Seni sevmediğimi düşünüyorsun bazen. Ne kadar ilgisiz diyorsun mesela eminim. Beni şu an uyuyor biliyorsun mesela, sahi bu gece sana iyi geceler demeyeceğim. Biraz KK'da takılmak hoşuma gidiyor tabi. Burada kafamı dinliyorum. He bir de, sen beni özle diye yapıyorum bunu. Bilsen belki gülersin, belki burada neler yazıyorum okursun. Sana söyleyemediğim bir çok öfkemi döküyorum buraya. Halide'mizi özlediğimi haykırıyorum. Sen kaza anını, aldığın haberi ve o dakikaları hatırlama diye sana çok fazla baskı kurmuyorum. Izin vermemiştin hatırlıyor musun? Gitme dedin, hatta inatlaştık sonra surat asarak git dedin. Halide ikna etmişti seni, sen kızamazsın ona diye. Halide'm seni çok severdi.. Sonunda buldun derdi, buldum mu sahi? Bozulmaz değil mi bu sihir? Rabbim korusun bizi. Allah bizim hakkımızda kim ne düşünüyorsa ona da aynılarını versin. Buradan çok da şey yazıyorum Halide'm için. Okusan hüngür hüngür ağlarsın biliyorum. Biliyor musun? Seni çok seviyorum sevgilim.. Halide görse "ooooooooo" der dalga geçerdi. Halide'yi çok özledim sevgilim.. Dayanamıyorum bazen.. Geceler sabaha kavuşana dek ağlıyorum. Hiçbiriniz bilmiyorsunuz. Bilmeyin, üzülmeyin dayanamam.. Halide'yi en son ölü haliyle görmek beni bitiriyor.. En son takla atılmış ezik hurda nalet o arabadayız, boynum dönmüyor acıyor. Cebimdeki telefon bile bana baskı yapıyor. Halide uyuyor.. Uyanmayacakmış, bilemedim.
Sen benim "çok şeyim" oldun. Ne olur gitme sen de.. Halide gibi.. Dedem gibi.. Seni de sevdiğim için, sen de gitme..