Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son zamanlarda karsilastigim dost bildigim insanlar tarafindan ihanete ugrarken, kendimi gunah kecisi gibi hissettirilmisken, beni su dunyada bir tek sen anliyorsun. Evet, sadece sen. Baskasinin actigi yaraya az merhem olmadin, beni az dinlemedin. Iyi ki varsin.

Ah deli çocuk !
Mutlu ettin, düşünmüyorum bu kez sonunu.
Umarım görünce de bu ustumdeki etki devam eder.

Bu yaptığın neydi şimdi? İnan hiç beklemiyordum. Hoş neden yaptığını da anlamış değilim. Hayatında biri olduğunu düşünüyorum. Ona rağmen hala bana laf göndererek dikkat çekmeye çalışman çok saçma. Yanlış yoldasın geçti borun pazarı.

Yok yok ben kendimi anlamıyorum ki seninde beni anlayacağını düsüneyim.Sen hiç empati yapma hep yerinde dur...Off ne oluyor bana böyle ah bir hamile kalabilsem herşey düzelecek...İnan bana.

Öyle bi davrandın ki sana tek kelime etsem elinden kurtulamazmışım gibi geliyor.
Yapışıyorsun ya!=/
Ben ağır erkekleri severim.
Yerine göre hareket etmeli.
Sen çok sabırsızsın. Benim yanımda fazlasıyla çocuksu kalırsın.
Hayallerinde kavuşursun bana ancak.
Gerçek hayatta bir şey yaşamamız imkansız.

Laf olsun diye mi yapmıştın da geri çektin, mesaj mı veriyorsun, anlamadım ben onu

senin dışında herkes merak ediyor beni!
nasılsın diyor bir ya
sende çıt yok
Allah ım...

Beni unutsanız, geçmişte kalan artık önemsemediğiniz biri olsam? Bu iyilik, gerçekten. Tersini istesem olmuyor bunu istesem olmuyor Kafa dinlemek istiyorum, geçmişe dair hiç bir şey istemiyorum. Hırs falan da boş iş, öyle düşünüyorsan.

Allah'tan şükrediyorsun, bir de etmesen nolurdu acaba.

İnan bana seni sevmeyi çok istiyorum çoookk.
Belki de seni değil, bir erkeği sadece; ama olmuyor, olsa da çok kısa sürüyor duygularımın yoğunluğu.

Her şeye rağmen sonuna dek gideceğim.
3 haftadan da az bir süre kaldı artık. Vezgeçemem yani.
Buna eminim sadece.

evet 48 saat sonra aklina geldim sagol...
yazmicam cevap iste...hih

Bugün de çok güzeldi.
Şu sınavlar olmasa da rahat rahat gezebilsek.
1 hafta sabredelim, çok çalışmam gerek, görüşmesek bu aralar, zor olacak ama olmalı!

Öküz altında buzağı aramayın..

İstediğim, beklediğim şeyler bu kadar zor değil, ama neden sanki büyük bir yükmüş gibi davranmak? Altı üstü nezaket.

Allah sana cekmedigin tatmadigin acilari cektirsin kocani aldatirken cocuklarinida alet etin oda yetmedi onlara yalanlari yemin"gibi ezberletin!! Suratına tükürmek yerine yere tükürmeyi tercih ederim, eminim yüzünden daha temizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…