Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapsam yapmadın der ya da sen söylersin şunu yapalım diye, yapayım derim istemez, sıkıntı yaparsın.

seninle muhatap olmak istemiyorum ve sen hala benle diyalog kurmaya çalışıyorsun ya pes doğrusu biri bana bu kadar soğuk davransa bir daha iletişim kurmam git diyemiyorum sen anla

Ya siz benim emek emek yigdigim huzuru niye bozuyosunuz akli eksikler? Keske o telefon yanimda olaydi acaydim da agzinin payini vereydim vesayet sen kimsin ben kimim benim senin olanla ne isim olabilir bi mantikli dusunsene ya bi bak kendine elindekine bi de bana bak benim o trioda ne isim olabilir yani beni kendine denk mi gordun koylunun halay basi cekeni? Bi de bana hakaret edecekmis carikliya bak sen ya ben sana sumak kokusundan 10 mt yaklasamam ki sesini duyayim. Ay Allahim niye boyle gereksiz isler hep bu aciz kulunun muhatabi oluyor ya sussam bi dert konussam ayri dert. Vitaminsizler ekibi insallah basima is acmazsaniz

senin için çok üzülüyorum biricik dostum bu üzgün hallerin beni kahrediyor inşallah iyi olacaksın her zaman yanındayım destekçinim

Hepiniz birbirinizi yanlış anlayarak işleri sürekli arap saçına çeviriyorsunuz

Beni gerçekten çok kirdin, hayal kırıklığına ugrattin. Nasıl bir vicdan varmış sende. Benim ahimi alarak mutlu mu olacağını sanıyorsun derdim. Eğer telefonu da acsaydi

Ben mi ne yazardım? ''Allah bin belanı versin adi herif 12 yılımı çaldın gençliğimi çürüttün'' Aynen bunları yazıyorum. Okuyamasa da olur aynılarını yüzüne söyledim.

Benim anlamadigim eger beni dinlemeyeceksen neden fikir soruyorsun? Sadece birkac gun konusmadik ama o beyinsiz arkadaslarin hemen doldurmus kafani.. onlar senin sozlerin degil, bana arkadasinin agziyla konusuyorsun..

Ben senin evliligini disaridan iterek devam ettiremem.. akil aldigin arkadaslarinin evliligi duzgun olsaydi bari gam yemezdim.. dinle sen onlari ben de seninle iliskimi azaltarak bitireyim.. sen sag ben selamet.. yeminle sikildim artik hadi herkes yoluna..

Seni sevmediğimi düşünüyorsun bazen. Ne kadar ilgisiz diyorsun mesela eminim. Beni şu an uyuyor biliyorsun mesela, sahi bu gece sana iyi geceler demeyeceğim. Biraz KK'da takılmak hoşuma gidiyor tabi. Burada kafamı dinliyorum. He bir de, sen beni özle diye yapıyorum bunu. Bilsen belki gülersin, belki burada neler yazıyorum okursun. Sana söyleyemediğim bir çok öfkemi döküyorum buraya. Halide'mizi özlediğimi haykırıyorum. Sen kaza anını, aldığın haberi ve o dakikaları hatırlama diye sana çok fazla baskı kurmuyorum. Izin vermemiştin hatırlıyor musun? Gitme dedin, hatta inatlaştık sonra surat asarak git dedin. Halide ikna etmişti seni, sen kızamazsın ona diye. Halide'm seni çok severdi.. Sonunda buldun derdi, buldum mu sahi? Bozulmaz değil mi bu sihir? Rabbim korusun bizi. Allah bizim hakkımızda kim ne düşünüyorsa ona da aynılarını versin. Buradan çok da şey yazıyorum Halide'm için. Okusan hüngür hüngür ağlarsın biliyorum. Biliyor musun? Seni çok seviyorum sevgilim.. Halide görse "ooooooooo" der dalga geçerdi. Halide'yi çok özledim sevgilim.. Dayanamıyorum bazen.. Geceler sabaha kavuşana dek ağlıyorum. Hiçbiriniz bilmiyorsunuz. Bilmeyin, üzülmeyin dayanamam.. Halide'yi en son ölü haliyle görmek beni bitiriyor.. En son takla atılmış ezik hurda nalet o arabadayız, boynum dönmüyor acıyor. Cebimdeki telefon bile bana baskı yapıyor. Halide uyuyor.. Uyanmayacakmış, bilemedim.
Sen benim "çok şeyim" oldun. Ne olur gitme sen de.. Halide gibi.. Dedem gibi.. Seni de sevdiğim için, sen de gitme..

Nedenler , niçinler beynimi kemiriyor , kalbi mi acıtıyor . Görmüyorsun ya da görmek istemiyorsun ?

Benimle yeniden beraber olabilme hamleni tamamıyla etkisiz hale getirdiğim için mutluyum.
Aptalın tekisin. =)

Nerde mutlu bir ikizler kadini gorsem kendim mutluymusum kadar seviniyorum, umarim delilik alameti degildir. Gerci cok normal biri oldugum da soylenemez. Yarin kahvaltiya ben gitmicem zaten burda boyle takilayim hala. Ha bi de aziz istanbul sana asigim, senden ayri duramiyorum, senden ayrilmayi dusundugum icin kendime kiziyorum, arada iliskimize ara verip birbirimizi ozleyelim, daha fazlasina katlanamam, yarin cok trafik yapma rahat hasret giderelim olur mu mucks

bir haftaya yakın yoktum tatildeydim şu malum konuya dönüşte yazayım dedim emmeeee konu kapanmıs neyse efenım beni seven sevımlı bulan gülen geyik yapan herkese tesekkürler bende sizi seviyorum beni sevmeyen uyuz olanlar sizin de gezmedeyken corabınızın başparmagı yırtılırda rezülü rüsva olursunuz işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…