Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SEni pinti herif bugüne kadar yedin içtin bişi demedik ama ben küçücük bişi isteyince dağ kadar oldu büyüdü erkekmisin sen lady gaga tipli seni o nişan böyle atılır ohh misss sensiz bi hayat daha güzel

Beni önce kendine asik edip, sonrada firildak gibi kendini geri ceken erkege adam mi derim ben? Demem..

Kimbilir sebebi ne bu soguklugunun, bir insan ayni hataya kac kere düser!

Mutlulugun sadece senle mümkün oldugunu zanneden bu kalp, belki baskasi icin carpmayacak hic bir zaman.

Ben senin icin o zamanlar yeterince göz yasi dökmüstüm.

Bir daha aglamam senin icin..

Sen ne oldu he ne oldu onu paylastin ne oldu bi taraflarin göğe mi erdi arkadasim ya helal olsun ne diyim...

Dipnot: ....

çok pişmanım çok.. elimde olsa tanıştığımız güne geri dönmek isterdim.. şimdi mutlu musun yoksa ondan da ayrıldın mı merak ediyorum hala..ve de sen de beni hiç merak ettin mi..

Geçmişte olan hataların aklıma geliyor bu gece yine. Bıktım. Artık hatırlamaktan bıktım! Eski kavgalarımız sürekli beynimde! Bitirmeli miyim? Bilmiyorum. Böyle olamaz onu biliyorum seni de üzerim. Unutmam lazım sen kaç kez unuttun konuları biliyorum.

Yak bir sigara always.. Eskiyi yakamadın bari sigara yak.

Edit: Siz içmeyin ZARARLI.

Cok ozluyorum be asudeyi demissin de gozlerin de dolmus da benim arkadasin da gozunden yas gelmismis. Yemezler kezo :d Bu kiz sana yaziyo yoksa benim derdime aglayacak yakinligi yok. O yas yalandan akmadiysa hirsindan akmistir benim icin niye aglamiyo bi adam diye. Senin de ilgini cekmeyen bi kizla derin muhabbete girmeyecegini biliyorum. Ha ne buldun onu bilemem, yokluktan zaar :d uffff bi an once ikili muhabbete gecin de adimi anmayin yalandan iyyyyy

Biri ısrarcı davrandı mı genelde hoş olmuyor devamı.
Israrı da sevmem zaten.
Anlayıver olur mu.

Sanırım bu duruma alıştın ve artık normal geliyor ama bu beni gerçekten üzüyor ...

Burayı okumaz, okusa bile üstüne alınmaz.

Sırf sen karıştır diye sana mektuplar yazdığım defterleri yakınında unuttum, bıraktım. Günlüğümü sıradan defterlere yazardım kimse okumasın diye; üzerinde kocaman "GÜNLÜĞÜM" yazan defter aldım. Ama hiçbir zaman o defterin varlığını bile fark etmedin. Ettiysen daha kötü; bir tepki bile vermedin. İşte u sebepten ben de bıraktım yazmayı...

Bir gece daha geciyor sensiz, bugunde aramadin. 10 senelik esini hicmi ozlemedin.. Artik zaten kalp atislarim yavasliyor sanki, sensiz nefes alamiyorum. Gogusumde bir agirlik gun gectikce boguyor beni. Bundan sonrada sensiz yasamak yakismaz bana, bakalim insan nefes alisini nekadar yavaslatabiliyor. Cogu zaman bos bos tv bakiyorum hic hareket etmeden, hic birses dusunmeden, hissetmeden... Bu da sona yakin dimi? Bu sekilde burda yok olsamda beni sevmeyen bir adami aramayacagim. Zaten eksik olanda buydu, beni kolumdam tutup kendine ceken bir erkek var hep hayalimde, yaklastigimda beni iten degil..
Artik bende vazgectim, sendende, kendimdende..

24 yıldır başıma bela getirtemedin anne, bunu mu istiyorsun yani anlamıyorum?
Telefonla fazla uğraşsam arkadaşlarımla fazla konuşsam sürekli bir sinir sende, baya da uzun zamandır demiyordun bu "başına bela gelecek" lafını ama yine dedin. Anne neden sürekli korku dolu negatifsin?
Olunca rahatlıcan mı yani anlamıyorum ya, niye gelsin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…