"Nerdesin" bile demek gelmiyor artık içimden.Yoruldum ..Hem de cok.Su yalan dünyada sahte insanlar arasında kalmama daha fazla izin vermezsin , gelir her kötülükten korur , sarıp sarmalarsın diye düşünüyordum ama hayal dünyasında yaşıyor muşum anlaşılan , sen sadece bir düşsün,hayalsin .Bu dünyada bir suretin yok.Olsaydın şimdiye kadar gelirdin be güzel insan.Daha neyi bekliyorsun ki ?. Gücüm kalmadı , hevesim kalmadı gelip benim hayata daha sağlam tutunmamı sağlardın...Ah güzel insan , o kadar acı çekiyorum ki kime değer versem, güvensem yaralıyor beni.Bende mi hata diye sorguluyorum kendimi ama insanlara iyilikten başka bir şey yaptığı mı göremiyorum.İnsanlar neden iyilikten anlamıyor bilmiyorum .Kötü insanları, kötü niyetlileri seviyorlar , istiyorlar ki yanlarında olan insanlar ikiyüzlü olsun , arkalarından konuşsun.Ben anlamadım şu dünyadaki insanları, hiçbir zaman da anlayamayacağım.
Sen gel , hala ıyi insanların olduğunu göster bana. Her şeyim ol ,en değerlim ol.....Yoksa bu yalan ve ihanet rüzgarı beni savuracak bilinmezliklere.Lütfen varsan , yaşıyorsan şu berbat dünyada gel..Yoksa senden yana da umudum kalmayacak, bu son seslenişimdir , duy artık kalbimin sesini.