Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mutluluk korkaklara göre değildir derdim
aeif olan anlar

Son düzenleyen: Moderatör:
evet,
kendimi kötü hissettim.
evet,
biriyle konuşmaya ihtiyacım vardı ve ben konuşabileceğim kişi olarak seni seçtim.
sonra ne mi oldu?
sana anlattığımı yine bize çok yakın olan birinden dinledim.
onun bilmesini istiyor olsam seni değil onu seçerdim.
ben tüm anlattıklarını mıh gibi aklımda tutuyorum.
rahat ol.
onlar orada öylece kalmaya devam edecek.
lakin sen bugün benle yeniden tanışacaksın.
bekle beni.
hiç bir suç cezasız kalmayacak!

Turkcell sana ne diyeyim bilemiyorum, VINN WiFi MF65M hizmeti alayım burası mahrumiyet dedim modem geldi e be beyni lapne olmuş Turkcell nerede bunun GSM kartı ? Gunlerdir burada ne çekiyorum ben !

Naber len kerata?
Bir ay sonra giriyorsun hayatıma. Baban olacak çocuk delisi pek mutlu. Markete gidene kadar gördüğü her çocuğu sevebilen bir adam, baba olmaktan daha fazla ne isteyebilir ki.

Üzgünüm ama annen için aynı şeyi soyleyemiycem. Fazlasıyla ironi içeren mesleğine rağmen annen hiçbir şeyi yalnız kalmaktan daha fazla sevemedi. Büyüdüğünde bunları sana anlaticam merak etme. Gerçi geleceğimde beyaz deli gömleğini giyip hücrede öleceği günü bekleyen ve adına türlü efsaneler yazılan biri olabilirim. Öyle olursa baban anlatır sana her şeyi.

Senden ötürü zihnimin normal ve ağır işlemesini sağlayan minik sevimli ilaçları kullanmiyorum sekiz aydır. Zorlaniyorum, hem de çok. Nihayetinde ben yaşarken de zorlaniyorum. Toplumun normalleştirme çabalarına uzun suredir boyun eğmiş bulunmaktayım. Yoruldum belki de. Belirtmeme gerek var mi bilmiyorum ama kronik mutsuzum. Bunun değişmesi için bir umudum da yok artık.

Umarım beynin benimki gibi çalışmaz oğlum. Umarım genlerinden ötürü beni suclamazsin. Ben gidip ütü yapayım.

Seni **duğumun istanbul'unda gömecek toprak bulamadık. Yan bahçeye gömmeyi düşündük, fakat kimse bize üç hafta sonra oraya apartman dikmeyeceğinin garantisini vermedi.
Bu konuda bizi affedersin umarım, elimizden geleni yaptık.

En sevmediğim şeyleri en çok yaşıyorum.
Sinirliyim.

Unutma. Ben sensiz yaşayamadığım için ölüme gidiyorum. Lütfen beni affet. Sensiz nefes dahi alamıyorum

Daha bir yılınız dolmadan yüzlerce kez boşanma kararı aldınız. Hepsini de ailelere yansıttınız. Koca koca insanları ayda bir topluyorsunuz anlaşamıyoruz diye. Siz evliliği oyuncak mı sandınız? Ah kardeşim, baştan belliydi de acele ettiniz. Ben bişey desem kıskanıyor diyecektiniz. Sinirimi hep içime attım. Yazık, ben de sizi birbirinize gerçekten aşıksınız sanmıştım ilk başta. Ama sonra işler çok acele ilerleyince tedirgin oldum. Karışmadım, zaten karışsam da dinlemeyecekti kimse.
Ah baba, kendi kızların hala karşında konuşurken titrer, korkarlar üzülürsün diye. Şimdi gelinin karşında carcar konuşurken nasıl dayanıyorsun? Hep de yakınırdın bizden, elalemin kızı şöyle böyle diye... Keşke kıymetimizi bu şekilde anlamasaydın. İstemem kardeşim boşansın...

Sen hayatıma gireli 3 ay oldu. Ben bu 3 aya çok şey sığdırdım. Yeri geldi sustum, yeri geldi öfkeme hakim olamadım. Ama sevdim. Aşık olmasam da sevdim.

Ama sen bana hiçmişim gibi davranıp içimdeki her şeyi yok ettin. Ölsem haberin bile olmayacak. Bu mu sevgili olmak senin lugatında? Ayrılık konuşması için bile vaktin yok değil mi?

Yine de teşekkürler yaşattıkların için...

Allah belanı versin kendini vali falan mı sanıyorsun inşallah defolup gidersin de kurtulurum patron bozuntusu...

6 yıl 6 ay 6 gün yaa 666

Sen beni şu an uyuyorum zannediyorsun ama ben oturup bunları hesaplıyorum birazdan seni uyandırıp 6 yıl 6 ay 6 gündür beraberiizzzzz kocacımmmm diye kutlama yapacağım

Sen uyku sersemi Hı? Ne oldu? Bu saatte mi aklına geldi? Diyeceksin

Seni uykundan uyandırmayı çok seviyorum ya o sersem haline bayılıyorum cünkü

Aslında seviyorum seni ama niye bir türlü anlaşamıyoruz ki neden bu zıtlık.Bir türlü çözemedim.

az önce mesajta ışığım oldun dedin ya bana asıl sen benim ışığım oldun bebeğim iyiki tanımışım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…