Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
'Her şeyin' tecrübeyle ilgisi yok, içinde olur bazen insanın.

Bu aralar o kadar çok plan yapıyoruz ki, hangisini ne zaman gerçekleştireceğiz merak ediyorum.

Böyle güzel gülebilmek için ne yaşadın?
Hep mi mutlu oldun?
Benimle de olurmuydun?
Gülüşün ne güzel.
Sen ne güzelsin.

Üçünüzden de mesaj bekliyorum.ya da bi arama.. Özledim rain deseniz. Konuşalım mi deseniz. Sen neyse de, siz ikinizi kendi saçma çıkışlarım yüzünden kaybettim mi gerçekten ¿ sen dostum, canım, kaderdasim sen de mi aramayacaksin yoksa.

Millet tek kişiden bekler bi çağrı bi mesaj, ben ise 3... Bunun ağırlığını bilen var mi..
Kendim ettim kendim buldum demek istemiyorum aylar sonra

Arayın la beni nolur

Ben ne yaptım da Allah seni çıkardı karşıma?

Mutluluk dedikleri, huzur dedikleri şey ne kadar güzel bir şeymiş.

Allah herkese nasip etsin.

Seni seviyorum, en çok da beni sevme ihtimalini şairin dediği gibi. Bencillik mi? Evet. Ama ben zaten neyim ki, ikimizin karışımı bir şey..

Cocukla cocuk oluyorsun resmen ki o cocuk bana daha akıllıca davranıyor gibi geliyor, o bile gereksiz laf yemek istemiyor arada cevabını veriyor.
Hayretsin!

Erkekte eller çok önemlidir.
Sendekiler aklımı başımdan alıyor. =)
İyi ki elleri muhteşem olan bir erkeğe tav olmuşum diyorum şimdi. =)

Teninin tenime değdiğini hayal dahi edemiyorum.
Saçlarıma dokunacak olsan, aklımı kaçırırım diyorum.
İçimde öyle büyüttüm ki seni,
Bazen karşılık verirsin de büyü bozulur diye korkuyorum.

En nefret ettiğim şeylerin başıma gelmesi de ayrı bir şey.
Bu kadar zor mu? Hayret.

Güçlü kızkardeşlerim, dizinize yatıp bana nasıl bu kadar güçlü kalabildiğinizden bahsedip beni de motive eder misiniz?
-Plaza kadınlarından bahsetmiyorum gerçekten güçlü kadınlardan bahsediyorum.-

beybim.. senden çok hoşlanıyorum. hiçbir zaman romantik cümleler ezaten. içimden ne geçiyorsa söylüyorum şimdi. ilk hafta ben konuşmuştun ya çok tatlı gülmüştün o zaman :) keşke biraz daha konuşsaydık. sonrki gün de yanıma oturmuştun. keşke dönüp bir yüzüne baksaydım bir gözgöze gelseydik. inşallah bir daha konuşuruz. inşallah sen de benden hoşlanıyorsundur. şimdi çok çok yakınız yine ama aynı yerde değiliz. ee nolcak şimdi.. vaz mı geçeceğim? yoook. ama sen vazgeçmek bir yana hiç düşünmemişsin ki bile. keşşke biraz uğraşsan benim için. haa ayrıca umarım göründüğün kadar masum ve tatlı bir adamsındır.:) bu kadar yabancı olmasan aslında senin için daha çok çaba gösterirdim ama neredeyse hiç bağımız yok. umarım yollarımız yine kesişir.

Bugün aşık bir adama seni anlattım. Dedi ki " Seni seviyor, hem de çok." Aşık adama mı inanmalıyım dünyanın geri kalanına mı karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…