Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni anlamamak için var gücünle uğraşıyorsun.
Çatlatırsın insanı...

Bana bak odunum yaptığım jest karşısında hala soğuk nevale olursan cadı biriyle evlen de beni mumla ara diye beddua edicem..öff ne gıcık çıktın sen ya

Yaaa boyle sey oluyo di mii her sey yolunda rayinda is guc kosturmaca sonra benim kankalarimdan birini gorusuyosun birden aklina ben geliyorum aciyosun profilimi napmis bu kiz. Ya da boyle guzel genc alimli bi kiz sana sert yapiyo ben geliyorum aklina. Ya da biri bizzat kendi hikayemi anlatiyo sana zonk diye vuruyorum beynine hop yine profilimdesin. Biri soruyo akibetimi profilmdesin. Hatta bakiyosun action yok millete soruyosun di miii. Sana bir sir vereyim mi kucuk hanim beni unutamayacaksin ben senin vicdan azabinim beni hic unutamayacaksin. O duvarlarin ardinda oldugun muddetce aklin cikacak da ben cikmayacagim aklindan ben de nerde pacoz bi kari gorsem seni hatirliyorum. Kalp kalbe karsidir. Unutmadim seni yani

Botoks mu yaptirdin yoksa?
Kalabalikta onca insanin arasinda gördüm seni..
sen gormedin yanindakine çene yaristirirken...
ah kiyamam pazar pazar sap gibi kalmissin yanindaki adamla ama mustehhak....her kizi kacirtiyorsun hareketlerinle...
yinede seni görmek beni heyecanlandirdi...mutlu etti anlik da olsa..
cesaret edemedim kafami cevirdim goz goze gelip beni tanimamandan korkmus da olabilirim yada fark edip yanima gelmenden ki sanmiyorum bu ihtimali..görmemiş gibi yapmandanda korkmus olabilirim bilmiyorum...
Neyse yinede mutlu kal...

Senin zengin biriyle evlenmen lazımmış.
Bu hırçınlığında çok payı var maddiyatın.
Öyle görünüyor.

Çok sıkıldım, günlerdir evde yoksun.
Tamam çalışıyorsun, ne diyebilirim ki... Ama sabrım taşıyor. Ben seni özlüyorum.
Üç beş dakikalık muhabbetlerle idare edemiyorum. Eski canlılığın kalmadı, eve geliyorsun, uyuyorsun, uyanıyorsun, işe gidiyorsun... Kendi sağlığın o aptal işten daha önemli.
Özlemim yüzünden hem sana hem kendime zarar vermekten korkuyorum. Sabrım kalmadı, neye sabredeyim ki elin işinde çalışıyorsun, mesai parası için çalışıyorsun, garantin yok, nesine sabredeyim bunun. Çok doluyum ya çokkk. Üç beş kuruş fazla kazanacaksın diye ben neler çekiyorum evde.

Bazen gerçekten benim sınırlarımı zorluyorsun, yoruyorsun... Yeter artık ama yeter !!!!

Görüşürsek eğer aynı etkiyi alabilirsem.. Herşey çok güzel olacak şükürler olsun.:)

Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım
Bir de yeni başlangıçlar

Bir kendim
Bir ben
Gidiyorum.

Hoşçakal.
Demek istiyorum da diyemedim.
Senden bekliyorum.

Çok seviyor olsam da uygun değiliz biz.
Bir gelecek göremiyorum ikimiz adına ne yazık ki. Bilmiyorum ne olacak.
Biteceği kesin ama ne zaman tamam bitti dedirteceğim sana ben?
=/

Kısaca diyorsun ki; senin canının sıkılması beni ilgilendirmiyor kendi canımın sıkıntısını gidermek için konuştum.
Bu fazla bencilce oldu. Her ne kadar yanlış anlaşılmadığım için sevinsem de, bu duruma sinir oldum :)
Çeşit çeşit insan var işte.....

Yine aklıma düştün bay R.
Ama gitsen iyi olur.

Gülümsemek ne zorlu bir sınavdı bizim için
Her tarafta insan yani her tarafta kibir !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…