Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapmalısın! Kendine gelmeli ve ayağa kalkmalısın. Bunu sana emek veren herkese borçlusun!

Keşke seninle bir daha konuşma fırsatımız olsa.
Sen iyi birisin biliyorum seninle çok mutlu olurum onuda biliyorum. Seni gördüğüm günden beri aklımdan çıkmıyorsun kısmet değilmiş deyip geçiştiriyorum ama inan ki çok üzülüyorum
İnşallah rabbim bana o fırsatı verir.
Ömrümde ilk defa bu kadar etkilendim birinden. Sende benden etkilendin biliyorum ama kaderde olmayınca illa ki birşeyler engel oluyor.
Seni ilk gördüğüm anda içime öyle bir sıcaklık geldi ki içim kıpır kıpır oldu. Sende beni tanısan seversin inşallah kaderlerimiz birdir.
Senin için dua edicem inşallah rabbim dualarımı geri çevirmez

Aşkım :) askerdesin sen tabiki benimle çok ilgilenemeyeceksin. hep aklımdasın seninle fazla ilgilenemiyorum diye asla aksini düşünme diye açıklama yapmana gerek yok :) senin o güzel kalbine kurban olurum ben...

Beni bunaltıyorsun dedin ya
Anne şaşırıyorum sana..
Kendi kendine kurup kurduğuna göre bana kızıp beni bunaltan sensin ben tepki verince seni ben bunaltmış oluyorum öyle mi?
Bir çalışmaya başladım burnumdan getirdin yemin ediyorum...
Çalışmasam dert çalışsam ayrı dert...
Bir de demiyor musun kocaman kızsın karar ver diye, kararıma göre de yine burnumdan getiriyorsun sanki saygı duyduğun mu var?

Yeni psikolojik baskı malzemesi buldun anne. Çalışmam ve para kazanmam.
Daha çok laf yicem heralde.
Harcasam laf harcamasam laf. Anne benimle derdin ne?

İnsanların hatalarını anlamadan mutlu mesut "ben haklıyım" diyerek, hatasını kabullenmeyip karşısındakini haksız görerek yaşamalarına çok sinir oluyorum bazen.

ders çalışmaktan senle ilgilenemiyorum kusura bakma ama bitmiyor nalet ders gerçi daha 2 ünite çalıştım ama şu güzel havada evde oturup ders çalışmak ne kadar zor biliyor musun? acı çekiyorum ağlıyorum gözümün önünde gezip eğleniyorlar ben evdeyim anlıyor musun?

Lafı başka yerden anladığımı söyleyen kişinin asıl kendisinin aynı şeyi yapması..
Ya bu insanları nereden buluyorum ben, beni suçlamak daha mı kolay geliyor?
Bıktım vallahi.

Bazen insan dışı olmak lazım .
Sırf insanlığımdan size cevap verdim
Sanmayın ki ikinizde umurumdasınız
Aklınıza geldikçe mesaj atmalarınız bana sadece geçmiş acılarımı hatırlatıyor
Gerçi artık hiçbir şey olmuyor sonunda hayalini kurduğum zamanlar gelmiş:)

Kocaman insanlar doğruyu göremiyor, kaçıyorlar, çok ilginç.

Canim yavrum sana kavusamadan ucdun gittin karnimdan.. biliyorum annen korkuyor diye sende cok korktun.. sana iyi bakamadim degilmi.. aklim sorunlardayken seni düsünemedim.. keske gitmeseydin kalsaydin 2 ay kalmisti kucama almama seni.. baban isdeydi seni kaybedince hemen hastaneye geldi biliyormusun.. baban cok üzüldü halan babaannen.. ben seni cok sevdim annem.. babanla neler demistik senin hakkinda bir bilsen.. ben cok agladim gittigin icin.. hastanede ilk defa babansiz uyumak zorunda kaldim hastanenin kuraliymis baban babaannende kalmis ama hic uyuyamamis biliyormusun.. bende uyuyamadim annem.. sen vardin aklimda.. sabah olunca bulutlara bakdim pencereden inanirmisin orda bulutlardan seni gördüm.. hayaldi galiba bilmiyorum.. annen iyi degildi o yüzden olabilir.. baban hemen geldi sabah bana cok iyi bakiyor.. keske gitmeseydin.. ben seni cok sevmistim..

bu günü unutma.
unutturmayacağım..
ya da bırak dağınık kalsın.

Neden aramızda sorun yaratan insanları hayatından çıkartamıyorsun ki? Nereye kadar sabredebilirim bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…