Son zamanlarda karsilastigim dost bildigim insanlar tarafindan ihanete ugrarken, kendimi gunah kecisi gibi hissettirilmisken, beni su dunyada bir tek sen anliyorsun. Evet, sadece sen. Baskasinin actigi yaraya az merhem olmadin, beni az dinlemedin. Iyi ki varsin.
Bu yaptığın neydi şimdi? İnan hiç beklemiyordum. Hoş neden yaptığını da anlamış değilim. Hayatında biri olduğunu düşünüyorum. Ona rağmen hala bana laf göndererek dikkat çekmeye çalışman çok saçma. Yanlış yoldasın geçti borun pazarı.
Yok yok ben kendimi anlamıyorum ki seninde beni anlayacağını düsüneyim.Sen hiç empati yapma hep yerinde dur...Off ne oluyor bana böyle ah bir hamile kalabilsem herşey düzelecek...İnan bana.
Öyle bi davrandın ki sana tek kelime etsem elinden kurtulamazmışım gibi geliyor.
Yapışıyorsun ya!=/
Ben ağır erkekleri severim.
Yerine göre hareket etmeli.
Sen çok sabırsızsın. Benim yanımda fazlasıyla çocuksu kalırsın.
Hayallerinde kavuşursun bana ancak.
Gerçek hayatta bir şey yaşamamız imkansız.
Beni unutsanız, geçmişte kalan artık önemsemediğiniz biri olsam? Bu iyilik, gerçekten. Tersini istesem olmuyor bunu istesem olmuyor Kafa dinlemek istiyorum, geçmişe dair hiç bir şey istemiyorum. Hırs falan da boş iş, öyle düşünüyorsan.
Bugün de çok güzeldi.
Şu sınavlar olmasa da rahat rahat gezebilsek.
1 hafta sabredelim, çok çalışmam gerek, görüşmesek bu aralar, zor olacak ama olmalı!
Allah sana cekmedigin tatmadigin acilari cektirsin kocani aldatirken cocuklarinida alet etin oda yetmedi onlara yalanlari yemin"gibi ezberletin!! Suratına tükürmek yerine yere tükürmeyi tercih ederim, eminim yüzünden daha temizdir...