Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadar belli etmemek için çaba sarfetsende bana olan fesatlığın ve kinin gözlerinden okunuyor .
Ama ben bu durumla çok eğleniyorummm =D
Kendime olan özgüvenimi arttırıyorsun =D
İnsan kıskanılıyorsa bişeyleri başarmış ve çevresindeki herkesten bi adım önde demektir =))

Çok sinir oluyorum, insanların kafasında birini kalıplaştırmasına..
Dediğin çok farklı şeyler, duygusal olarak yaklaşmıyorum her daim.
Ortama koşullara bağlı. O dediğin örnekte eşit şartlardayız, vicdan yapacak bir şey yok benim kararıma kalmış ve yine o örneğe göre davranacaksam hiç bir yere başvurmamalıyım çünkü daima benden daha çok ihtiyacı olan biri olur. Ayrıca orada bir karar var, haksızlık da yok.
Ama benim vicdan yaptığım konuda "haksızlık" var, fark bu.
Her koşulda salt duygusal hareket etmiyorum yani.

Yanlış anlaşıldığımla kaldım şimdi iyi mi, inşallah ortam olur da tekrar anlatabilirim, rahat edemiyorum.

özlediğimi hissediyorum..
deli gibi özlüyorum seni.

iyi biri olamadım hiç.
ne iyi bir sevgili,
nede iyi bir dost.
hep yarım bıraktıklarım oldu..
sahi seni de yarım bırakmıştım değil mi?
en inandığın zamanda yarıda bıraktım seni..

evet ben buyum.
hiç değişemeyen ve değişmeyecek olan.
pişman da değilim..

Yavrucuğum korkarım ki henüz kendinin varlığından bile haberin yok ama büyüyorsun, kocaman olmuşsun: 6 cm! Ellerin ayakların da çıkmış ortaya, minnoş seni

Neden bu ulaşma çaban? Niye hortluyorsunuz? Bu kadar önemsediğini sanmıyorum, neden yokmuşum gibi davranmak bu kadar zor? Sorun neyse selam sabah yerine direkt onu yazsan, önemli görürsem dönerim belki

Bana yeni yılın son atarlı mail'ini yazdıran embesil; dilerim bir yıl boyunca her gün atarlı mailler alırsın tıpkı bugünkü gibi..

Haydi bakalım şimdi, happy new year

Bana saygı duymayı, benim bir birey olduğumu, özelim olduğunu öğrenemediniz.
Şifrem olmasa anında karıştıracaksınız.
Telefonum çalar çalmaz ben almadan bakıp bana vermenden de belli.
Of of!

Bu yıl bizim yılımız olacak inşAllah.
Seni seviyorum.

Şimdi senin sesini kimse duymadı dimi? Başkasına kızdıklarınızı yapmasanız?

Bir şeyi hiç yapmasam "en azından şunu yap" dersin, onu yaparım normaldir, onu yaptın "bari şunu da yap", onu da yaptın "bunu niye yapmadın!" Net değilsin. Sana her şeyi dört dörtlük yapıp bir gün ufak bir çöpü atlasak dahi sen aynı sen olacaksın, değişmeyeceksin! Büyük tepkilere devam, sana yetmemeye devam, söylediğinin ardında durmamaya devam.. Yani bilerek bir şey yaptırılmaya çalışıldığında ve sürekli böyle sinir tahammülsüzlük halinde olduğundan insanın içinden de gelmiyor bazen.
Hep bir sinir sinir sinir...
Bu yeni yılda sakinleşmeni ve daha anlayışlı saygılı olmanı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…