Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin beni sevişin var ya,
ben en çok onu seviyorum..

ellerin tenin kokun..
hepsi benim için yaratılmış gibi..

beni çok üzdün. beni hasta eden de sensin ilacım da..
ölüyorum farkında değilsin.

Bu gerginlikle inşallah birbirimizi gırtlaklamayız.

Çok sevmeme rağmen yine de bitirmek istiyorum.
Aşık olursam yapmam zannettim hep.
Yine yapıyorum. Benim neyim var?

Oysaki sana dokunmadan geçen tek bir saniyem olmasın isterdim.
O kadar tatlısın ki. Doyamıyorum tenine. Çok büyük çelişkiler içindeyim. =(

Ayrılırsam nasıl katlanacağım peki?

Anne ben senin kölen miyim?
Kaç yaşına geldim, arkadaşlarımı size göre mi seçeceğim, sevgilim varsa da kime ne?
Kendi kararlarımı veremiyor muyum ben? Bilmek zorunda mısın?
Kimle konuşuyorsun diye kızmak niye?
Arkadaşlarımla konuşmak niye geriyor seni? Çok haksız ithamlarda bulunuyorsun.
Neden devamlı başımıza bir şey gelecek diye dolanıyorsun, gelince ben demiştim ben haklıyım deyip rahat mı edeceksin?
Ben bunları açık açık söylediğim de o zaman git bu evden demenin nasıl mantığı var?
Abartan çok karışan sensin?
Ben bir bireyim, birey olmak için evden mi gitmem lazım bu nasıl bir saçma mantık?
Başkasının kızının annesiyle ilişkisi güzel demek ki, onlar farklı ben farklıyım biz farklıyız bana ne bize ne onlardan?
Beni bu isyanlara sürükleyen sensin anne. Büyüten abartan sensin.
Çok fazla günahımı aldın.

Ayrıca fikir almak başka şey senin karşındakine kendi değerlerini dayatman, zorlaman ayrı şey.
O kız kendi isteğiyle fikir alıyordur, ama sen bırakmıyorsun ki beni?

atlamak istiyorum
7. kattan atmak kendımı
sizde kurtulun bende kurtulayım
bıktım yemınlen bıktım hepınızden!

Niye beklemedin ki yazmamı. Diyeceğim vardı belki. Memnun oldum ben de tanıdığıma diyecektim.
İyi biri olduğunu düşünüyorum gerçekten, mutluluklar dileyecektim.
Umarım kızmamışsındır.. İstisna yaşadın ve olmadı...
Aslında zamanı olmadığını bir şey olmayacağını hissetmiştim ama sen açık olmayınca ben de olabildiğince alttan anlatmaya çalıştım, anlaşmış gibiydik, bir de merak uyandırdı durum ben de. O ara ben ufaktan biraz düşündüm yine de ama anladım daha bir zamanla.
Sana göre mantıksız olabilir, o da senin kendi karakterin, hayatın, düşüncelerin.
Ama ben hayatım ve kendim için neyin doğru olduğunu biliyorum, seziyorum, ne zaman böyle net hissetsem doğruydu biliyorum, daha önce de yaşadım benzer şeyleri, bilmeme rağmen denedim hatta olmadı, doğru olup olmadığını bile sorgulayamıyorum hatta, o kadar eminlik hissi var. Niye kararlılığımı sertlik, kestirip atma, inat, korku gibi şeyler olarak algılıyorsunuz bilmiyorum, değil çünkü. Kendimi bilmek bu değiştiremezsiniz, ya kişi ya zaman ya da ikisi de doğru değil, bunu bilmek, anlamak, ne yaptığını bilmek. Yazık ettiğim bir şey de yok bu yüzden. İleriyi bilmesem de bu an böylesi gerekti.
Bazı şeyler kendiliğinden olmalı, sonradan değişmemeli, sen ne kadar değiştiririm gibi dediysen de doğru değil.
Hadi çok şey uyuyor bir şey kaldı üstüne büyük bir yakınlık hissediyorum belki derdim. Ya da mantık çok uysaydı bir ihtimal biraz daha düşünebilirdim bilmiyorum.
Ama ikisi de yok.
Ne bir sevgi başlangıcı ne bir mantık. Büyük bir yakınlık olsaydı mantıksız da olsa tereddütte kalabilirdim, ama hata olabilirdi. Olmasa da yok işte..
Tamam çok önemli ama iyi biri olmakla, güvenilir olmakla da olmuyor ki sadece. "Özel" olmalı.
10 yıl var diye bile bile yanlış da yapamam ki. Hiç yalan söylememen istediğim cevapları vermemen de olması gereken zaten.
Çok şey söyledim de bunları diyemedim o ortamda, söylemek isterdim içimde kaldı.
Üstüne tam o an başka bir sıkıntı yaşadım, çoktan gitmiştin.
Görsen sana göre abartı gelir bu kadar yazı belki ama sevmiyorum içimde kalmasını, yanlış anlaşılma ihtimalimi de sevmiyorum, senin düşüncende ki gibi olmasa da bir değer veririm insani olarak..
Neyse.. İmkan olursa artık, pek sanmasam da.

Nankörlük bu..
Yaptığım şeye yapmadın demek, mana aramak...
Harikasın...
Beni kırıp döküyorsun anca.
Ev de senin nasılsa, bize niye soruyorsun ki hem.
Her cevaba kızıyorsun, altında bir şey arıyorsun.
Ne desek kabahat.

"Çok sertsin, değil mi?
Evet, olmadığın bir şey olduğuna kendini inandırmanın ne kadar kolay olduğunu biliyorum.
Bunu dışarıda yapabilirsin.
Hareket etmeye devam edebilirsin.
Gerçekte kim olduğunla yüzleşmemek için kendini meşgul kılabilirsin.
Ama sen zayıfsın... Ben de senin gibiyim Dina, ben de güçsüzüm. bu zamanı, dokunacak,sevecek biri olmadan atlatamıyorum."

Selam sana hiçbir şeyi direkt söyleyemedim çünkü cesaretim yoktu ilgin bana karşı var gibiydi hatta vardı da aklıma beynime sonra kalbime girdin ve bir şey demedin ve gittin sadece beni görmedin dedin ben seni gördüm ve gördüğüm ilk günden bu yana çok sevdim ne yapmamı bekledin ki bilmiyorum bence bahaneler ürettin kendince kendini benden daha güzelini bulduğun için rahatlatmak adına yaptın bunları seni çok sevdim herkesten çok ama, sen tercihini başka birinden yana yaptın içimde devamlı bir yara bir ah olarak kalacaksın ve ben seni asla sevmekten vazgeçmeyeceğim ve bunu sana söyleyemiyeceğim. İkimizinde çok başka hayatları ve yaşamları var artık. Hayatta istediğimiz herşey olmuyor maalesef insan acıya acıya da olsa sevmeye devam ediyor inşallah bir gün bir yerlerde seni tekrar görebilirim Elveda Aşkım

sana gülsem mi üzülsem mi acısam mı bilemedim. beni yarı yolda bırakıp tercih ettiğin insanlara bak. Bakta gör kimler için kimden vazgeçtiğini belki sana kendimi tam ifade edemedim ondan böyle oldu ama artık ben kendmi suçlamıyorum.
Şuan mutlusun belki ama hep geçici..sen hayatın boyunca mutlu olamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…