Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne istediğini biliyorum, otorite. Ama bu kadar da olmaz.
Ben de insanım. Kendimi düşünebilirim, istediğim fikri söyleyebilirim.
İşine gelince özgüven patlaması bekle işine gelmeyince kabuğuma çekileyim.
Çok tutarsızsın bazen ne istediğin de tam belli olmuyor, canının nasıl istediğine göre şekillenebiliyor...
İlla ben çekineyim de sen anla gerekeni öyle yap, o zaman memnun oluyorsun.
Yoksa ben direkt söylersem, fikir belirtirsem kötüyüm, bir şey söylersem istersem kötüyüm, her şeyi kötüye yor, tersle.
Her şeyi sana karşı olmak adına yapıyorum sana göre.
Hep çekineyim senden. Yapamam, öyle olmuyor işte bu işler, basit konular bunlar yahu.
Şuan çekinmemin tek sebebi de huzursuzluk çekmek istememem, tepkilerini kaldırmakta zorluk çekmem yoksa çıkar gider gerekeni yaparım.
İnşallah kötü bir şey yoktur, bir şey olsa dert, olmasa üstüme geleceğiniz için yine dert.
Sandığınız gibi 7/24 düşünen kötü düşünüp dert edinen biri de değilim, kontrol yapılır bir şey varsa var yoksa yok, bu kadar basit.
Bir bak kendine, kabullen yanlışlarını.
Ama ne yapmamam, nelere dikkat etmem gerektiğini gösterdiğin için teşekkür ederim.
İnşallah elimden geleni yapacağım geleceğimde.

Sen benim kafamın içindekileri bilemezsin, sen benim kafamın içinde değilsin, sen benim kafamın içindekilere hükmedemezsin!
Ağzımdan çıkan beynimden geçendir, benim beynimin içinde değilsin ağzımdan çıkana yalan diyemezsin!
Günahımı alamazsın ısrarla, emin olamazsın!
Sırf senin bu laflarını çekmemek için bile o bana istemiyorsun dediğin şey yapılır, her şeyi geçtim kendimi geçtim sırf senin sayende yapılır bu, sadece sus diye yapılır! Kaldı ki kendim için istemicem! (Ama kendimi düşünüyorsam şartları, istediğim alanı da düşüneceğim bir işi mutsuz yapmamak için düşünmem gerekir, o işi yapacak benim, kendimi tanımak istediğimi bilmektir bu.)
Yeter ya her şey de üstüme gelme yeter!
İstemiyor değilim sırf danışmak için bekledim ama hata benim hem kapanmaz sandım o tarihe kadar bu yüzden tembellik ettim hem de biliyordum gerekeni ama yine kendimi dinlemedim danışmak istedim, kafamın dikine gitmedim! Ama istemiyorsun diyemezsin bana her seferinde, yok öyle bir şey!

Sana rağmen zannettiğin gibi biri değilim, sana rağmen yalancılık hastalığına tutulmadım vs...
Tam aksine zannettiğinin tersi olduğumdan fazla kırılıyorum bu hayatta.
Sana ve onlara rağmen kimseye benzemedim, üzüm üzüme baka baka kararır ya hani.
Sadece hamurken bu hassaslığımla yaşadığım şeylerin etkisi var genetiğin üstüne, fakat azaldı ve daha da ilerletiyorum inşallah, dersler çıkardım çıkarıyorum çıkaracağım, olduğu kadar.
Allah'ım hayırlısını versin ama utandırmayı çok isterim, inşallah da olur.

Son düzenleme:
En olmadık anda senden gelen bir arama içimi eritiyor.
Aşıktım, aşık kalacağım.

Bunu zaten biliyosun ama seni çok seviyorum :) ve dört gözle gelmeni bekliyorum.. Sen benim nefes alışımsın en önemli ihtiyacımsın iki adım öteye gitsen özlüyorum.. bitsin artık bu hasret!

Var mı şimdi başka biri
onu bana benzettın mı
ne yaparsan o ben olmazzzz...olamaz
sen cook ararsın ben gıbısını bulamazsın ...
ama kenıdnı hınt kuması sanma ex sevgılın gıbı baskaları da boynuzu takabılır
sende bu kafa varken kımseyle olamazsın ask sana yakısmıyor cunkı
yaa umarım canım kızımın özellıklerı ırsi ve senden alıntı olmaz..Valla korkuyorum cookk...

Tükürdüğünü yalayacak mısın bakalım..
Yap yap dedin(iz), sen dedin diye değil kendim için yaptım ama sonucunun seni memnun etmeyeceğinden adım gibi eminim, yapacak bir şey de yok! Bir yerden artan diğer yerden azalacak, bu böyle.

(Düşündüm de, suçlayacak bir şey bulursun gibi yine, ah ahh ne kadar basit konular aslında)

Son düzenleme:
Dost görünen düşman sen değilsindir umarım : )

Telefonumu uçak moduna aldım.
Herhangi bir mesajı görmek istemiyorum.
Hiç konuşasım da yok.
Seni çok seviyorum ama ben daha duyarsız, sen böyle hisli ...
Olmuyor sanki. Olamıyor. Bazen.

Beni bir rahat bırakın, bir susun.
İnşallah olacak!

Etraf ne der çevre ne der kız arkadaşın ne der bunları düşün kendini boğ tamam mı
Bastır kendini duygularını
Ama eve ekmek getiremeyen babandan utanma insan ol azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…