Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle bir yerden kırdın ki beni. Tam ikiye bölündüm. Boşuna anlatma yanlış anladıklarımı. Sadece yarımım. Ne seni ne sesini tanırım.

Bu depresif hallerin bende korku yaratıyor.
Sanki sorumluluk alamazmışsın, bir noktada çöküp ayağa tekrar kalkamazmışsın gibi geliyor.
Abartıyor muyum?
Güçlü insanları severim ben.
Mızmızlananları değil!

Artık senin dediğin olacak. Olacak olmasına da bakalım sen bu sevgisizlikle nasıl yaşayacaksın bir ömür. Çok yaşa allah sana uzun ömürler versın gene kılına gelse herkesten çok ben yanarım ama mutsuz ol be gülmesin o güzel yüzün her için acıdığında o acıtan parça ben olayım deki bir zamanlar biri vardı zerre sevgime muhtaçtı bir annem kadar oda sevdi beni . Umarım Kader seninde benim zerre sevgime muhtaç olduğun günleri bana gösterir. ve umarım ben o gün seni geri çevirebilecek kadar güçlü olurum

kaç yüzyıl daha beklemem gerekecek benim acaba

Şimdi ne dememi bekliyorsun anlamadım ki.

Heh öylee bakar kalırsın işte. Her yıkıldıgımda biraz daha güçlü dim dik dikilirim alaycı bir gülümsemeyle insanın karşısına

Sana bin defa aşık oldum onu izlerken!

Nasıl bir şeysin böyle?
Karşı koyamıyorum ilk günden beri.

Seni çok seviyorum.

Geceler fazla uzun degil mi? Cagla sikelle emre altug bosaniyomus, cagla gelse bdvye konu acsa da dertlessek biraz ayol

Bi insanı hayatının merkezine koyma derlerya herseye her söze inat tam merkezimde seviyorum seni. Kalbimi ısıtmanı, senden başka hiçbir yerde olmayan o huzuru, gönlümde senin sevgini sıcacık hissetmeyi, senle gülüşmelerimizi öyle seviyorum ki.. yıllar geçsin hayatımdaki tüm anılarımın içinde ol istiyorum. Yaşlı iki sevgili olalım gene birbirimize nazlanalım istiyorum... Şimdi uyansan ne güzel olurdu :)

Beni kendine benzetme.
Altı üstü ufacık basit bir şeyin yeri değişti diye ne kimseye kızar ne imada bulunurum, aklıma dahi gelmez. Bir de hala üste çıkmaya çalışıyorsun hala beni suçlamaya çalışıyorsun. Büyütüyorsun her şeyi. Keşke bir psikologa gitsen, ama olur mu hiç? Deli misin sen? Yakışır mı sana? Görme kendini.
Sadece olduğu yerde görmediğim için gayrı ihtiyari "aa buradaymış, farklı yerdeymiş" dedim geçtim gittim. "Farklı yerdeymiş"i de derininde yine beni suçlama ihtimalin var diye söylemiş de olabilirim, dinlemek istemiyorum çünkü seni. Ama yine de söyledim ve geçti gitti benim için, ima yok suçlama yok.
Sen direkt üstüne alınıyor, suçlanmış hissedip "illa yerine mi koymam lazımdı, bir işim varmış oraya koymuşumdur" diyorsun. Ağzım açık bakakalıyorum. Normal gündelik bir insani konuşma yapılamıyor seninle. Her şeye alın, sürekli suçlanıyor hisset ve aslında sürekli suçlayan sen ol, daima haklı ol. Saçma sapan bir konuda bile bunu yapıyorsun.
Daha eskiden sana benzeme eğilimini daha çok gösteriyordum, çok şükür değişiyorum, ders olarak alıyorum, almaya çalışıyorum.

Duvarlar ince değil,sen çok gürültü yapıyosun.Pok mu var o kadar yüksek sesle müzik açacak....Diyemedim ya la

Beni kontrol altına almaya çalışma artık, ne senin ne kimsenin canının isteğine göre davranamam. Ağzımdan çıkanlar senin istediğin gibi olamaz, senin istediğin şeylere ilgi duyamam. Ben yeterince kendimi biliyorum, çocuk değilim.
Sen istemiyorsun diye insanlarla konuşmayı kesemem, sen istediğinde görüşemem, sen istediğin zamanlar telefonla uğraşamam sadece(maalesef bazı şeyler de beni mecbur bırakıyorsun yine de, büyük olay çıkacağı ve çoook canım sıkılacağı için). Benimle uğraşmayı bırak artık. Yeni nesilinizin psikolojisini sağlam bırakın bari!
Hem kendi başımın çaresine bakayım istiyor hem hala otorite kullanmaya çalışıyorsun.
Aynı zamanda başkalarına karşı da sürekli beni suçlu çıkarıyorsun, canın nasıl istiyorsa öyle algılıyorsun her şeyi.
Ben gerçeklerden bahsederim, ben olandan bahsederim, kendimden bahsederim, sadece düşüncemi söylerim altında bir şey olmaksızın. Ama sen her şeyi suçlu psikolojisiyle üstüne alınıyorsun, üstünde düşünmüyorsun direkt kötü algılıyorsun, sürekli seni yeriyoruz sürekli seni suçluyoruz sürekli imada bulunuyoruz sana göre. Ve ortada bir şey yokken karşı saldırıya geçiyorsun.
Daha bencil mi davranmam gerek, bilmiyorum ben çok yoruldum!

Son düzenleme:
Yıllarca her işi eksiksiz yapsam(bir insan için aksilikler gayet normal ama onlar da pek sana göre değil) ve bir kere sadece bir kere yapmasam, yine bir işe yaramaz lafıyla başlar bir sürü laf edersin. Görüyorum ben yaranılmaz sana...
Anca kırıyorsun...

Kocaya kaçan kızının eşinden bahsederken 'kuran falan okumayı biliyor iki kere hatim etmiş iyi çocuk yani ' demen beni çok güldürdü. He he kuran okuyosa mükemmel bi insandır zaten başka şeye gerek yok hatim ettiyse tamamdır bu iş Çok yanlış düşünüyosun be teyzem. Ne diyelim dilerim mutlu olur

Pc başında ölücen sevgilim anladık mesleğin geregı ama gel de azcık dans edelim :)

Allah'ım sen büyüksün, sabır ver bana.. Yalvarıyorum sabır ver... Dayanmakta çok güçlük çekiyorum artık.

Sen aynı şeyi yapsaydın aklıma gelmezdi benim. Ama demek gelmeli..
Aklımın ucundan dahi geçmeyen abuk sabuk ufacık şeylerde "amacın bu, niyetin bu" deyip durma bana artık yeter!
Şüphe etme herkesten. Ben herkes de değilim. Yeter vallahi yeter.
Herkes sana karşı herkes kötü. Her şeyi kötüye yorma artık!
Şu çevrende bunları en düşünmeyen kişiye çatıyorsun!
O kadar çok ama o kadar çok kalbimi kırıp günahımı aldın ki...
Kendine yapılmasını istemediğin ne varsa yapıyorsun üstelik.
En ufak şey batıyorsa insansız yaşamalısın..

En yakınım bana böyleyse, hiç olmadığım biri gibi davranıyorsa.. Neyse sağol, yapmamam gerekenlerin dersi bunlar. Ama bir yerde tam rest çekmem gerekecek, artık kopmalıyım. O zamana kadar sabır diliyorum.

Kendin üste çıkmak için alakalı alakasız aklına ne geliyorsa sıraladığın için beni de kendin gibi sanıyorsun ama değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…