Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen beni anladın anladığın halde canımı yaktın.. Dilerim sende birini çok seversin işte tam bu dersin ama duygularına karsılık ne evet der ne hayır sadece susar.. senin yaptıgın gibi koca bir umudun içine hapsedip çeker gider.. işte o zman canın yandıgında beni anlarsın..

hani sordun ya bana senı kıracak bişeymi yaptım diye
yuh dedım ya bu ne yuzsusluk

Benim tavrım, bazı huylarım duruma şartlara göre değişiklik gösterebilir, hafifler, artar.. Bu normal olan.
Niye her koşulda aynı olacakmışım ve bundan eminmiş gibi davranıyorsunuz.
Farklı şeyler diyorum, siz kafanızdaki kalıptan ötürü değil diyorsunuz.
Beni ben mi bileceğim, siz mi?
Ne o derece acımasızım, ne de o derece saf...

Herseye ragmen seni seviyorum. Ama yasattiklarini dilim affettim desede icim affetmiyo allah biliyo ya evlensekte agzinla kus tutsanda dort dortluk bi erkek olsanda benim icin hakkimi helal edemiyorum sana..

Dilerim laf taşıma yoktur. Varsa da zaten yüz kere söylediğim şeyi yine dinleyecek, ne farkedecekse.

Noluyor size yahu? Istanbul'a geliyorum diye kendinizi hatirlatma geregi mi duydunuz? Biriniz twitter'dan, digeriniz instagramdan "biz burdayiz" diye bagiriyorsunuz resmen. Bir daha benimle gorusmeyeceklere bakin hele, nasil da takipteler. Gidip de her yerde beni arayip buluyorsunuz. Hayir, bir de belli ediyorsunuz. Kimbilir aranizda ne dedikodum donuyor Allah bilir. Benim hayatimi takip ettiginizi cok iyi biliyorum da, aleni bir sekilde dikkatimi cekmeniz cok komigime gidiyor. Caktirmayin lan bari. :))

Yarin Istanbul'a geliyorum. Bu kadar casusluga telefon eder, benimle irtibata gecer, agzinizdaki baklayi cikarirsiniz artik. Hareketleriniz bunu gerektiriyor yani. Bekliyorum. :)

Yine olmadı.. okadar çaba emek.. yine en başa döndüm.. hasret tavan yaptı ..sabrımin zirvesindeyim artık ya olacak yada atacam kendimii aşağı.. seni Üzgün görmek ümitsiz görmek her şeyi zorlaştırıyor ..ben sana Kıyamam

Adam gibi yanıt vermeni bekliyorum!
Sinirlendiriyorsun beni!
Duyularım da azalıyor.
Ya da sadece öyle geçici bir his.
Bilemiyorum. Merakla beklicem hadi bakalım!!

Seni gördüğüm anda içim huzurla doluyor adam. Beraber olduğumuz zaman boyunca bir gram azalmadı sevgim.

Neden bu israr anlamiyorum seni...
bazi insanlar anlasilmamak icin dogmus gibi
ayrica o turlu turlu cikolatalar icin tsekkur ederim herkes nasiplendi:)

Mutlu gibi görünsemde değilim... mutsuzluğumu belli edince kızıyorsun peki neden yardım etmiyorsun? sebep sen iken üstelik...

Adam gibi yanıt vermeni bekliyorum!
Sinirlendiriyorsun beni!
Duyularım da azalıyor.
Ya da sadece öyle geçici bir his.
Bilemiyorum. Merakla beklicem hadi bakalım!!
Tam olarak durumunuz ne bilemiyorum ama erkek arkadasimla sevgili olmadan once bende hep bole cumleler kurardim. Sabirsizdim ve belirsizlikten hic hoslanmiyordum zorla itiraf ettirdim cocuga birazda utangacti galiba ama seven adamin bole bahaneleri olmamali tabi. Simdi deli gibi sevdigmdenmi sabirsizlik yaptim hayir. Sadece bilinmez olan cekti beni. Her insan icin boledir bilinmeyen kacan hersey dikkatimiz ceker. Simdi 8 aydir cikiyoruz fakat keske diyorum biraz daha sabretseydim o zaman hersey olmasi gerektigi gibu olurdu. Adet yerini.bulmaliydi evlilik teklfini.ben ettim sanki ole bir his kapladi. Uzun lafin kisasi eger bir delilik yapicaksaniz durup.bi kez daha dusunun :))

Bana aşık olduğunu söylüyorsun sevgili ! ya ben aşkı bilmiyorum ya sen aşkı yanlış tanımlıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…