Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızkardeşim, o çocuk efkarlanınca Bengü dinliyor ama yine de sen bilirsin.

Kızkardeşim, o çocuk bakir olmadığı halde "evlenilecek bakire" arayacak kadar aşağılık ama yine de sen bilirsin.

Kızkardeşim, o çocuk entel görünmek için netten kitap özetlerine bakıp, ortamlarda kitap incelemesi yapıp kitap kurdu olduğunun mesajını veriyor ama yine de sen bilirsin.

Kozmetik bölümü fena kafamı karıştırdı .
Temsilciyseniz açık açık söyleyin de insanları kandırmayın bari saf saf inanıyor herkes
Bende inanmak üzereydim ki ortalık karışmış poff
Onca saatim bir kuşkuyla boşa gitmiş oldu .:S

Sabah sabah nereden aklıma geldin ki eski dost(!).
Uzun süre aklıma gelmese de, bir şekilde sıkıntıyı atlatsam da kaldıramadığım şeyler daima içimde duruyor sanırım.
Dostlukmuş, peh.. Verdiğim değeri, önemi görmedim ben.
Yaptıklarını ve hem suçlu hem güçlü oluşunu(zu) hatırladıkça iyice sinirleniyorum.. Sen dost yerine koyma, 8 yılı kolayca sil at sanki ben demişim gibi sonra haklı gibi sus, diğer dost(!) gelsin ne kadar kolay bitiriyorsun desin. Enayi lazımdı size dimi?
Ne kadar halinizden memnundunuz, hele ki olayı başlatan dost(!). Gayet memnun görünüyordun, yoksa bilirdin yanlışını, sessizliğe gömülmez yılların hatırına barışmasak da iki laf edebilir kabullenebilirdin. Peki sen.. 1 yılın inadı mı olurmuş haksız yere hem de, oyun mu bu, haksız olduğunu bal gibi bilirken üste çıkma derdine düşmüştün. Onu savunduğuna göre, sen de farklı değildin.
Siz beklediniz ki gönül es geçer nolacak, hep o affeder o bir konuşur söyler susar.. Çok yumuşak buldunuz beni, iyi niyetimi kullandınız. Ama olmadı ve kötü benim..
Ama bu kadarını da yapamazdım kaldıramazdım artık, o kadar da değil.
Gerekeni yapmak acımasızlıksa hele ki sabrede sabrede taştığımda, acımasızım.
Siz bencil davranırken(ben fazla senciydim belki de) ben size daha bir önem verirken bir gün gerçekten kaldıramadığım için gidiyorsam ne yaptığımı bilerek tüm kararlılığımla ve bu acımasızlıksa acımasızım.
Benim daha fazla canımı sıkmanıza izin vermediğim için acımasızsam o kadar süre sonra, acımasızım.
Kinin ne demek olduğunu bilmeden affediciliğin ne olduğunu bilmeden laf çarpmanız da ayrı bir şey..
Ben yıllardır şans verirken bitiremezken canım sıkılırken üzülürken iyiydim, ama gerçekten kaldıramadığım dostlukla alakası olmayan durumda son damlayı bana yaşattığınızda benden kötüsü olmadı.
Allah bildiği gibi yapsın inşallah...
O görüyor biliyor ama.. Bazen kaldıramıyorsun işte.

Son düzenleme:
Ek: Sanırım beni bu kadar üzüp kırıp, yanlış yapıp üstüne kabul etmeyim halinden memnun şekilde hayatına devam etmesine içerliyorum bazen...
Neyse.

Bir daha makyajdır, kozmetiktir vs. vs. konularına girmeyeceğim. Az daha linç edilecektim, beni üzmeyin yeaa naif bir insanım. =(

Bugün bir şey yazmayım bari diyordum ama nereye patlayacağım?
Bir bakışım bile batıyor sana, ki seninle alakası da yok, pc ekranındaki yazıya gözümü kısıp baktım diye bile "hıh" diye alaycı bir gülüş, ne oldu, anlamadım? Ne kadar küçük şeye takılırsan o kadar sinir oluyorum ha tabi çook şey birikti, ayda yılda bir modun değişir neyse bu öyle bir şey de değil her daim böylesin, sürekli bir şeylere alaycı yaklaşım aşağılama kızma azarlama sinirlilik, bana kızıp kendin yaptığın şeyler de var. Küçük yalanlardan da daha çok nefret ederim mesela. Çünkü ne kadar küçükse o kadar gereksizdir ne kadar gereksizse o kadar alışkanlık havasında olur benim için, sıkıntılı görürüm.
Evet her yaptığıma ama her yaptığım normal insansı şeye laf edersen, her şeyin altında bir şey ararsan artık ben de bunlara takılırım, normal. Ben ne kadar takılmamaya çalışsam da senin sayende oluyor, doldum, yorgunum. Gerçekten psikologa gitsen keşke, ama deli doktoru o dimi, kabullenemezsin.
Ben gizlice giderim belki bir gün. Laf kaldırabileceğimi sanmıyorum.

Siz beni kendi görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz, bu kadar basit.
Hayal dünyasında yaşamıyorum, farkındalığım var, bir şey olmazsa da doğrumu yanlışımı tartıp ders çıkarabilirim, yaptım da. Zaman sürekli bir şeyler öğretir insana.
Hayır öyle değil diyorum anlatıyorum, yine yok. Yalancı yapıyorlar insanı
Yanında gibi görünenler de yüzeysel teselli veriyor gibi, esasında gerçek düşünceleri bu olmamasına rağmen.
Siz beni TANIMIYORSUNUZ...
Bazı şeylerin de zamanı oluyor işte!

villa projesinde muayene odasının ne işi var yahuuuu biri bana açıklasın!!!!!!!!!!!!!!!!!

sizi cok özledim ve özlüyorum canim ailem, bu Özlem hic bitmeyecek..

sizin hic akliniza gelmiyor muyum ben? bu Kadar mi kolay silebildiniz evladinizi..

Annen neden anlamıyorsun beni nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............
Ben bıktım suçlu olmaktan.....
Anla Allah aşkına...

Son düzenleme:
Niye sürekli ben kötüyüm?
Niye en basit bir sohbet konusu bile beni suçlu yapıyor?
Doldum çok doldum.....

Kızkardeşim o çocuk , sen uzun uzun paragraflar yazıp; anlattıkça anlattığında karşılığında sadece "ok" diyecek kadar davar, ama yine de sen bilirsin.

Istedigin olmuş rahatladın mı şimdi !!!!!! peki sen nasıl istersen.... sıra bende.....

Aaahhh ne çok seviyorum şimdi seni...
Aşkla doldurdun yine her hücremi!

Çoookk aşırı fazla sevimli bir şeysin sen. =) <3

Keşke biraz olsun beni anlamaya çalışsan.. Kırgınım.. Kalbim kırık.. Yoruldum artık kendimi ifade etmekten..

Suçlamak kolay olan, düşün biraz!
Hep kötü karşındaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…