Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne gerek vardı ki mesaja şu an?
Sana ne!!! diye yazmak isterdim ama o kadar abartmaya da gerek yok galiba.
Sonuçta düzgün bi şekilde ayrıldık.
Yine de mesajının tamamını okuyasım ve yanıtlayasım gelmiyor hiç.
Sormamalıydın. Neyse...
Bu arada benden hiçbir şey beklemiyorsundur umarım. Aradığım erkek sen değilsin.

Yok yok vazgeçtim. O kadar umrumda değilsin ki, seninle o kadar tek kelime dahi etmek istemiyorum ki, cevap vermeyeceğim bile.
Mesajın tamamını okumadan sildim az önce. Bir daha rahatsız edersen, bir şeyler demek istersen engelleyeceğim.

bu sendeki sabırda ne böyle adam hayranım sana o kadar hayranım ki sabrına aşık olasım geliyor

Sen eski nisanlinla konusurken dusunmedin bosanirken ben mi dusunecegim? Hattimi bile degistim kiskancligindan, hakli dedim, sinirlari beraber cizdik senle degil mi? Sen istemedin ben mi zorladim seni? He yav he.

Seni cok seviyorum bebegim ) ♡ Rıdvan'ım ) ♡

ama ben ilgilenmediğim bir konuda sırf iş için makale yazmak istemiyorum 150 kelime için 5 saat jarcasam yine de istediğim gibi ya da beklenen gibi olmaz ki konu ilgimi çekmiyor neden anlamıyorsun kuzum

Az yede bi uşak tut .
Yeter bezdi herkes senden

o adamı karısından boşatıp, kendi sevgilinide boynuzlayıp, evlenince cici kız ayaklarına yatma len!

ey Enrique konser için o kadar yol tepip geleceğim, sakın benle bir fotoğraf çekilmeden gitme!!

nefret ettiğim tüm insanlara hitaben; keşke sizleri görünmez yapabilme yeteneğim olsaydı..

Engellemek zorunda kaldım.
Yüzsüzlüğün bunu gerektirdi.
Çoluk çocuk gibi bunlarla uğraşmaya ne gerek vardı? Yaşın olmuş 30 ama akıl yaşın 3. Napalım.

insan istiyor ya, ne kadar güçlü de görünse bir omuz istiyor... keşke yanımda olsaydın da bana destek olsaydın.. çokk özlüyorum seniii.. hem de bana yaşattığın tüm çirkinliklere rağmen...

İstiyorum ki geleyim oralara, gezdir.
Şuan aklıma geldi... Zaten çoook da zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…