Niye beklemedin ki yazmamı. Diyeceğim vardı belki. Memnun oldum ben de tanıdığıma diyecektim.
İyi biri olduğunu düşünüyorum gerçekten, mutluluklar dileyecektim.
Umarım kızmamışsındır.. İstisna yaşadın ve olmadı...
Aslında zamanı olmadığını bir şey olmayacağını hissetmiştim ama sen açık olmayınca ben de olabildiğince alttan anlatmaya çalıştım, anlaşmış gibiydik, bir de merak uyandırdı durum ben de. O ara ben ufaktan biraz düşündüm yine de ama anladım daha bir zamanla.
Sana göre mantıksız olabilir, o da senin kendi karakterin, hayatın, düşüncelerin.
Ama ben hayatım ve kendim için neyin doğru olduğunu biliyorum, seziyorum, ne zaman böyle net hissetsem doğruydu biliyorum, daha önce de yaşadım benzer şeyleri, bilmeme rağmen denedim hatta olmadı, doğru olup olmadığını bile sorgulayamıyorum hatta, o kadar eminlik hissi var. Niye kararlılığımı sertlik, kestirip atma, inat, korku gibi şeyler olarak algılıyorsunuz bilmiyorum, değil çünkü. Kendimi bilmek bu değiştiremezsiniz, ya kişi ya zaman ya da ikisi de doğru değil, bunu bilmek, anlamak, ne yaptığını bilmek. Yazık ettiğim bir şey de yok bu yüzden. İleriyi bilmesem de bu an böylesi gerekti.
Bazı şeyler kendiliğinden olmalı, sonradan değişmemeli, sen ne kadar değiştiririm gibi dediysen de doğru değil.
Hadi çok şey uyuyor bir şey kaldı üstüne büyük bir yakınlık hissediyorum belki derdim. Ya da mantık çok uysaydı bir ihtimal biraz daha düşünebilirdim bilmiyorum.
Ama ikisi de yok.
Ne bir sevgi başlangıcı ne bir mantık. Büyük bir yakınlık olsaydı mantıksız da olsa tereddütte kalabilirdim, ama hata olabilirdi. Olmasa da yok işte..
Tamam çok önemli ama iyi biri olmakla, güvenilir olmakla da olmuyor ki sadece. "Özel" olmalı.
10 yıl var diye bile bile yanlış da yapamam ki. Hiç yalan söylememen istediğim cevapları vermemen de olması gereken zaten.
Çok şey söyledim de bunları diyemedim o ortamda, söylemek isterdim içimde kaldı.
Üstüne tam o an başka bir sıkıntı yaşadım, çoktan gitmiştin.
Görsen sana göre abartı gelir bu kadar yazı belki ama sevmiyorum içimde kalmasını, yanlış anlaşılma ihtimalimi de sevmiyorum, senin düşüncende ki gibi olmasa da bir değer veririm insani olarak..
Neyse.. İmkan olursa artık, pek sanmasam da.