tepki gösterince haksızlıklarına çok konuşuyorsun sus oluyor, kaldıramıyorsun.
Evet gayet açık ve net: İşine gelmiyor.
Bir de demiyor musun sana patlamıcam da kime patlıcam diye, bu kadar olur. Benim sorunum nasıl seninle sana konuşuyorum yine kim seni dolduruyorsa onla konuş ben niye bu haksızlığı yaşamak zorunda olayım devamlı? Sen birine patla hıncını birinden al hakimiyet kur diye mi doğdum ben? Ağzımı açamıyorum açınca da en basit konuda suçlu çıkarıyorsun beni.
Bir insanın bu kadar üstüne gelinmez ya. Keyfimden mi bu kadar üzülüyorum sinirleniyorum, kırılıyorum yahu işte, kaldıramıyorum, çok yoruldum.
Konuşturmuyorsun paylaşamıyorum bir şey sürekli azar işittiğimden yanlış anlamaya yer aradığından sonra yine suçlu benim.
Şimdi işe gidip görüşsem gerçekten uygun olmasa şartları sana göre ben uyduruyorum olacak istemediğim için söylemesen bile içinden düşüneceksin kesin, veya girsem kısa sürede doğru olmayan şeyler görsem çıksam yine biz dedik diye girdin istemiyorsun çıktın diyeceksin.
Vallahi ben hayatımı böyle geçirmiyorum, neyse oyum, kendimi biliyorum tanıyorum, kendimi de düşünüyorum. Her şey senin algınla ilgili. Senin istediğin gibi biri de olamam, fikirlerim sana uymak zorunda değil... Ama kendimi tanıyorum ve bunu söylemek zorunda bırakıyorsunuz beni; gerçekten yalandan nefret eden çok zor söyleyen biriyim, ama gördüğüm muameleye bak. Hayatımda en çok senden bir şeyler saklamışımdır ama hiç pişman olmadım ve yine olabildiğince uğraştım söylememek için. Olumsuzluk umutsuzluk negatiflik kötü şeyleri çekiyor beni etkiliyor, anlamıyorsun, yöntemin yanlış! Zaten ben böyleyken destek görmem gerek ama işte..
Gerçekten doğru ve gerçekten sıfır yalansız bir şey yaparken söyleyecekken korkuyorum ya böyle bir şey olabilir mi. Aksinin olma ihtimali benim için çok zor zaten.
Ben kime patlayım peki? Doldum doldum taşıyorum artık en küçük şeyde sinirimden kaldıramamamdan ağlıyorum.
Buralara yazıyorum işte, arada sana tepki gösteriyorum.
Kime patlayım ben!
Her gün her gün aynı şeyler..

Biraz yapı, bir da sayenizde kafamda yaşıyorum çoğu şeyi.
Paylaşılmıyor normal konuşulmuyor ki doğru düzgün..
Her şeyi, kafamdakileri ulu orta göstermek zorunda da değilim kimseye.. Düşünmüyor, canım sıkılmıyor olmuyor öyle.
Niye çoğunluğun isteğine uymak zorundayım ki...

Kızkardeşlerim, bütün asosyalliğim ve yalnızlığım, arkadaşlarımın avamlaşmış aşk hikayelerini dinlememek için...

Bir gün seni geyik sohbetinde görürsem çok üzülürüm hep böyle kalmalısın

Bazı hallerimin sebebisin, ne yazık ki..
Kendin yaptın bir de bana kızıyorsun.
Ben kendi kendimi geliştirmek değiştirmek bazı olumsuz yönlerimi azaltmak için çabaladım çabalıyorum.
Ezmek aşağılamak yaptığın hep..
Hep olanı söyledim söylüyorum, suçlamak kolay olan diye değil, gerçekten düşünerek söylüyorum boş değil.. Kolay olanı -hatta olmadık yerde- yapan sensin.
Kendimi sana anlatmakla inandırmakla mı geçecek zamanım hep, bunu mu istiyorsun.
En net halimle davranıyorum ama niye olmuyor!
Ya bunu yapacağın en son insanlardan biriyim gerçekten..
Sürekli kalbim kırılıyor, sürekli..
Hasta olacağım bir gün...
Manevi anlamda doğru düzgün yüzüm gülmedi bir türlü...

Kızkardeşlerim, şu an bulunmak istemedeğim bir ortamdayım ve aşklı meşkli sohbete gerçekçi söylemlerde bulunduğum için linç edilmek üzereyim! ):

Kızkardeşlerim, abartmayın duygularınızı lüften!

Bu günü de devrettik geceye ...Kafanı yastığa koyunca rüyanda ben olucam kaçamicaksin... Bu dünyada olmasa bile bir gün karşıma cikacaksin ve o gün hesaplasacagiz bunu sende çok iyi biliyorsun....

Kızkardeşim, o çocuk bağlaçları bitişik yazıyor ama yine de sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…