Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O telefonu türbanın ile kulağın arasına sıkıştırıp bağıra bağıra kahkaha atarak muhabbet etmen,aynı zamanda da müşterilere çay servisi yapman ne kadar basit gösteriyor seni farkında değilsin

Hani nerde o birbirimizi tutkuyla askla sevdigimiz günler , mazidemi kaldı ? Biliyorum artık geri donuşu yok ama bazen seni derinden tutkuyla ozluyorum .

niye böylesin anlamıyorum yoruldum artık ciddi anlamda bi yanım seni istiyor bi yanım bırak umursama serzenişinde.. bilemedim ne yapacagımı

varligin da yoklugun da bir.
sen yokken de varken de yalniz hissediyorum.
bitmesi en hayirlisi biliyorum da, konussam faydasi yok, sussam gonul razi degil...

Teşekkür ederim.
Ama ilgin karşılıksız.

Ben onun gibi aklı ve zekası gözlerinden fışkıran, kara gözlü bir şey diliyorum kendim için. =(

hazırız veee tatil başlasın
bekle bizi şile

“Yormak istemiyorum artık kimseyi yorgunum zira!
Kelimeleri yan yana getire sim yok kendimi anlatmak için ..
Yeni bir alfabe arıyorum konuşabilmek için.
Hiç söylenmemiş sözler duymaya ve yeniden cümleler kurmaya ihtiyacım var.
Yetmiyor bildiklerim...”

Anne derdin ne benimle..
Niye uğraşıyorsun, niye kızmak için bahane arıyorsun..
Niye her lafımı kötü anlamaya meyillisin..
Kendi paramı kazanıyorum ya şimdi başka bir yerden vurmaya kalkıyorsun..
Fazla harcama müsrif olma diye kızarsın bi, harcamasam dikkat etsem bir şeylerin ucuzunu bulsam bu sefer pinti dersin..
Gerekiyorsa vereceğim ama bulursam uygun ve güzelini elbette dikkat edeceğim, normali bu.
Ağzımı açmadığım halde iyi ki bir şey almamışsın bana diyorsun, ben sana bir şey mi dedim, sen söylüyorsun bana durduk yere, söylemediğim şeyi söylemişim gibi kurup suçluyorsun.. Kendin söylüyor kendin olmayan söylenmeyen şeyi duyuyorsun bu nasıl bir şey anne? Ben vermiyor muyum, alın diyorum yok, alayım sana diyorum yok, ben tek alsam beğenmeyeceksin boşa gidecek. Çok ilginçsin.. Bir şeyleri başa kakan biri varsa o sensin anne. Ağzımı açmıyorum bir şey ima etmiyorum ama sen nereden bulup çıkarıyorsun bu lafları, alakasız konulardan...
Anne Allah aşkına beni kırmak için mi varsın, niye bu çaba?
Yapmadığım bir şey için suçluyorsun ama gerçekten işim gücüm oturunca o normalde olmayan düşünceyi bana kurdurtup beni kaçırtacaksın...
Ama sonra da biliyorum bak gördün mü zaten böyle yapacağın belliydi dersin bundan da eminim, anlama gibi bir çaban yok... Yokk...
Bunaltıyorsun beni.

o kadar bunaldık ki ikimizde hevesimiz o kadar kaçtı ki ne olacak bu işin sonu bilmiyorum.. tartışmalarımız aynı kavga ederken söylediğimiz sözler aynı, bi yerden sonra bunların bile bi değeri kalmıyo.. birbirimizi tanıyoruz neden ısrarla aynı şeyleri yapmaya devam ediyoruz akıl işi değil bu.. bende sana çok kırgınım ona ragmen bişeyleri düzeltmeye uğrasiyorum ama sen sevdiğini söylemekten bile acizken nereye kadar üstüne gelebilirim ki. bıraktım artık peşini. şimdi kafanı dinliyosun güya, tabi yanlız kalmıyosun ihtiyac duymuyosun ama neyin ne olduğunu farkettiğinde, özlediğinde yüzün olucak mı yazmaya merak ediyorum. ama sen her zaman kendini haklı çıkarcak bişey bulursun.
tek dileğim askerdeyken akıllanman, umarım bişeyler yoluna girer ben sadece senle mutlu olmak istiyorum. seniseviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…