Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen iyisindir, ben iyiyimdir "biz" yanlışızdır. Olamaz mı? İyi olmakla olmuyor ki.
Bunu hissede hissede, bile bile nasıl tamam diyeyim, anca zaman kaybı yaratırım.
Zaten kendi hayatım için doğru zaman değildi aslında öyle hissediyordum, ama devamında üstünde az da olsa düşündüm nasip diyerek duruma göre, başta kendimi anlatabildiğimi de düşündüm. O sürede de olmadı.
Gerçekten anlıyorum, biliyorum, seziyorum...
Anlaşıldım mı gerçekten acaba?
Doğru anlaşıldıktan sonra her şey olması gerekendir yapacak bir şey olmaz ama anlaşılmamak ekstra sıkıntı yaratır iki tarafa da.

Son düzenleme:
Keşke konuşma imkanım olsa. Fazla mı düşünüyorum acaba, ama kötü hissediyorum.

Lanet olsun ki özledim ..
O dolan gözlerin, gözlerimin önünden gitmiyor anladın mı ! Gitmiyor..
Çöp oldu bak , çöp..
Çöp çöp çöp .. !

Huzur buysa doya doya yaşa..
Beni mahvettikten sonra ..
Bir çöp yerine , atılan şey aşk oldu ..

Sözünün eri olsaydın keşke..
Savunabilmeyi öğrenseydin.. Şuan ben burada değil ,yanında olurdum kim bilir..
Canım köpek gibi acıyor , hayat gerçekten bu genç yaşımda beni yormaya başladı..
Herkesten, her şeyden kaçmak istiyorum tıpkı bugün kaçmak isteyişim ve kaçtığım gibi..
Dayanma gücü versin Allah'ım sana da bana da..

Dilerim ki o dediklerini hiç bir zaman yapmazsın..

Uf çok tatlısın. İlkkez birinin sohpetinden keyif alıyorum. Bozulmasın Allah'ım..

kıyametler kopuyor zavallı yüreğimde, tükendim artık
hiç mi özlemedin hiç mi hakkım yok?
bir ara bir sor Allah aşkına !!

Eğer o söz banaysa ki inşallah alınmışımdır sadece, içimdeki sese tekrar ve tekrar teşekkür ederim..
Her türlü eminim de, eğer böyleyse çok daha memnun olacağım.

"Avrupa'nın ''leyla''sı derler anna için.
biz her şeye, esirgeyen ve bağışlayan, çokça esirgeyen ve çokça bağışlayan, hep esirgeyen ve hep bağışlayan rabbin adıyla başlayan adamlarız anna.

büyücülerin, haramilerin, borsacıların, reklamcıların, korsanların, işgalcilerin, bankacıların elinden kurtulmamız da bundan.

sanayi devriminde bile, karanlık, rutubetli, çok bağırışlı, çok nefessiz, çok sabahsız, çok aşksız, çok çiçeksiz, çok neşesiz, çok kitapsız bir fabrikada hayatta kaldık sırf bu yüzden.
piyasaların hınçla dolu iniş çıkışlarına kalbimiz dayanıyor bir şekilde. kalbimiz derken, ilk gençliğimiz, sakalımız, bir kasetin iki yüzüne de ardarda kaydedip dinlediğimiz şarkımız diyorum aslında.
işte böyle yaşıyoruz ve yaşamak da sana dair uzayıp giden bir özleme dönüşüyor.
insaf et anna!
gidelim buradan.
senin masumiyetini, bilgelik zamanlarından kalma sırları, dünyanın bütün sabahlarını yanımıza alıp da gidelim.
hesap etmeden, haritaya bakmadan gidelim.
ölelim diyecektim az kalsın. ölmeyelim. hiç ölmeyelim anna.
sarılalım diyecektim az kalsın. içimden böyle şeyler de geçiyor işte. sarılalım, dudakların…
tamam sustum.
gitmek istemezsen bir şiir miktarı kadar otursak diyorum. şiir kalsın istersen, sadece otursak. oturmasan da olur benimle,sadece ellerimi tut. ellerimi tutma dilersen sadece yüzüme bak.
yüzüme bak ama anna, yüzüme bak. gözlerime bak, gözlerimin içine bak.
gözlerim biraz karanlık.

içinde cenkler, ayinler, kesik damarlar, kapıları yumruklayışlar, cipralexler, turgutlar, edipler, sezailer, siyahlar, beyazlar, uykusuzluklar, bitmeyen baş ağrıları, bildirilerin öfkesi, duvarlara uzun dalmışlıklar var. gözlerim biraz yorgun. içinde bekleyişler, bekleyişler, bekleyişler, bekleyişler, bekleyişler, bekleyişler…

bekleyişler anna. köylü çocukların parasız yatılı sonuçları mesela. nişanlısı askerde kızlar, kızı ölüm orucundaki baba,babası tersanede oğul, oğlu şizofren anne.

hepsini sayamam gerçi, utançlarım da var. ama geçecek hepsi, geçecek. şifalı gözlerin her şeyi iyi edecek.
gözlerimin içine bakmaktan korkma anna.
sen adımını attığın andan itibaren hira dinginliğine dönüşecek ortalık.
tanrı bizimle de konuşur belki."

Anca karşınızdakini suçlarsınız istediğiniz olmayınca.

Kapının önünde apartmana yararaktan azarlamanın nedeni nedir? Anlıyorum seni artık. Süpersin gerçekten...
Tamam suçlu gösterdin beni millete, zaten anne olmak daima haklı olmak da demek.
Kimse sorgulamıyor.

Güzel şeyler olacak gibi hissediyorum. İnşallah yanılmam,inşallah herşey rayına oturur. Mantıklı şeyler yaşamayalı o kadar uzun süre oldu ki.

Bana ne yapmam gerektiğini söylemeyin.

Üzgünüm bugün hizmetçilik yapamıycam sana
Az yede bi uşak tut

Ben de seni çok seviyorum benim tatlı bebeğim.
Sarıldığımda pıtpıt atan kalbinin sesi kulaklarımda. =)

Bir şeye mana bulmasan, bir şeye laf etmesen kızmasan ölürsün çatlarsın dimi.
Her şeyi tamamen istediğin gibi yapsak tek bir gün ufacık bir şey görsen kıyameti koparırsın sen.
Üste çıkmak için de var gücünle çabalarsın.
Sabır sabır sabır!

Kendine göre beni, irademi yönlendirmeye çalışman çok yanlış. Anca ters teper.

iki sene oldu neredeyse senle çıkmaya başlayalı ve sadece ilk üç dört ay çektin yüklerimizi daha sonra hepsini ben yüklendim nolursun daha anlayışlı ol ailevi problemlerim var geçinmeyi başaramayan kavga dolu bi evliliğin çocuğuyum mutsuz olmak en büyük korkum çünkü benim hayatım mutsuz bi evliliğe şahit olmakla geçti. öyle ihtiyacım var ki mutlu olmaya sevilmeye . evet kabul ediyorum acizim elim kolum bağlı bir yudum sevgiye ve şefkate. öyle çok zor değil beni mutlu etmek inan bana. hani çocukların yanında samimi durmak sarılmak falan ters gelir ya genelde. hani annelerimizi babalarımızı pek görmeyiz el ele. keşke görseydim annemle babamı el ele ama olmadı sakın evlenince çocuklar var sarılma deme bana. ben göremedim onlar görsün . sokakta gördüğü sevgililerden değil anne babasından öğrensin sevgiyi ve aşkı. korkuyorum be anla mutsuz olmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…