Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah be yarim seni ne çok özledim bi bilsen:)
yaklaşık 1700 km uzakta sensiz 2015 ama olsun kiii gelince tüm yıllar bizim hayırlısıyla :)

Umarım hislerimiz karşılıklıdır. İyi bir çift olacağımızı düşünüyorum. Keşke sen de bir adım atsan bir işaret versen de beni böyle muammada bırakmasan. Birlikte mutlu yıllar olsun yeni yılın kutlu olsun.

Bir beklesen! Bir bekleyip görsen yapıp yapmadığımı yapmayacağımı? Sonra laf etsen?

Çok özledim seni sevdiceğim. Hafta sonu olsa da görüşsek, hasret bitse. Hoş, ben yanından ayrıldığım an başlıyorum özlemeye.. Ama olsun özlemek de güzel seni...

Hadi küçük olsam neyse, ki o zamanda bunu yapmanın bir adabı olmalı aslında.
Ama şimdi olmuyor ebeveynlerim.
Saygı bekliyorum.

Sakin, yumuşak davranıyorum diye bu seferde tepeme çıkılacak mı merakla bekliyorum :)

Bir görüşelim de tekmeyi yiyeceksin sen.
Son 3 haftamız.
Sabretmek de değil bu artık.
Hissizleşmeye döndü iş.
Umursayamıyorum bile.

Günahını aldım. Özür dilerim canım ya. =/
Aiiyy benim şu kuşkulu, hemen panik yapan hallerim!
Buna sebep olan sen olsan da abarttım galiba bu kez.
Neyse...

İyi ki sinirimi belli etmememiş ve sakin davranmışım, bu güzel gelişme.
Şuan değdi gibi ama emin de olamıyorum tabi.

Sen şimdi mışıl mışıl uyuyorsun, çok isterdim şuan seni izliyor olmayı... O günler de gelir inşAllah. Sabır... Biraz daha sabır..

Pek bi mutluyum Bu arada pazartesi gunu yaptiracagim dovme belli oldu sevgilim.

Seni sadece uzaktan biliyorum iyi kötü bir şeyini de görmedim diye kabul ettim de, biraz gerilere gidip bir şeyimi favlayarak mesaj mı vermek istedin anlamadım, ben de bir şey favlasaydım 'direkt mesaj' mı gelecekti acaba Yoksa öylesine bir ekleme mi, ben mi yanlış düşündüm. Ne bilim garip geldi bi an.

Tamam baktım bakmasına ama aşktan, sevgiden değildi. =((
Ben napıcam???
Sen çok iyisin ve çok fazla şey paylaştık, paylaşmaya da devam ediyoruz fakat yine ben bir şeyler hissedemeyecek gibiyim.
Kafamın karmakarışıklığı beni yormasın diye vücudumun her hücresi, kendini hissizliğe alıyor otomatik olarak.
Bekleyip göreceğiz.

Neden benim hakkımda yorum yapıyorsun ki?

Sen de şu yılbaşı kutlamamayı da abartanlardan mısın?
Yazdığım mutlu yıllar mesajından sonra cevap gelmemesi ve ardından hala ona cevap vermeyerek gönderilen bir kandil mesajından bunu anlıyorum. Altı üstü bir mutlu yıllar dedik diye de "noel" kutluyor muamelesi görmesek iyiydi hani. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…