Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuşmak bile istemiyorum artık, sadece öylece durup gözünün içine bakmak, ne düşündüğünü bir kere olsun anlamak istiyorum, hepsi bu, bu kadarcık...

Biliyorum... bazen çok çekilmez olabiliyorum..
Ama inan bana seni sevmekten hiç vazgeçmiyorum.. Melek değilsin bunu biliyorum... ama ben de değilim.. Hadi hatalarımızla kabul edelim birbirimizi...

ahhh sarilmayi ozledim sana durup deli deli bakmayi ozledimmm gelicek misin bana dogru canimin cani....

O tatli dilin yok muuu....her dedigime saygi duyman...yaa ben kime ne iyilik naptim bilmiyorum ama mukafatinda senin gibi bi adam cikti nihayetinde karsima..sukur allahima..insallah degismezsin...erkekleri okuz bilirdim ben ama sen farkliymissin..tatli dillim guler yuzlum

Seni takmamaya çalışacağım artık olabildiğince, deneyeceğim en azından, kusura bakma.
Ben insanları hele hele en yakınlarımı umursamamayı ne sevdim ne başarabildim.
Ama kendi ruh sağlığım için bir şeyler yapmalıyım.

canımı daha fazla nasıl acıtabilirdin ki kim hak eder böylesini söylesene hatayı nerde yaptım ben sana güvenmeklemi inanmaklamı

geçmişimi sadece sen bil istedim bağıra bağıra akrabalarının yanında detayına varana kadar ben bilmiyormuşum gibi
anlattığın için seni asla aslaaaa affetmeyeceğim

bak ben zaten duygu karmaşası yaşıyorum..
aklım ve beynim bölünmüş durumda.
ve sen beni ona itiyorsun.
yapma!

üşüyorum.
acıdan,
üzüntüden,
üşüyorum.

Acabalarım...
Keşkelerim...
Kırgınlıklarım...
Eksikliğim...
Herşeyi ama herşeyi kenara ittirdin bana yeni bi yol çizdirdin...
Sevilmeyi özlemişim....

Bazen çok kötü şeyler yaşarsın. Herkes her şey aralarında anlaşma yapmış gibi art arda üzer seni. Önce şaşırırsın, yaşadıkların dank eder kafana, bunlar benim başıma geldi mi der acını yaşarsın.. Ağlarsın, canın çıkana kadar hem de.. Sonra kırıldığını fark edersin, çekilirsin köşene geçmesini beklersin. Zaman yarana merhem olur, dua sürersin yarana daha da iyi gelir, günden güne unutmaya başlarsın daha az yakar canını.. Silkelenirsin, kendine gelirsin, dimdik durursun o insanlara inat.. Sonra biri gelir bu farklı dersin! Seni düşünür, önemser, ilgilenir, sıcaklığını kilometrelere rağmen hissettirir, kimseye-kendine bile- güvenmediğin kadar güvenirsin ona..
Sonra o da s.çar hayatının içine, hayatta yapmaz dediklerini yapar, hayatta söylemez dediklerini söyler.
Sonra anlarsın ki; bu hayatta her önüne gelene değer verip iyice tanımadan etmeden güvenirsen yaşadıkların sana müstahak..

Niye özlüyorum ki? Beni kırdın.

Sarılıp uyuyacağımız geceye yaklaştıkça heyecanlanıyorum. =)
Seni ölümüne koklayacağım. <3

Yanında ayrılmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…