Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben sana ne diyimki kendi sucunu bana atıyosun ama allah buyuk bu yaptıklarına utanacagın gunler gelır elbeet....

Hı hı, evet evet, tabi kesinlikle senin dediğin gibi.
Ben olumsuzlukları itmeye çalıştıkça sen çekiyorsun.
Çok günahımı aldın Ama isteyerek ama istemeyerek...

Allah bir yastıkta kocatsın , mutluluklar dilerim.

sana o kadar kırgınım ki... ayım...

ayı en sevdiğim hayvanlardandır. koruyucu ve güçlü.. sen de öyleydin. ama bir ayı kaba bir hayvandır da. bunu hesap edemedim. beni o kadar kırdın ki, seni bir daha affetmem. sana bir daha arama derken ciddi değildim. ama artık ciddiyim. hayatımdan çıkman bu kadar kolay oldu. beni çok kırdın çok... üzülüyorum her gün. seni bekliyorum. umutlarım tükenmedi henüz. daha 4 gün olmuş ayrılalı... sanki daha yeni ayrıldık gibi geliyor bana.

arasan da, sinirden ne yapacağımı bilemem. seni affedemem. zıt kutuplarız. çoğu konu da anlaştık seninle. birbirimizi derinden anladık. bana her şeyini anlattın. aramızdaki mezhep ayrımını bile takmadım. bana göre bunlar boş işlerdi... sana göre ise asıl takılması gereken mevzuydu. aslında benim taktığım mevzu konusunda ben haklıymışım. beni sevmemişsin. rüyamı sana anlattığımda bile susmuştun. beni sevmediğini görmüştüm sonrada bir kavga kopmuştu. haklıymışım. bu kadar sevmemişsin beni...
sana çok kırgınım, çok. seni özlüyorum. senden nefret etmiyorum. resimlerine bakamıyorum...

dün kendi kendime dedim ki, " eğer bana dönmezsen, beni aramazsan, benimle ayrı kalmaya devam edersen, senden nefret ede ede unutacağım seni" ama sanmıyorum senden nefret edeceğimi. her neyse, aşk dediğin yeni biri gelene kadar sürer. ajitasyonları hiç sevmedim. ama seni unutmam çok zor. sen bana göre fazla karizmatik biriydin ve önüme çıkan erkekleri seninle kıyas yapmamı sağlayacak kadar beni etkiledin. senden sonra birini beğenmem bile o kadar zor ki...

bu kadar ayım... bu kadarmış demek ki...ilk kez bu kadar acı çekiyorum. gururumdan aramıyorum.

seven erkek geri döner.sen dönmedin. yaptığım kusuru gözünde büyüttün de büyüttün... yaş olarak senden küçüğüm diye beni takmadığını iyi biliyordum ama bunu nasıl yaptın..? sana çok kırgınım...

Bir şeyi düzgünce söylesek rica etsek sana söylenen hiç bir şey olmadığı halde bin türlü laf edersin, söylemesek ayy yazııık hiç söylemedi dersin(içten içe memnunluk var heralde bir yandan). Bir karar ver.

Sen bana hiç inanmıyorsun, ben bir kere inanmayınca ne oluyor bak.
Empati yapsan keşke.

"Artık görüşmek istemiyorum."demiş olabilir misin?
Olabilirsin elbette. =/

Bu ihtimale hazır olmadan dinleyemem o mesajları.
Beklemek zorundayım.
Arabeske bağlanayım ben biraz.

Aşk meşk işleri ne zor şey. Bir yandan da çok ama çoookkk güzel.
Biz güzel tarafta kalabilecek miyiz?

Söylemek istediğim çok şey var , anlatacak takatim yok.
Sana bir anlam yüklemek istemiyorum , nasıl olsa sen de bir yanılgısın ...Hep öyle kalacaksın ötesi yok...
Ya da vardır bilmiyorum , dedim ya sana anlam yüklemek istemiyorum çünkü bu durum fazlasıyla canımı yakıyor .

sana ne kadar kaba davrandığımın şimdi farkındayım. neden alttan almadın beni..? ben seni defalarca kez alttan aldım, sen neden beni bir kere bile alttan almadın..?

sana sadece kısa mesaj atasım var, özür mesajı. ama atamam. sana arama dedim ya, iki kez dedim bunu, sen de bana " beni rahatsız etme " dedin ya, işte tükürdüğümü yalamamak için sana o mesajı ölsem atmam.

her şey ne kadar da kolay bitiyor... ağlayamayan biriyim bilirsin. her gece aklıma geldikçe sessizce, gözyaşı olmadan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. gözlerimden yaş gelmiyor... ama içim kan ağlıyor. keşke böyle bitmeseydi. düşman gibi ayrıldık seninle. ne yaptık birbirimize bu raddeye gelecek kadar... anlayamıyorum.

bir sezen aksu şarkısı. adı küçüğüm. ben küçük bir kızmışım meğer ve sen beni olgunca karşılamadın. sana ne kadar kızgınım ne kadar kırgınım bilemezsin...

Resmen ağzıma s.....n! Ne kadar ağır konuşuyorsun bazen.
Çok hasassın. Ama beni anlamıyorsun mesela. =(
Kendimi berbat hissettim yeterince. Bu kadarı kafi.
Napıcam bilmiyorum. Çok ciddi bir kavga oldu bu.
Hatamı anladım. Lütfen artık uzamasın lütfen...!!!

Senin şu havalı fotoğraflarına hastayım ya sankı bekar unıversıtelı biipp şapkalar kupeler falan..Lan bılsem ben senden cocuk yapmaz senı cocuk esırgemeye verırdım..Ha o fotoğrafını beğenenleri gördüm böyle devam et ex koca sen bu salak saflıkla yakında ıkıncı kadını alır cocuk yapar ona da nafaka ödeyerek bosanırsın salak ötesi!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…